Şimdi Ara

10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joven

yaklaşık 3 hafta önce türkiyeden alınma 30 ay kullandığım 60 pal makina sarı ışığa kurban gitti yerine ps3 slim 120 gb aldım

ps3 slim işlemcileri daha az ısınıyor vede fat ps3 göre %50 güç tasarrufu sağlıyor inşallah ps3 slimlerde bir sıkıntı çıkmaz

Arkadaşlar bu ps3 slimler, fatlara göre %50 daha az enerji tüketiyor.Peki benim anlamadığım bütün fatlar için mi geçerli bu %50 çünkü ilk çıkan fatlar ve sonraki çıkan fatlar arasında nm farkı ve enerji farkı var.Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?

--------------------

Bu arada tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 22 Nisan 2010; 15:34:48 >

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: joven

yaklaşık 3 hafta önce türkiyeden alınma 30 ay kullandığım 60 pal makina sarı ışığa kurban gitti yerine ps3 slim 120 gb aldım

ps3 slim işlemcileri daha az ısınıyor vede fat ps3 göre %50 güç tasarrufu sağlıyor inşallah ps3 slimlerde bir sıkıntı çıkmaz

Arkadaşlar bu ps3 slimler, fatlara göre %50 daha az enerji tüketiyor.Peki benim anlamadığım bütün fatlar için mi geçerli bu %50 çünkü ilk çıkan fatlar ve sonraki çıkan fatlar arasında nm farkı ve enerji farkı var.Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?

--------------------

Bu arada tekrar geçmiş olsun.

Çok ufakta olsa son çıkan FAT ler daha az elektrik harcıyor.

• ya da futbolcu habire kalp krizi geçiriyo, kalp masajı yapılınca kalkıp maça devam ediyo

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Evet arkadaşlar 6. yı da gördüm.Rekor üstüne rekor kırıyoruz.Tam avatarın blurayı yeni gelmişti onu denemek için ps3'ü açıyordum açar açmaz dır dıt sarı ışık..Sonrası malum biliyorsunuz tekrar tamir edip çalıştırdım..

Hocam sende artık gözü kapalı yapıyorsundur by-pass işlemini :D 30 a kadar yolu var o ps3 ün :D 30 dan sora gitmez :D
  • Bi helvasını yiyemedik şu makinanın Uğur
  • artık geçmiş olsun demeyeceğim biz diyene kadar düzeltiyosun

Yanlışım varsa düzeltin.Adam saç kurutma makinası ile sıcak havamı üflüyor sonra terman macun sürüyor galiba

Saç kurutma makinası yeterince ısı vermiyor ısı tabancası kullanmamız lazım..Yani baya bi haşlıyacan işlemciyi..

Bakalım helvasını ne zaman yiyeceğiz.Böyle giderse ps4'e kadar yeni bir makina almama gerek kalmayacak..

• quote:

quote:

Yanlışım varsa düzeltin.Adam saç kurutma makinası ile sıcak havamı üflüyor sonra terman macun sürüyor galiba

Saç kurutma makinası yeterince ısı vermiyor ısı tabancası kullanmamız lazım..Yani baya bi haşlıyacan işlemciyi..

Bakalım helvasını ne zaman yiyeceğiz.Böyle giderse ps4'e kadar yeni bir makina almama gerek kalmayacak..

hacı neden sök tak uğraşıyorsun pc gibi uzay montaj olarak dursun . Belki sarı ışığı daha geç verir

• MErhaba ;

Dünde bende şöyle bir durum oldu,
    Dualshock ile açtım fakat, hem ps3 üzerindeki kırmızı ışık hemde ds üzerinde ki ışıklar sürekli yanıp yanıp sönüyordu, 10 15 sn ye bekledim, ds e basılı tuttum kapansın diye ama etki etmedi. bende makine üzerinden kapatayim dedim , buarada ışıklarda yanıp yanığp sönemye devam ediyordu. Son olarak arkadaki şalterden direk kapatmak zorunda kaldım. Biraz bekledim ve ds ten tekrar açım ve normal olarak açıldı bir sorun yok.
    Sizce bu olay bir şeyin habercisi olabilirmi ? :)
  • Hazır konu varken sorayım bende slim var fakat makinanın arkasından çok az hava çıkışı oluyor yok denecek kadar az yani . Makina gayet açık bir yerde . Ve altı epey ısınıyor laptop soğutucusu koydum altına.

Orijinalden alıntı: sonyabi

Valla ben 3,5 sene önce aldığım PS3 20 gb liği 3,5 senedir sorunsuz oynuyorum.Maşallah.

Ps3'ün gözleri en fazla 2 yıl dayanıyor diyorlar nasıl oluyor anlamadım.Nazar boncuğu tak

quote:

Öncelikle sorayım cpuyu mu haşlıyorsun yoksa gpuyu işemci derken hangisinin işlemcisi ?

Bunun yanında yaptığın işlemin mantığı ne.Videodan izledim adam bütün anakartı ısıtıyor bir süre sonra işlemciye odaklanıyor.Isıtmakla gerçekleşen nedir bunun yanında üstüne neden macun sürüyor.Son olarak ne kadar süre haşlıyorsun işlemciyi ve yeterince haşladığını nasıl anlıyorsun

• uğur sen manyakmısın sat kurtul şundan çekilirmi olm ısıt ısıt kullan? nereye kadarverdiğin elektrik faturasına değmez uğraştığın.sat kurtul

quote:

Orijinalden alıntı: sonyabi

Valla ben 3,5 sene önce aldığım PS3 20 gb liği 3,5 senedir sorunsuz oynuyorum.Maşallah.

Ps3'ün gözleri en fazla 2 yıl dayanıyor diyorlar nasıl oluyor anlamadım.Nazar boncuğu tak

Neresine takayım*

Birazdan tekrar diriltme işlemine başlayacağım.Dualarınızı eksik etmeyin...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.