Şimdi Ara

10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
17.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine ilk çıkan 60 gb pal ps3.Sarı ışık hatasının sebebi aşırı ısınan işlemcinin lehimleri eriyerek anakarttan ayrılması sonucu ortaya çıkıyor.Bu youtube yöntemi ile işlemciyi ısıya maruz bırakıp lehimlerin eriyip tekrar anakarta yapışmasını sağlıyor.Bence bu sorunda çinde üretilen makinelerden kaynaklanıyor olabilir.Çünkü parça değil de işçilikte sorun var.Kafede 2006 aralıkda alınan made in japan ps3 her gün gecelere kadar çalışmasına rağmen ne blurayı bozuldu ne de sarı ışık gibi bir hata verdi.İlk alındığı gibi çalışıyor.

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

garanti bitince 160 euro garantiye vericeğimize ps3 slim daha iyi

160 euro verince sıfır slimmi veriyolar benim garantide bitmek üzerede

SARI IŞIK MOR IŞIK HATASI

BLURAY PATLAMALARI

İŞTE YEŞİL IŞIK HATASI GİBİ SORUNLAR YAPIYO

BOZULAN MAKİNELERE BAKTIĞIMDA GENEL OLARAK ÇİN MALI

20 GB MAKİNE VAR JAPON MALI

ARKADAŞTA YERE DÜŞÜRDÜ SU DÖKÜLDÜ

HERGÜN KOPYA CD FİLM İZLİYO VCD GİBİ AMA BOZULMUYO

DEMEKKİ OLAY KESİNLİKLE MADE İN ÇİNDE

160 EURO KAZIĞI GİRİCEĞİNE

550 TL YE MEDİA MARKT TAN SLİM ALIRIM

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

bir şey sormak istiyorum, diyelim olduda makina bir şekilde bozuldu. oyunların saveleri ve hdd içindeki resimler, dosyalar ne olacak???? böyle bi durumda yeni makina alsak bile bozulan aletteki save dosyaları, psn hesapları vb gibi kayıtlı bilgiler ne olacak???

HDD'de sorun yoksa bozulan PS3'de ki HDD'yi söküp yeni PS3'e takarsak herhalde herhangi bir sorun yaşamayız.

X makinasındaki HDD yi,Y makinasına takınca format atmadan çalışmaz.Bu sefer de bütün bilgiler gitmiş olur.Bir yolunu bulup bozulan makinayi çalıştırıp,yedeklemekten ve hesapları deactive etmekten başka yapılacak birşey yok.Tabi yeni FW güncellemeleri ile bu sistem değiştiyse bilemem,normalde böyleydi.

Kötüymüş ya. Direk açılır diye tahmin etmiştim ben. :S

Bilgiler için sağol.

• Uğur hocam geçmiş olsun..

• tüm arkadaşlarım sarı ışık gördü ve sanırım sıra bana geldi 2.5 yıldan beri kullanıyorum
    paylaşım amaçlı soruyorum 2.5 yıldan uzun süre kullanıpta sarı ışık görmeyen var mı ?
    ayrıca bu sarı ışık her makinada oluyor mu ? 3K dan farkı nedir ?
  • SARI ISIK; genel olarak 60gb cihazlarda meydana gelir, sebebi de eski modellerde anakart a bagli olan lehimler yüksek sicaklikta erir ve kisa devre yapar, dogal olarak ta anakart yanar, buna sari isik denir, yeni 40gb modellerden itibaren SONY degisik bi lehim sistemi kullaniyor, bu sebeple yeni cihazlar çok saglikli... (bu olay 3k kadar laçka ve banko bi olay degil)

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

tüm arkadaşlarım sarı ışık gördü ve sanırım sıra bana geldi 2.5 yıldan beri kullanıyorum
    paylaşım amaçlı soruyorum 2.5 yıldan uzun süre kullanıpta sarı ışık görmeyen var mı ?
    ayrıca bu sarı ışık her makinada oluyor mu ? 3K dan farkı nedir ?

2007 başlarında aldım gerçi araya askerlik girdi ve henüz sarı ışık görmedim. Umarım görmem. İlk sarı ışık olaylarını duyunca tırsmadım değil. Bakalım ne olacak.

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • soulfly aynen r.madrid in dediklerine bakılırsa bu konu bize çok yakın 2007 üretim 60 gb ntsc sahibiyim ve bekliyorum sarı ışığı
    şimdiden para biriktirmek mantıklı geliyor bana
    PSN: kobeyrat

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • kardeş şuanki en mantıklı çözüm elimizdeki emektar konsolu 450 ye okutmak üstüne 150 TL. koyup slim almak nede olsa eninde sonunda göreceğiz sarı ışığı
    450 ye alan olur mu acaba ?
  • Şubat başı GT5 demosu geliyor

Orijinalden alıntı: SONY_55

Evet arkadaşlar bypass'dan sonra ps3 en fazla 18 gün dayanabildi.Dün gece tekrar sarı ışığı gördü.Artık çöpe atma zamanı geldi..Bir kez daha deneyecem yöntemi baklaım ne olacak..

Tekrar geçmiş olsun Slim yolu görünüyor galiba.

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• Geçmiş olsun dostum. GT5 yaklaşırken nazara gelmiş olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Beleş değil len.1500 tl olduğu zamanlar 500 tl'ye mal olmuştu..Alacağız zaten bir tane slim kaçarı yok.Hdd göçme senin sorunun .Alsaymışın yedeğini niye almadın..
    Son olarak bir gün herkes ps3 slim sahibi olacak ya da olmak zorunda kalacak.

Bu arada iyi aklıma getirdin HDD'in bir yedeğini alalım ne olur ne olmaz. Bir de zaten ilk 60gb modellerden kullanıyorum makina da yaşlandı artık.

• GT5 için bi dünya masraf yapacaksın şimdi,geçmiş olsun

Saygılar..
  • Gunesi gordum

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

Gunesi gordum

Sebastiyan kim?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.