Şimdi Ara

100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.578
Cevap
13
Favori
54.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pkk = akp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PKK'nın isteği bellidir APO'nun dışarı çıkıp liderlik etmesi doğunun eyalet sistemiyle özerk kürt bölgesi olması ve APO'nun mecliste olması olay bu.Şimdi burada bir alışveriş var PKK bunları istiyor verirseniz silah bırakırım diyor silah bırakma olayıyda doğruysa yıllardır halkın hiçbişeyini öğrenemediği çözüm süreci bakalım 50 sene sonra ne adıyla anılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oha konuyu açan direk pkk propogandası yapıyor.

Kesinlikle öyle bir şey yok, defalarca ihabarda bulunmuş biriyim. Nefret ederim Pkk ve Pkk'lıdan çünkü çözümü öldürmek olan kişi katildir gözümde.

hadi oradan .
    Efendim onların dili yasaklanmış.
    Peki onlar ne yapmış, kundaktaki bebeleri öldürmüş, sivil memurları öldürmüş, askerleri şehit etmiş, bunları yazmazsın tabi.
    senin çözümün terör örgütünü meşru kılmak, terör örgütünün istediklerini yapmaktır.

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi diğer adıyla Mülkiye!

Abdullah Öcalan (Geleceğin Pkk Kurucusu)
    Mesut Yılmaz (Geleceğin Başbakanı)
    Hüseyin Velioğlu (Geleceğin Hizbullah Ele Başı)

AYNI SINIFTALAR!

Daha ilginci Öcalan'ın karısı Mit Müsteşarının KIZI! Kesire Öcalan! Ne kadar garip değil mi tabi balık gibi her şeye atlayaylım inananlım!

Kaynak
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan
    http://www.candundar.com.tr/_v3/index.php#!%23Did=888
     100 Yıllık Terör Bugün Bitti! Silah Bırakma Süreci Başladı.

birilerinin aynı sınıfta olması hiç bir şeyi kanıtlamaz.
    Birilerinin devletin yasalarıyla sorunları varsa, bu onlara terör örgütü kurma hakkı vermez.
    git pkk propogandanı başka yerde yap.
    Pkk meşru değildir, bir terör örgütüdür.
    yaptıkları terör eylemlerinin hiç bir meşru gerekçesi yoktur.
    pkk vb terör örgütünün isteklerini kabul etmenin de anayasada yeri yoktur.

Aynı sınıfta olması, ele başının karısının Mit' müsteşarının kızı olması sana bir rastlantı geliyorsa bir şey demiyorum artık.

Peki kendi ağzından itiraflar?

http://www.odatv.com/n.php?n=ocalanin-mitle-ne-iliskisi-var-1303131200

Terör örgütünün varlığını devletin kendisi istedi ve kendisi kurdu.

http://www.turktoresi.com/viewtopic.php?f=143&t=7815

http://www.aktifhaber.com/ocalanin-mit-iliskilerini-desifre-etti-563266h.htm

önce pkk propogandası yapıyorsun.
    Sonra ne olduğu belirsiz resimlerle iftira atıyorsun.
    Senin amacının kirli olduğu çok belli.

Link paylaşıyorum, propaganda falan yaptığım yok. Sevmem seveni de sevmem. Şiddete, ayrımcılığa, bölücülüğe karşıyım. Özgürlüğe doğuştan gelen haklara destek veririm. Buna destek vermeyen ırkçı konumuna düşer zaten. Ne Kürt Ne Türk'üm. Sizin gibi duygular ile bakmıyorum. Dışarıdan her şey net görünüyor siz tek taraflı bakıp intikam ve kin ile yaklaştığınız için tek taraflı görüyorsunuz olayları.

sen birilerinin maşasısın.
    Terör örgütününün yaptıklarını meşru göstermek için çalışıyorsun.
    Senin niyetin belli, amacın belli.
    Devletin çıkardığı yasalarla her sorunu olan gidip eline silah alıp milleti mi tarasın, sonra devlet bunlara özerklik mi versin.
    Demokratik hak isteyen, bunu demokratik yollarla ister.
    Teröristlik yapmanın hiç bir meşru gerekçesi yoktur.
    Teröristin savunulacak hiç bir tarafı yoktur, teröristin hiç bir haklı yanı yoktur.
    Eline silah alıp kundaktaki bebeleri katledenlerin, sivil insanları öldürenlerin, devletin memurlarını öldürenlerin hiç bir haklı yanı yoktur.

Yahu PKK zaten devlet tarafından kuruldu, devlet bizim değildi zaten. Olamazdı çünkü bunu bilmiyorsanız Darbelerden haberiniz yoktur demektir.

Kimsenin maşası değilim, Ankara'da yaşıyorum, Diyarbakır'da büyüdüm, Kürt Değilim, Türk değilim.

Kime niye hizmet edeyim. Siz yaşamadınız bilemezsiniz ama onlarca kaynak paylaştım niye haberiniz yok.

Öcalan'ın karısı Mit Müsteşarının kızı diyorum, linkler belgeler resimler paylaştım ama anlamak istemiyorsunuz.

Pkk Askerin Siyaseti kullanmak için kurduğu dışarıdan destekli BİR ÖRGÜTTÜR nokta!

sen askere iftira atıyorsun çünkü sana bunu öğrettiler.
    Sen birilerinin maşası olduğu sürekli itiraf ediyorsun.
    Senin soyun yok mu? Belli ki yok sen itiraf ediyorsun soyunun sopunun olmadığını.
    Tabi herkes senin gibi değil, bunu da kendine yediremiyorsun.
    Sen yalanlarla, iftiralarla, çarpıtmalarla birilerinin ekmeğine yağ sürmeye çalışıyorsun.
    Bir insan daha aşağı bir konuma düşebilir mi, bilemiyorum.
    Türk, Kürt fark etmez, eline silah alıp insanları öldürenlerin gerekçesi ne olursa olsun haksızdır.
    Kimsenin böyle bir hakkı yoktur. Bu kişilerde teröristtir.
    Senin koştur koştur panik içinde neden buraya konu açtığında belli.
    Ne yazarsan yaz, ne iftira atarsan at terör örgütünü aklayamazsın, meşru gösteremezsin.

Ben gördüğümü söylüyorum.

Antalya'da girip alış veriş yaptığım Oypa mağazalarına 1998'de Diyarbakır'da giremiyordum.

Kimsenin maşası değilim, ZAZAYIM ve bunu her platformda söylerim çekinmeden söylerim. En yakınlarımdan biri akraba olarak Polis İstihbaratta üstelik Güneydoğu'da.

Sen benim verdiğim kaynakları çürütsene hakaret edeceğine.

Silah çözüm değil, pkk terör örgütüdür diyorum, başlıktada yazdım ama algı problemi var.

Senin çözümün NE!?

sen birilerinin maşasısın. Bunu herkes bir daha görsün diye yazıyorum.
    Bak, sen dürüst bir insan değilsin, kirli amaçların var.
    Çözümün ne? Çözümün Ne? Çözümün ne? diye yazarken:
    "Bunlar her şeye muhalif olurlar, çözüm üret dediğimizde de susar kalırlar" mantığını kullanmaya çalışıyorsun.
    Bu bir propoganda yöntemidir. Sosyal medya da öğrendiğin propganda malzemelerini burada kullanmaya çalıyorsun.
    Millet bunlara kanmadığı zaman da bu sefer başka üç kağıtlara başvuruyorsun.
    Terörü bitirmenin çeşitli yolları vardır. Terör bitmez, çözülemez diye bir durum asla söz konusu değildir.
    Teröristle teslim olmak ise asla ve asla çözüm değildir.
    Sen önce dürüst ol, birilerinin maşası olmayı bırak, kirli amaçlarını bırak, sosyal medyada öğrendiğin propoganda mesajlarının dışında bir şeyler yazmaya başla o zaman gel forumda konu aç.

Hiç bir sosyal medya hesabım yok.

Tamamen ön yargılı yaklaşıyorsun!

Sen silahların susmasını istemiyorsun.

Bunu da bana sataşarak yapıyorsun.

Hedef şaşırtıyorsun.

Kin güdüyorsun ve ben kan dökülmesin diyince zoruna gidiyor.

Kan düklmesinden zevk alıyorsun, asker şehit bile olsa teörirstin ölmesinden zevk duyuyorsun.

Kana kan dişe diş diyerek kadınları dul çocukları yetim bırakmak umurunda değil.

Dürüstüm! Şiddet ve kin öfke çözüm değil.

Somut çözüm de koymuyorsun.

Herkes birbirini öldürsün istiyorsun.

KİMİN AMACI KİRLİ?

Kan dökülmesini kimse istemiyor. Nefret ediyorum pkk ve onları savunanlardan ben de, ancak bu demek değildir ki gidip kellelerini alalım, kanlarını dökelim yerlere. Atatürk'ün yaptığı politikayı şu an hiçbir devlet adamı yapamıyor, yapamaz da. Adamları başımıza çıkarıcak şekilde anlaşma yaptığımız için bunlar oluyor. Neden böyle oluyor? Birilerinden mi korkuyoruz? Kesinlikle korkuyoruz çünkü omurgayı oluşturmak için hiçbir şey yapılmadı Atatürk'ten sonra. Böyle olunca da istediklerini istedikleri gibi alıyorlar. Önce silahla, sonra sözde demokratik yolla. Çözüm sürecini istedikleri gibi manipüle ediyorlar zaten hem pkk hem de akp. Kısacası olan "Türk" insanına olucak eninde sonunda. Şimdi soruyorum, onlar hakkını ararken iyi de, biz sahip olduğumuz toprakları savunmak istiyoruz, gerekirse savaşırız diyince mi şiddet ve öfkeyle kalkmış oluyoruz? Pkknın yaptığı demokratik olarak onların olanı almak ama bizimkisi mi katliam, soykırım ya da adı her ne haltsa olucak? Çözüm değil şu anki süreç, insanların gözlerini boyamak. Akpye de gram güvenmiyorum. Bu çözüm sürecini de çok tehlikeli buluyorum ve desteklememi beklemeyin. Adam akıllı çözüm üretsinler. Tek taraflı çözüm değil. Ha şimdi bana da sen kan dökmek istiyorsun dersen zaten konuşucak hiçbir şey kalmamış demektir seninle ve senin hakkında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oha konuyu açan direk pkk propogandası yapıyor.

Kesinlikle öyle bir şey yok, defalarca ihabarda bulunmuş biriyim. Nefret ederim Pkk ve Pkk'lıdan çünkü çözümü öldürmek olan kişi katildir gözümde.

hadi oradan .
    Efendim onların dili yasaklanmış.
    Peki onlar ne yapmış, kundaktaki bebeleri öldürmüş, sivil memurları öldürmüş, askerleri şehit etmiş, bunları yazmazsın tabi.
    senin çözümün terör örgütünü meşru kılmak, terör örgütünün istediklerini yapmaktır.

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi diğer adıyla Mülkiye!

Abdullah Öcalan (Geleceğin Pkk Kurucusu)
    Mesut Yılmaz (Geleceğin Başbakanı)
    Hüseyin Velioğlu (Geleceğin Hizbullah Ele Başı)

AYNI SINIFTALAR!

Daha ilginci Öcalan'ın karısı Mit Müsteşarının KIZI! Kesire Öcalan! Ne kadar garip değil mi tabi balık gibi her şeye atlayaylım inananlım!

Kaynak
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan
    http://www.candundar.com.tr/_v3/index.php#!%23Did=888

birilerinin aynı sınıfta olması hiç bir şeyi kanıtlamaz.
    Birilerinin devletin yasalarıyla sorunları varsa, bu onlara terör örgütü kurma hakkı vermez.
    git pkk propogandanı başka yerde yap.
    Pkk meşru değildir, bir terör örgütüdür.
    yaptıkları terör eylemlerinin hiç bir meşru gerekçesi yoktur.
    pkk vb terör örgütünün isteklerini kabul etmenin de anayasada yeri yoktur.

Aynı sınıfta olması, ele başının karısının Mit' müsteşarının kızı olması sana bir rastlantı geliyorsa bir şey demiyorum artık.

Peki kendi ağzından itiraflar?

http://www.odatv.com/n.php?n=ocalanin-mitle-ne-iliskisi-var-1303131200

Terör örgütünün varlığını devletin kendisi istedi ve kendisi kurdu.

http://www.turktoresi.com/viewtopic.php?f=143&t=7815

http://www.aktifhaber.com/ocalanin-mit-iliskilerini-desifre-etti-563266h.htm

önce pkk propogandası yapıyorsun.
    Sonra ne olduğu belirsiz resimlerle iftira atıyorsun.
    Senin amacının kirli olduğu çok belli.

Link paylaşıyorum, propaganda falan yaptığım yok. Sevmem seveni de sevmem. Şiddete, ayrımcılığa, bölücülüğe karşıyım. Özgürlüğe doğuştan gelen haklara destek veririm. Buna destek vermeyen ırkçı konumuna düşer zaten. Ne Kürt Ne Türk'üm. Sizin gibi duygular ile bakmıyorum. Dışarıdan her şey net görünüyor siz tek taraflı bakıp intikam ve kin ile yaklaştığınız için tek taraflı görüyorsunuz olayları.

sen birilerinin maşasısın.
    Terör örgütününün yaptıklarını meşru göstermek için çalışıyorsun.
    Senin niyetin belli, amacın belli.
    Devletin çıkardığı yasalarla her sorunu olan gidip eline silah alıp milleti mi tarasın, sonra devlet bunlara özerklik mi versin.
    Demokratik hak isteyen, bunu demokratik yollarla ister.
    Teröristlik yapmanın hiç bir meşru gerekçesi yoktur.
    Teröristin savunulacak hiç bir tarafı yoktur, teröristin hiç bir haklı yanı yoktur.
    Eline silah alıp kundaktaki bebeleri katledenlerin, sivil insanları öldürenlerin, devletin memurlarını öldürenlerin hiç bir haklı yanı yoktur.

Yahu PKK zaten devlet tarafından kuruldu, devlet bizim değildi zaten. Olamazdı çünkü bunu bilmiyorsanız Darbelerden haberiniz yoktur demektir.

Kimsenin maşası değilim, Ankara'da yaşıyorum, Diyarbakır'da büyüdüm, Kürt Değilim, Türk değilim.

Kime niye hizmet edeyim. Siz yaşamadınız bilemezsiniz ama onlarca kaynak paylaştım niye haberiniz yok.

Öcalan'ın karısı Mit Müsteşarının kızı diyorum, linkler belgeler resimler paylaştım ama anlamak istemiyorsunuz.

Pkk Askerin Siyaseti kullanmak için kurduğu dışarıdan destekli BİR ÖRGÜTTÜR nokta!

sen askere iftira atıyorsun çünkü sana bunu öğrettiler.
    Sen birilerinin maşası olduğu sürekli itiraf ediyorsun.
    Senin soyun yok mu? Belli ki yok sen itiraf ediyorsun soyunun sopunun olmadığını.
    Tabi herkes senin gibi değil, bunu da kendine yediremiyorsun.
    Sen yalanlarla, iftiralarla, çarpıtmalarla birilerinin ekmeğine yağ sürmeye çalışıyorsun.
    Bir insan daha aşağı bir konuma düşebilir mi, bilemiyorum.
    Türk, Kürt fark etmez, eline silah alıp insanları öldürenlerin gerekçesi ne olursa olsun haksızdır.
    Kimsenin böyle bir hakkı yoktur. Bu kişilerde teröristtir.
    Senin koştur koştur panik içinde neden buraya konu açtığında belli.
    Ne yazarsan yaz, ne iftira atarsan at terör örgütünü aklayamazsın, meşru gösteremezsin.

Ben gördüğümü söylüyorum.

Antalya'da girip alış veriş yaptığım Oypa mağazalarına 1998'de Diyarbakır'da giremiyordum.

Kimsenin maşası değilim, ZAZAYIM ve bunu her platformda söylerim çekinmeden söylerim. En yakınlarımdan biri akraba olarak Polis İstihbaratta üstelik Güneydoğu'da.

Sen benim verdiğim kaynakları çürütsene hakaret edeceğine.

Silah çözüm değil, pkk terör örgütüdür diyorum, başlıktada yazdım ama algı problemi var.

Senin çözümün NE!?

sen birilerinin maşasısın. Bunu herkes bir daha görsün diye yazıyorum.
    Bak, sen dürüst bir insan değilsin, kirli amaçların var.
    Çözümün ne? Çözümün Ne? Çözümün ne? diye yazarken:
    "Bunlar her şeye muhalif olurlar, çözüm üret dediğimizde de susar kalırlar" mantığını kullanmaya çalışıyorsun.
    Bu bir propoganda yöntemidir. Sosyal medya da öğrendiğin propganda malzemelerini burada kullanmaya çalıyorsun.
    Millet bunlara kanmadığı zaman da bu sefer başka üç kağıtlara başvuruyorsun.
    Terörü bitirmenin çeşitli yolları vardır. Terör bitmez, çözülemez diye bir durum asla söz konusu değildir.
    Teröristle teslim olmak ise asla ve asla çözüm değildir.
    Sen önce dürüst ol, birilerinin maşası olmayı bırak, kirli amaçlarını bırak, sosyal medyada öğrendiğin propoganda mesajlarının dışında bir şeyler yazmaya başla o zaman gel forumda konu aç.

Hiç bir sosyal medya hesabım yok.

Tamamen ön yargılı yaklaşıyorsun!

Sen silahların susmasını istemiyorsun.

Bunu da bana sataşarak yapıyorsun.

Hedef şaşırtıyorsun.

Kin güdüyorsun ve ben kan dökülmesin diyince zoruna gidiyor.

Kan düklmesinden zevk alıyorsun, asker şehit bile olsa teörirstin ölmesinden zevk duyuyorsun.

Kana kan dişe diş diyerek kadınları dul çocukları yetim bırakmak umurunda değil.

Dürüstüm! Şiddet ve kin öfke çözüm değil.

Somut çözüm de koymuyorsun.

Herkes birbirini öldürsün istiyorsun.

KİMİN AMACI KİRLİ?

Sen silahların susmasını istemiyorsun== yandaş propogandası
    Kin güdüyorsun ve ben kan dökülmesin diyince zoruna gidiyor== pkk ve yandaş propogandası
    Kana kan dişe diş diyerek kadınları dul çocukları yetim bırakmak umurunda değil== yandaş propogandası
    Herkes birbirini öldürsün istiyorsun= yandaş propogandası.
    Kısaca yazdıklarının bir kısmı pkk propogandasıdır bir kısmı da yandaşların ürettiği propogandadır.
    Senin önce kendi fikirlerin olsun, kendi fikirlerinle yaz, ondan sonra konu aç.

Sen her şeyi baştan koymuşsun.

Bunu diyorsa doğru da olsa yanlış da olsa yandaştır.

Şunu diyorsa doğru da olsa yanlış da olsa Pkk'lıdır.

Onu diyorsa doğru da olsa yanlış da olsa ulusalcıdır.

Herkes sizin gibi kalıpçı değildir, ben kimin söylediğine değil ne söylediğine bakarım. Doğru ise mantıklı ise, kanıtı varsa kabul ederim. Siyasetçi de değilim ırkçı da değilim bölücü de değilim. Kalıpçı hiç değilim.

Çünkü insanları böyle bölüyorlar, sen de bölünmüş bir tarafın parçasısın, ben hiç bir gruba, siyasi düşünceye, ırkçı akıma ait değilim.

Kendinizle karıştırmayın bence. Kin gütmeyin, kan dökmek çözüm değil, kimse ölmesin.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkeyi darbe kurtarır ama darbe yapacak askerlerin dillerini kopardılar.Neden çünkü bugün şu yaşanınlara karşı asker asla susmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

PKK'nın isteği bellidir APO'nun dışarı çıkıp liderlik etmesi doğunun eyalet sistemiyle özerk kürt bölgesi olması ve APO'nun mecliste olması olay bu.Şimdi burada bir alışveriş var PKK bunları istiyor verirseniz silah bırakırım diyor silah bırakma olayıyda doğruysa yıllardır halkın hiçbişeyini öğrenemediği çözüm süreci bakalım 50 sene sonra ne adıyla anılacak?

Tarih işte 50 sene sonra çözüm süreci olarak yazmıycak. Bundan 100 öncesine bakın bir de şimdiye, rezillik diz boyu. Okurken tarihimizi utanıcaklar resmen. Tarihini, geçmişini bilmeyen bir milletiz gerçi, Pkkya çözüm süreciyle birlikte doğuyu vermişiz, apoyu serbest bırakmışız çok mu. Ah ulan ah, Atatürk olucaktı da böyle dikleniceklerdi bu ülkede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

quote:

100 yıllık terör?

Bu süreç Şeyh Sait ile başladı. Sırf kürt sorunu olsun diye, çatışma olsun diye devletin içinde bunu ateşleyecek kararlar verildi, dillerinin, müziklerinin yasaklanması vs.

Şeyh Sait ile başladı he, çok haklısın.

In 1937–1938, approximately 50,000–70,000 Alevis and Kurds[14][15][16] were killed and thousands went into exile. A key component of the turkification process was the policy of massive population resettlement. Referring to the main policy document in this context, the 1934 law on resettlement, a policy targeting the region of Dersim as one of its first test cases, with disastrous consequences for the local population.[17] The Dersim massacre[14] is often confused with the Dersim Rebellion that took place during these events.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kurds_in_Turkey

vikipediyi ne diye kaynak veriyorsun ki çok kontrol altına alınabilir bir kurum istesem gider anında değişitiririm o konuyu yani daha düzgün kaynak vermek daha iyi olabilir

• quote:

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Bu biraz safça bir yorum olmuyor mu sizcede? Saftan kastım masumca.Hani PKKyı sevgi kelebeği falan göstermek gibi.

Tabi ki değil, Pkk içinde dış devletlere Rusya Almanya İngiltere'ye çalışan yüzlerce kişi var, çobanları kaçırıp beyinlerini yıkayıp askerlerin üzerine sürüyorlar, kalleşçe saldırıp kardeşi kardeşe vurduruyorlar. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediğini unutuyoruz.

Mustafa Kemal, Ocak 1923'te İzmit'te yaptığı bir konuşmada şöyle diyordu: "Kürt meselesi, bizim yani Türklerin menfaatine olarak da kesinlikle söz konusu olamaz. Çünkü bildiğiniz gibi bizim milli sınırlarımız içinde bulunan Kürt unsurlar öylesine yerleşmişlerdir ki pek sınırlı yerlerde yoğun durumdadırlar. Fakat yoğunluklarını kaybede ede ve Türk unsurların içine gire gire öyle bir sınır oluşmuştur ki Kürtlük adına bir sınır çizmek istesek, Türklüğü ve Türkiye'yi mahvetmek gerekir. Sözgelişi, Erzurum'a kadar giden, Erzincan'a, Sivas'a kadar giden, Harput'a kadar giden bir sınır aramak gerekir. Ve hatta, Konya çöllerindeki Kürt aşiretlerini de gözden uzak tutmamak gerekir. Dolayısıyla başlı başına bir Kürtlük tasavvur etmektense, bizim anayasa gereğince zaten bir tür yerel özerklikler oluşacaktır. O halde hangi ilin halkı Kürt ise onlar kendi kendilerini özerk olarak idare edeceklerdir. Bundan başka Türkiye'nin halkı söz konusu olurken, onları da birlikte ifade etmek gerekir. İfade olunmadıkları zaman, bundan kendilerine ait mesele çıkarmaları daima beklenir. Şimdi Türkiye Büyük Millet Meclisi, hem Kürtlerin ve hem de Türklerin yetkili vekillerinden oluşur ve bu iki unsur bütün menfaatlerini ve kaderlerini birleştirmiştir. Yani onlar bilirler ki bu ortak bir şeydir. Ayrı bir sınır çizmeye kalkışmak olmaz."

Peki sonrasında olabilecek senaryoları neden dile getirmiyorsun? Diyelim ki özerklik oldu,iller çoğunluğa göre Kürt Türk yönetimi diye ayrıldı.Kürt yönetimi olan yerlerdeki Turkler ve ayni şekilde Türk yönetimi olan yerdeki Kürtler ne olacak? Dislanmayacaklar mı? Göçe zorlanmayacaklar mi? İşte asıl o zaman birbirine kırılmış olacak. Düşman gibi görecek halk birbirini. Tabii ilk fırsatta dışa bağımsızlığını ilan edene kadar..

• quote:

Alıntıları Göster
  • Yandaş bir genelkurmay başkanı kendi k..dan korkan bir adam. Ah ben GenelKurmay başkanı olacaktımki 24 saatte temizlerinirdi güzel ülkem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Apo'nun " biz , tayyip bey'in başkanlığını destekleriz" gibi bir beyanı vardı. Yani başkanlık- eyalet-özerklik tabanının hazırlanması açısından hdp bu konuda istekli. Velhasıl hdp Türkiye Cumhuriyeti için değil kendi güneydoğu özerkliği için böyle bir çalışmaları var. Kaldıki pkk bu koşullar üzerinden silah bırakacaksa Türkiye Cumhuriyeti savaşı kaybetmiş demektir.
    Tek koşul şartsız silah bırakma olmadığı sürece her durum vatanın bütünlüğü açısından tehlikedir.

hdp başkanlığı destekliyormuş. beyler bizim kaç meclisimiz var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

quote:

quote:

quote:

quote:

100 yıllık terör?

Bu süreç Şeyh Sait ile başladı. Sırf kürt sorunu olsun diye, çatışma olsun diye devletin içinde bunu ateşleyecek kararlar verildi, dillerinin, müziklerinin yasaklanması vs.

In 1937–1938, approximately 50,000–70,000 Alevis and Kurds[14][15][16] were killed and thousands went into exile. A key component of the turkification process was the policy of massive population resettlement. Referring to the main policy document in this context, the 1934 law on resettlement, a policy targeting the region of Dersim as one of its first test cases, with disastrous consequences for the local population.[17] The Dersim massacre[14] is often confused with the Dersim Rebellion that took place during these events.

vikipediyi ne diye kaynak veriyorsun ki çok kontrol altına alınabilir bir kurum istesem gider anında değişitiririm o konuyu yani daha düzgün kaynak vermek daha iyi olabilir

Zamanım olsa Ünviersite tezlerini sunacağım ancak burada onlarca kişi benden cevap istiyor. Hepsinin de bu çatışmasızlık ortamından memnun olmadığı açık ve gerçek. Ortada özerklik veya toprak kaybı yok silah bırakın çağrısı var ancak bu birilerinin işine gelmiyor.

Neden bıraktı sorusunun onlarca teorisi olabilir ve benim en mantıklı açıklamam Öcalan Mit'e çalışıyordu ve artık görevi sona eriyor. Kanıtlarını gazeteler resimler ile verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

100 yıllık terör?

Zamanım olsa Ünviersite tezlerini sunacağım ancak burada onlarca kişi benden cevap istiyor. Hepsinin de bu çatışmasızlık ortamından memnun olmadığı açık ve gerçek. Ortada özerklik veya toprak kaybı yok silah bırakın çağrısı var ancak bu birilerinin işine gelmiyor.

Neden bıraktı sorusunun onlarca teorisi olabilir ve benim en mantıklı açıklamam Öcalan Mit'e çalışıyordu ve artık görevi sona eriyor. Kanıtlarını gazeteler resimler ile verdim.

30 yıldır silah bırakmayan,askerlerle çatışan terör örgütü,koşulsuz,hiçbir ayrıcalık almadan silah bıraktı.Artık ana dilde eğitim,özerklik istemiyorlar,vay be.Buna kendin inanıyormusun,yoksa inanmış gibi mi yapıyorsun.

• Bu konuyu söylediklerine ve medyanın uydurduklarina inanarak açtıysan senin de onlardan farkın yok kimse pkk yi akp yi ve hdp yi bu ülkenin iyiliğini düşünüyor gibi göstermesin hepsi ülkenin bölünmesi için elinden geleni yaptı ve okadar şehidin vebaline girdiler yazıklar olsun.

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

100 yıllık terör?

30 yıldır silah bırakmayan,askerlerle çatışan terör örgütü,koşulsuz,hiçbir ayrıcalık almadan silah bıraktı.Artık ana dilde eğitim,özerklik istemiyorlar,vay be.Buna kendin inanıyormusun,yoksa inanmış gibi mi yapıyorsun.

Gayet mantıklı çünkü 30 Yıldır Pkk'yı Mit yönetiyordu, Mit artık eskisi gibi cirit atamıyor ve Mit bizim teşkilatımız da değildi zaten.

Kaynaklara itiraz edin lütfen konudan konuya atlamayın.

Pkk tam bir piyon, araç. Kim tarafından, ne zaman, nasıl kurulduğunu bilmeden ne istediğine bakmak mantıksız olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.