|
100 Euro’ya Honda Civic 98 Model Sunroof - Klima 1.4i aldım.

-
-
Biz burda 100tlye akıllı telefon alamıyoruz. Böyle hayatın...
-
Adamlar ikinci el arabaya değer vermiyor. Eğer oradan buraya araba getirmek yasal olsa "sıfır" araba satışları çakılır. Zaten biz kimiz ki sıfır arabaya binelim, avrupalı binsin kullansın işi bitince 100-2000 euro arasında bize satsın. Hem ikinci elde onlar satarken kazansın bizde alırken kazanalım.
-
Arap sevdalıları yüzünden bunların acısını biz çekiyoruz. Gençlik bir kez geliyor ve böyle bir döneme denk geliyor, böyle kaderin ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaBiz burda 100tlye akıllı telefon alamıyoruz. Böyle hayatın...
Telefonun kılıfına 300 TL verdim hocam, ne telefonu =))
-
-
Aynı arabanın 1.6 sı bende var 3 yıl önce 27 bin lira para saydık Bugün satsam 65 kağıt verirler herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yil daha bekle 120ye satarsin
Ama geri alacak araba bulamazsin ona gore
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin
3 yil daha bekle 120ye satarsin
Ama geri alacak araba bulamazsin ona goreAynen öyle hocam, elimdekine iyi bakıp pert olana kadar bineceğim artık bu piyasada satıp model yükseltmem mümkün değil her ay kenara bin lira para koysam bile o para zaten direk arabanın aylık zamlanmasına gidiyor.
-
benim 96 model şahinim 25 k ediyor şuan teklif veren oldu
-
Benım aylık akbıl giderim bile 140 lira tutuyor. Adamlar 100 birime araba alıyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X