Şimdi Ara

2005 model Astra 1.6 elegance twinport aldım sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
28.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha önce de aracı sormak adına bir konu açmıştım fakat fazla cevap veren olmamıştı. İlandaki aracı bugün 24.900 TL'ye almış bulunmaktayım. İnşallah hayırlısı olur. Araçta yazılanların dışında soğutmalı torpido da var. Ben sadece elegance sanmıştım modelini fakat ayrıca twinport da olması beni şaşırttı diyebilirim. Aracın bakımları bursa neskar da yapılmış. Triger zincirli olmasına rağmen 60000 de trigeri filan değişmiş. Aracı ara sıra eski sahibinin götürdüğü sanayi ustasına da sordumda ben olsam aracı gözüm kapalı alırdım dedi. Siz fiyat ve özellik açısından ne düşünüyorsunuz bunu da merak ediyorum. Araçta gram boya çıkmadı, değişen olarak sol dikiz aynası ve arka sağ far değişmiş. Camlar da ayrıca filmli. Bana göre tek olumsuz yani hız sabitleyici olmaması onu da ekstra taktırırım diye düşünüyorum.

Genel olarak düşüncelerinizi merak ediyor ve yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-full-astra-boyasiz-kazasiz-64178183/pasif-ilan/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemox -- 17 Kasım 2011; 0:24:23 >

• ilan kaldırılmış o yüzden bişey diyemiyorum yalnız ilan başlığı 2004 diyor siz 2005 demişsiniz.hangisi doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

ilan kaldırılmış o yüzden bişey diyemiyorum yalnız ilan başlığı 2004 diyor siz 2005 demişsiniz.hangisi doğru?

2005 model hocam yanlış girmiş satıcı.
  • Kimse yorum yapmamış arkadaşlar. Rica ediyorum düşüncelerinizi belirtirseniz mutlu olacağım...
  • hayırlı olsun. güzel araba
  • Hayırlı olsun, güzel araba fiyatıda bence gayet iyi. İçinize sindiyse başka sözede gerek yok. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Gule gule kullanin guzel araba. H kasa da 1.6 lar twinporttur zaten sasirmaniza gerek yok. Piyasasini bilmiyorum ama tek diyebilecegim almisken Cosmo alinabilirdi tabi daha pahaliya gelirdi.

Benim Astra da TUrkiyede duruyor hala 2005 1.6 Cosmo iyi para edecek demekki:) Sogutmali torpido hic bir ise yaramiyor onu da ekleyeyim bosuna sevinmeyin:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Triger zinciri neden değişmiş acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Triger zinciri neden değişmiş acaba?

Normalde bende zincirli olduğu için değişmesine gerek yok diye biliyorum ama önceki aracımda da 60000 e gelince zincirli olmasına rağmen değiştirdi servis.
  • çok güzel araba hayırlı olsun. 1.4 desen o kadar iyi demezdim ama 1.6 astra emsallerine göre çok iyi araba
  • quote:

Bizim de ses yapmaya baslamisti garantiden degismisti daha 60 bin bile olmadan. Bu arada ben onu kayis saniyordum zincir oldugunu bilmiyordum astrada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Bizim de ses yapmaya baslamisti garantiden degismisti daha 60 bin bile olmadan. Bu arada ben onu kayis saniyordum zincir oldugunu bilmiyordum astrada.

Twinportlar zincirli hocam. Bundan önceki aracım da 1.4 twinport classic idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemox

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

quote:

Twinportlar zincirli hocam. Bundan önceki aracım da 1.4 twinport classic idi.

Dogrudur garantide oldugu cok ilgilenmemistim.
  • hayırlı olsun
  • belli ki temiz bir araba fiyatta abartılı değil hayırlı olsun güle güle binin
  • hayırlı olsun güzel araba , elegance donanım çok dolu özellikle kadife koltukları falan süpermiş
  • Aracınız hayırlı olsun. Çok sempatik bir araç. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Peki arkadaşlar bunun grafik bilgi ekranının ayrıntılı kullanımını nerden bulabilirim ?
  • hcm ben de bakıyorum araç...bana da bul bu araçtan temizinden :)))
  • Hayırlı olsun Hocam bendede aynı arac var. Süspansiyonları sert biraz konforu olumsuz etkiliyor onun harici iyi araç .Bizim araçlarda triger kayışı var zincirli olanlar 1.4 twinport corsalar...bu adreste pdf formatında kullanım klavuzu var herseyı ayrıntılı anlatıyor.. http://www.opelx.com/opel-kullanim-klavuzu/2746-opel-astra-h-kullanim-kilavuzu.html
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.