Şimdi Ara

10. SINIF KİMYA NASIL ÇALIŞILIR [0'DAN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan hiçbir şey bilmiyorum hocamız ya derse gelmiyor gelse de bir şey anlamıyoruz. Konular Heisenberg'e kadarmış ama ben hiç bilmiyorum dolu dolu şeyler var yok planck sabiti falan hiçbirini anlamadım sorsak da hoca anlatmıştım diyip geçiyor

ben sınavda kalmamak için çalışacağım fakat nasıl çalışmalıyım lütfen yardım..

• Git bi ekol hoca'nın kapısını çal o yardım eder

http://www.ekolhoca.com/konuanlatimkim.asp

Al burdan konuları seç çalış.Bi daha da görmiyim çalışmadığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 25 Kasım 2011; 20:22:54 >
  • Ben de istiyorum çalışma yöntemi, up
  • kardeşim bende 10. sınıftayım bu ilk üniteyi 10. sınıflara koyanın allah belasını versin neyse ilk önce rydberg sabitli bir formül var sonra 2,18.10^-18 diye başlayan formül var bunları ezberle defterindeki bilgileri çok iyi bilmen gerekiyor
  • hocam defterindekileri bil diyorsun, defter yok hoca özet çıkartın diyor hiçbir şey yazdırmadı defterin kapağını açmadık daha
  • valla ben bir tek MOL olayını anlamadım gerisini ezberlersem tamam.
  • Defterimi taratabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle bir şey yaparsan minnettar olurum hocam allah razı olsun :D
  • Tarayıcıyı kurmaya üseniyorum yoksa defteri taratıp verirdim
  • Heisenberge kadarsa yapman gereken tek şey bilimadamlarının yaptıklarını ve birkaç şu enerji formüllerini ezberlemek, üstünde birkaç soru çözmek.
  • formülleri ezberle yeter hesap makinesi kullandırıyolardır inşallah?
  • ekol hoca
  • Heisenberg ilk konulardan değil miydi
  • hocam hesap makinası kullandırmıyolar. hoca bi problemi çözüyo tam işlem yerinde bu olur deyip bırakıyor biz işlemi nasıl yapıcaz.
  • Heisenberge kadarsa pek sorun yok bence. C=landa x nü(sembolleri yazamadım mobildeyim.) E=h x nü gibi formüller var onları ezberlesen, fotoelektrik olay siyah cisim ışıması faraday ve milikan deneylerini bilsen yeter diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Non-Fiction

Heisenberge kadarsa pek sorun yok bence. C=landa x nü(sembolleri yazamadım mobildeyim.) E=h x nü gibi formüller var onları ezberlesen, fotoelektrik olay siyah cisim ışıması faraday ve milikan deneylerini bilsen yeter diye düşünüyorum.

hocam, frekans falan soruyor. bir çalışma kağıdı verdi problemler var inan kalem oynatamadım
  • bende bişi bilmiyorum bu haftada okulun 2 birincisi var siz sınavdan 0 çekseniz bile size 3 getiririm dedi bizde hocam sınav o kadar zormu fln dedik adam geliyo defterini okuyor biz yazıyoruz hatta bu hafta yazılı sorularını hızlı hızlı okudun fakat sınıfta bi m*l bile ses kaydına çekmedi !yani bende bişi anlamıyorum derslerden
  • beyler o değil de, nasıl çalışmamı önerirsiniz? Diğer derslerden problem yaşamam ama kimyada 0'ım. Ne yapayım?
  • Up
  • Kardeş sen buraları yapamıyorsan bence okuma. Kendini farklı alanlarda geliştirmeye çalış. Moralini bozmak istemem ama yuh yani. Toplasan en fazla 3 formül var bunların birleşiminden oluşan 1 formül var. 1-2 deney ve bilim adamı çalışmalarını ezberleyeceksin. Bir de ne biliyim ışık hızıydı plank sabitiydi onları ezberleyeceksin o kadar. Sana istersen heisenberg belirsizlik kanununa kadar olan yeri ezberlediğinde 100 alacağın şekilde yazıyım. Bir de hangi okuldasın söyle o okulun seviyesine göre abartmadan yazıyım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.