Şimdi Ara

10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
17.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konu sıcakken bende birşey sorayım 2 ay önce 500gb 7200 rpm seagate hdd takmıştım kalın kasa ps3 e diğer hdd yedekleyip tekrar yükledim sorunsuz çalıştı hesaplar falan indirdiğim oyunlar hepsi sorunsuz yeni hdd ye yuklendi , 3-4 hafta sonra cihaz açılırken hdd hatası verip açılmadı kapatıp açtım problem devam etmedi makina açıldı. aradan 3-4 hafta daha geçti geçenlerde yine açılmadı hdd hatası verdi kapatıp açtım düzeldi .
    bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmıdır sorun nedir anlayamadım hdd göçecek diye korkuyorum yapabileceğim birşey varmı ? yardımlarınızı bekliyorum

edit: kayahanın şu veciz sözlerinide ilave edemeden geçemeyeceğim

bu kaçıncı çalınışı kapımın
    bu kaçıncı sen değilsin başkası
    peşimde mazinin ayak sesleri (peşimde makinanın fan sesleri)
    nelerden vazgeçiyoruz bir düşünsene
    kırık kalpler üstüne kuruyoruz bir seyi (120 gb slim üzerine kuruyoruz herşeyi)
    bu kalleşlik belki bana yakışmıyor ama
    sarı saçlarından sen suçlusun. (sarı ışıklardan sen sorumlusun)

düzenleme bana aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 12 Ocak 2010; 11:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

Gunesi gordum

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

quote:

Gunesi gordum

Sebastiyan kim?

Benim usagim..

/>

Bak o da seni soruyo.. kiz miymis diyo, "mesene" versin diyo.. O kadar oxfordlarda okuttuk hala "mesene" diyo, napicam bilmiyorum..

Konuyu dagitmak? Ben.. ASLA!! Dagit onlari Sebastiyan! Üzerlerine göktasi at!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 12 Ocak 2010; 18:11:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

quote:

Gunesi gordum

Sebastiyan kim?

Benim usagim..

/>

Bak o da seni soruyo.. kiz miymis diyo, "mesene" versin diyo.. O kadar oxfordlarda okuttuk hala "mesene" diyo, napicam bilmiyorum..

Konuyu dagitmak? Ben.. ASLA!! Dagit onlari Sebastiyan! Üzerlerine göktasi at!

sen bunu oxford a değilde mektep e gönderseydin keşke donanımhaberde kız arayacak kadar düşmüş garibim. hele hele konsol bölümünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 12 Ocak 2010; 18:18:35 >

• forumda herkesi bir sarı ışık almış gidiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

öncelikle geçmiş olsun ,

konu sıcakken bende birşey sorayım 2 ay önce 500gb 7200 rpm seagate hdd takmıştım kalın kasa ps3 e diğer hdd yedekleyip tekrar yükledim sorunsuz çalıştı hesaplar falan indirdiğim oyunlar hepsi sorunsuz yeni hdd ye yuklendi , 3-4 hafta sonra cihaz açılırken hdd hatası verip açılmadı kapatıp açtım problem devam etmedi makina açıldı. aradan 3-4 hafta daha geçti geçenlerde yine açılmadı hdd hatası verdi kapatıp açtım düzeldi .
    bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmıdır sorun nedir anlayamadım hdd göçecek diye korkuyorum yapabileceğim birşey varmı ? yardımlarınızı bekliyorum

edit: kayahanın şu veciz sözlerinide ilave edemeden geçemeyeceğim

bu kaçıncı çalınışı kapımın
    bu kaçıncı sen değilsin başkası
    peşimde mazinin ayak sesleri (peşimde makinanın fan sesleri)
    nelerden vazgeçiyoruz bir düşünsene
    kırık kalpler üstüne kuruyoruz bir seyi (120 gb slim üzerine kuruyoruz herşeyi)
    bu kalleşlik belki bana yakışmıyor ama
    sarı saçlarından sen suçlusun. (sarı ışıklardan sen sorumlusun)

düzenleme bana aittir

Hard diski söküp tekrar takmayı dene istersen, belki bir temassızlık vardır.

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Benim ki 60 GB Avrupa ilk partileriden. 3 yıl oldu gıkı çıkmıyor. Arada bir fan hızı artıyor. 10 dk havalandırınca geçiyor.

Ah ulan ahhh.
    Ama sorunun gpu kaynaklı olduğunu gördüm .Çünkü ilk önce cpu'yu ısıttım çalıştırdım çalışmadı.Sonra da tekrar açıp gpu'yu ısıttım çalıştı.Bundan sonra her bozulduğunda gpu'yu ısıtıp çalıştıracam.Bundan sonra sarı ışık gören kişilere tavsiyem Isıt ısıt kullan taktiğidir..
    Bakalım 2. bypass ne kadar gidecek...
    The Last of Us - Metal Gear Rising
    Resident Evil 6

• İlk yapmaya 2 hafta ikinci yapmaya 2 ay gidiyormuş...
    Yalama oldu zaten..
  • ısıta ısıta gpu yu bozmayasın
    eski hdd ye de bi hdd kutusu aldım harici 60gb hdd oldu yeni ps3e:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 1 Mart 2010; 12:21:09 >

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Ne güzel makine valla . ısıt ısıt kullan

Gittiği yere kadar gidecem erolcum.Yalnız 3. ısıtmama ısıyı daha da artırarak uzun süre yaptım belki daha iyi dayanır..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.