Şimdi Ara

10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğur nedir bu makinenin senden çektiği yeter huzura kavuşsun artık

US PSN: ecimania
    TR PSN: Tyranno3aurusREX
  • Makine en sonunda sarı ışık bile vermeyecek =)
    Samsung XL2370 -- Logitech Z323

PSN: Eribanez89
  • Senin sarı ışık cpu mu yoksa gpu yüzünden mi oluyor belli mi ? Bu arada sonucu bekliyoruz tekrar dirilecekmi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Kedi gibi 9 canlı çıktı senin ps3 te.

Daha 2 canı var, dirilir dirilir :)

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR
  • Alet GT5'i göremedi ya ona yanıyorum

Orijinalden alıntı: SONY_55

Beleş değil len.1500 tl olduğu zamanlar 500 tl'ye mal olmuştu..Alacağız zaten bir tane slim kaçarı yok.Hdd göçme senin sorunun .Alsaymışın yedeğini niye almadın..
    Son olarak bir gün herkes ps3 slim sahibi olacak ya da olmak zorunda kalacak.

Geçmiş olsun..Aynen dediğin gibi bende sarı ışık sonrası Slim sahibi olanlardanım

• Alet gt5'i görecek.Maalesef yine helva yiyemiyeceğiniz..Çünkü operasyon başarılı oldu ve 7. kez dirildi...
     10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D
    psn adresim:dr-Ata
    Bursa Fen Lisesi
  • quote:

Alet gt5'i görecek.Maalesef yine helva yiyemiyeceğiniz..Çünkü operasyon başarılı oldu ve 7. kez dirildi...
     10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D

hehe hayırlı olsun daha çok gider o alet :D maş

• 7. sarı ışık mı? vay beCihazın içinde muska falan olmasın sakın

Alet gt5'i görecek.Maalesef yine helva yiyemiyeceğiniz..Çünkü operasyon başarılı oldu ve 7. kez dirildi...

Nyse Uğur bidahaki sefere artık Ben zaten başaracağını biliyodum , sen bu gidişle gt6 yı bile o mekinede oynarsın

• yeter ulan .....YETEEEEEERR
    Olacak İş Değil
  • doktor olsan ne canlar kurtarırdın hocam

3 yıllık ps3 60 GB lık makinemle bende gördüm sarı ışığı ama okadarda olsun hergün minimum 5-6 saat oyun oynandı bu makine ile artı hafta sonları 20 küsür saatleri gördü ama 3 yıl tık demeden idare etti. Bu yüzdenbenim param helal Sony'e Allah müslüman olmayı nasip etsin bu japonlara :)

yardım talebime gelince ben uğur abimiz veya arkadaşımız kadar maharetli olmadığım için mecburen servise vermem lazım ama merdiven altı biyere vermekte istemiyorum. Uğurun evde yaptığı işi herifler 130 tly yaparız diyorlar bu yüzden ya servise yaptırıcam yada mecburen bu vaziyette satıp yenisini alacağım.

Biraz önce sony yetkilileri ile görüştüm. Türkiyede hiç bir şekilde açılmasına izin verilmiyormuş ps3 lerin. Eurasia deposunda toplanıp avrupaya (muhtemelen almanya) gönderilip orada swap ( değişim ) yapılıyormuş. garantili ise yeni makine garantisiz ise dediğim gibi aynı makine aynı model ile swap yapıyorlar. (Swap içi değiştirilmiş sıfır olmayan makine ile değiştirmek demek bu arada)

Ücret konusunda henüz bilgim yok ne kadar istiyorlar bu swap ücreti için. Ayrıca eurasia her mdele de hizmet ermiyor bu arada belli modellere hizmet veriyorlarmış eve gidince mail atıp öğreneceğim hizmet kapsamında olup olmadığını.

Siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız arkadaşlar fikirlerinizi öğrenmek istiyorum lütfen!

Son olarak sarı ışık hatasının 60 gb ile 80 gb ile vs alakası olduğunu düşünmüyorum. Pazardaki satılan sayılara ve piyasaya sürüş önceliğine göre bakarsanız piyasada hakim ürün 60 gb lık ps3 ler ve doğal olarakta hatalar bu makineye özelmiş gibi görülüyor. Slimleri bilmiyorum ama bütün fat kasalar bence bu risk grubunda! Slimlerde henüz 2-3 yaşlarına girmediği için net sonucu bilmemiz olsı değil.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.