Şimdi Ara

10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
17.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Ne güzel makine valla . ısıt ısıt kullan

Gittiği yere kadar gidecem erolcum.Yalnız 3. ısıtmama ısıyı daha da artırarak uzun süre yaptım belki daha iyi dayanır..

Yeni bi makine alda sony,e paran geçsin Uğur . sen ısıtıcan ,ben ısıtıcam . bu adamlar ne yiycek yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

şu aklıma geldi

10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D

kupayı rüyamda gördüm o galiba

US PSN: ecimania
    TR PSN: Tyranno3aurusREX
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Sarı ışığı dün akşam bende gördüm
    40 GB FAT model. Servise bıraktım bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun ,inşallah sıfır bir slim gelir yerine

quote:

Sağol Erol. 60 GB eski modellerden gelmesinde

US PSN: ecimania
    TR PSN: Tyranno3aurusREX

• quote:

quote:

quote:

Sağol Erol. 60 GB eski modellerden gelmesinde

Onlar tarih oldu kanka . bi uğurda bide topkapı müzesinde var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 10 Mart 2010; 12:03:26 >

• verdigin makinanın aynısından bulup buluşturup veriyolar ama yepyeni oluyor
  • Arkadaşlar 1 ay kadar önce almış olduğum ps3 ün blu ray gözü bozulmuştu disci okumuyodu. Servise gönderilmek üzere aldığım firmaya gönderdim 1 hafta kadar önce, bugün aradılar sıfırıyla değiştirilmiş olarak tarafıma kargolanıyormuş.

Arkadaşlar siz siz olun euroasia garantili ürünler alın, firmanın garantisi benim abi, abi sony bu taş gibi taş bişey olmaz laflarıyla spot ürün alırsanız sıfırıyla ne kadar değiştirme imkanınız olur onu bilemem. Elektronik şans işidir doğru ama 50 100 tl için sonra çok üzülmeyin.
  • Arkadaşlar benim makine kafayı yedi sanırım geçen günlerde sarı ışık yandı aha dedim gitti alet sonra kapattım tekrar açtım bu sefer çalıştı bir kaç gün sonra tekrar sarı ışık yandı kapattım tekrar açtım açılmadı bir kaç kez denememden sonra tekrar çalıştı bu arada bazen alet donuyordu şuan hala öyle sarı ışık yanıyor bir kaç kez denememden sonra çalışıyor sizlerde de böyle mi oldu acaba valla GOW 3 ü oynamadan alet tamamen bozulursa çok üzülürüm
    PSN: YunusIEmre
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Dedim ve alet sonunda daha hiç çalışmamaya başladı arkadaşlar tamirini en ucuza nerede yaptırabilirim sanırım kalıcı bir şekilde düzelmiyor gitti mi güzelim beyaz ps3 üm

cihazın kaçlık hocam ?

40 GB ntsc-j hocam
    PSN : EMiRVaH_FiNTR *PS3 120GB SLiM*DFGT*BHeadset104*PSP3004*TOSHiBA 42AV635 LCD*SAMSUNG i9000 GALAXY S
    COD MW1 & MW2 & MW3 & BLACK OPS//UNCHARTED 1 & 2//HEAVENLY SWORD// FiFA 10 & 12//Little BiG Planet//KiLLZONE 2 & 3//GTA IV//STREET FIGHTERIV
    ASSASSINS CREED 2//BATMAN ARKHAM ASYLUM//OBLIVION//BURNOUT PARADISE//MOTORSTORM//RED DEAD REDEMPTION//GOD OF WAR COLLECTION & 3
    GRAN TURISMO 5//BIOSHOCK//NEED FOR SPEED: Hot Pursuit

• herkese geçmiş olsun.bu konuyu görünce tam zamanında çıkarmışım elimden benim 60lığı diyorum
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • Arkadaşlar 4. kez sarı ışığı gördüm.Biraz önce bac2 oynarken tekrar gitti.Makineyi bu şekilde satıyorum.Almak isteyen olursa pm atsın...
    Fiyat 140 tl...

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar 4. kez sarı ışığı gördüm.Biraz önce bac2 oynarken tekrar gitti.Makineyi bu şekilde satıyorum.Almak isteyen olursa pm atsın...
    Fiyat 140 tl...

uğur hocam bişey merak ediyorum,cihazı aça aça usta olmuşsundur artık,merak ettiğim anakart üzerinde bu bahsettiğiniz eriyen lehimleri ısıtmak yerine sağlam bi şekilde havya ile lehimlerini yenilesen olamazmı,çok şükür benim cihaza şimdiye kadar hiç bişey olmadı maşallah 3 yıldır kullanıyorum taş gibi,ntsc-j 20 gb lıklardan,içini açmadığım için bilmiyorum nasıl bi olay olduğunu ama dediğim şekilde kalıcı bi tamir mümkün değilmi yada daha fazla idare edecek bi yöntem yokmu ?

• Herkese geçmiş olsun arkadaşlar

Buarada ben bu PS3'leri sağlam zannederdim,Jasper 360'lardan çok daha fazla bozuluyorlarmış.Baksanıza sadece bu sayfada 3-4 farklı arkadaşın,farklı modellerde PS3'ü bozulmuş.Garantisiz olanlarda çöp oluyor,çok geçmiş olsun

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Buarada ben bu PS3'leri sağlam zannederdim,Jasper 360'lardan çok daha fazla bozuluyorlarmış.Baksanıza sadece bu sayfada 3-4 farklı arkadaşın,farklı modellerde PS3'ü bozulmuş.Garantisiz olanlarda çöp oluyor,çok geçmiş olsun

Bu problem sadece ilk üretilen modellerde mevcut çünkü 60GB'lıkların içinde standart Cell işlemcisinin yanısıra PS2'nin grafik işlemcisi olan Emotion Engine de yer alıyor. Yani PS2 oyunlarını oynatabilen modeller bu ek çip yüzünden standart modellere göre daha fazla ısındığından özellikle 2 yıl sonunda daha yüksek oranda arızalanıyor. Bu ilk çıkan PS3'lerin çoğu da artık 3 yaşına doğru geldiği için çoğu ne yazık ki yavaştan bozulmaya başlıyor ama Xbox360'nın RROD hatasından ötürü bozulma oranlarıyla karşılaştırılamaz bile.

Bu aşağıdaki grafik 2009 yılına ait ve 2 yıl sonunda bozulma oranlarının SquareTrade firması tarafından yapılan araştırmaya göre sonuçlarını gösteriyor:
     10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D

• Bu slimler sari isik di yok lensiidi derdi falan yasaniyormu?Onlardada bi bozulma falan?
    CM HAF 912 - Seasonic M12II 850W PSU - ASUS P8Z68-V PRO - Intel Core i7-2700K - G.SKILL RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 16GB (2x8GB) - ZOTAC Geforce GTX Titan - 1TB Seagate SATA2 7200.10 16 - CORSAIR 240GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD - SoundBlaster Tactics Omega Wireless HeadSet - Samsung SyncMaster SA950 27' 3d Led Monitor - LG GH20NS10 Combo DvdWriter - NetMaster CBW-700V - Powercom Bnt-1000Ap UPS - Canon EOS 5D Mark II - Sony Playstation 3 Pal 40 gb - Playstation Move - Samsung Note 2 - Apple IPad 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: snicker

Bu slimler sari isik di yok lensiidi derdi falan yasaniyormu?Onlardada bi bozulma falan?

Kimse kesin olarak yok diyemez slimler çıkalı 7 ay oldu daha.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.