Şimdi Ara

10 Büyükelçinin Haklı Olması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haklılar ama kime ne anlatıcan..

  • Avrupa ve amerıka iki yuzlu degil, 1000 yüzlü.ama.....Turkiye, ekonomık yönden kuvvetlı olmadığı sürece her ülke bizim için ahkam keser. Koca Almanya , volswagen (emisyon)olayında ABD ye kestıgı cezayı cezayı indirmesi için adeta yalvardı.

    Ayrica ,AB ülkeleri ihracatının % 70 ini Amerikaya yapıyorlar. Kısaca Ab ülkeleri ABD den ciddi bir şekilde çekınmektedirler.

    Örnek Almanya ya da Fransa hiç bir zaman ABD ye herhangi bir konuda posta koyamaz.Biz de Almanya,Fransa ingiltererye asla meydan okuyamayız. Kal di ki Turki ye olarak AB ülkelerinden ciddi bir şekilde yardım almaktadır.(çeşitli fonlar) Bu nedenle Turkiye olarak şiddetle ekonomık yönden,agır sanayi,elektronık sanayiide, hava ve uzay sanayıınde kuvvetlenmeliyız. tüketmekle , aşırı ithalatla asla ileri ülke olamayız. bu tabir biraz dogru olmayacak ama ..bu halimizle onun bunun oyuncagı...oluruz. son olarak şunu yazayım, beş para etmeyen arap ulkelerinden ,Suudi arabistan, katar, kuveyt bile yakın zamanda bize ambargo uyguladı.Resmen bize meydan okudular.





  • Haklı filan değiller kendinize gelin. Böyle herşeyi körü körüne savunan insanlardan acayip irite oluyorum. Cahillik had safhada ülkemizde malesef. Hükümeti savunanlarda cahil, muhalif olanlarda cahil.


    Hükümeti sevmiyor olabilirsiniz ama bu yaptıkları herşeyi eleştirmek anlamına gelmiyor. Yahu 1 kere de oturup düşünün o beyninizi arada bir çalıştırmayı deneyin. 10 tane ülkenin hadsiz büyükelçisi kalkmış senin içişlerine karışıyor hemde önceden planlayarak ve birlikte hareket ederek. Adeta Türkiyeye cephe almış durumdalar. Bunun savunulacak hiçbir yanı yok. Türkiyede adalet olamayabilir,haksız tutuklamalar olabilir,yargıda problemler olabilir hepsine eyvallah ama anlayın be kardeşim artık bunlar iç sorunlarımız. Dışarıyı alakadar eden bir durum yok ortada. Dünyanın hiçbir yerinde büyükelçiler, ülkelerin içişleri bakanlığına talimat veremez. Bu büyük terbiyesizliktir.


    Bu büyükelçilere haklı diyenlerin yaptığı şey , Kardeşinin girdiği kavgada kardeşi haksız ise karşı tarafa geçip onlarla bir olanların durumu gibidir. Kardeşin haksız dahi olsa onun karşısında kim var ise kavganı edersin. Kavga bittikten sonra kardeşine hesap sorarsın ayrı konu. Ama eğer sen bu kavgada kardeşinin karşısında yer alıp kardeşine yumruk atıyorsan sen düpedüz hainsin demektir. Büyükelçileri haklı bulanların durumu tam olarak bu.


    Osman Kavala durumu sizi rahatsız mı ediyor ? Seneye seçimler var, buyrun sandıkta hesap sorun. Birilerinin yaptığı gibi gidip de yurtdışına kendi ülkenizi şikayet etmeyin veya onların tarafında olup kendi ülkenize yumruk atmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 26 Ekim 2021; 8:26:54 >




  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    Bak benzine benzine bir zam daha geldi, döviz her gün rekor kırıyor, tl dünyanın en değersiz para birimleri arasında. Senin ihaların sihaların karın doyuruyor mu? Hadi bunları da konuşsana sevgili aktroll 

  • Hukuk Sistemimiz maalesef içler acısı ve burası yumuşak karnımız. Basit bir dava 4-5 yıl sürermi ve bu süre zarfında bu davaya bakan hakim her davada değişirmi. Her değişen hakim dosyayı baştan başlatır mı? Böyle bir adalet sistemi olabilir mi? Onlarca suç işlemiş ve işlemeye devam edeceğini kendi beyan eden bir suçlu Savcılık kararı ile salınabilir mi? Bir savcı kendi adalet dağıtacaksa böyle bir takdir yetkisi veriliyorsa hakim niye var bırakalım adaleti savcılar dağıtsan o zaman. Neymiş hakimlerin yükü fazlaymış mazerette hazır. O zaman sen sistemi kuramıyorsun kuramadığın için böyle çözümlere geçiyorsun sonra Dıj güçler laf edince gurur meselesi yapıyorsun. O gurur biraz da millete karşı olmalı milletin mahkeme salonlarına yıllarca gidip gelmekten bezerken de o gurur ortaya çıkmalı bu böyle olmaz demeli. Öyle davalar var ki 4-5 defa bilirkişi heyeti kuruluyor suçun işleneli 5 yıl olmuş hala bilirkişi heyeti bekleniyor ve her heyet farklı bir değerlendirmede bulunuyor akıl alır işler değil bunlar.





  • Sonuna kadar haklılar ülkede adaletin olmadığını dünyaya duyurdular sağolsunlar. Ayrıca sen ab ile ticaret yapıyorsan hak hukuk sağlayacaksın yok öyle o zaman ticaret de yapmayacaksın !

  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Zuhaha eline sağlık süper özet geçmişsin. Halkı oyalamaktan başka bir işe yaramıyorlar başörtü sorununu da neredeyse 20 sene kullandıktan sonra çözmüşlerdi. Dediğin gibi ancak kendi sorgulamayan kitleleri inanıyor artık böyle şeylere.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "Eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tutuklu iş insanı Osman Kavala’ya yönelik 'Sorosçu' eleştirilerine ilişkin konuştu. Arınç, George Soros’un 2002'de kurduğu Açık Toplum Vakfı'nın araştırmalarını kullandıklarını ve o dönem Türkiye Danışma Kurulu Başkanı olan Nafiz Can Paker ile birçok kez görüştüklerini söyledi. Bülent Arınç, “İnsanların ‘vay Sorosçu’ diye suçlanması yanlış. Kendimize saygımız olmalı” dedi."


    https://t24.com.tr/haber/bulent-arinc-2002-de-soros-un-kurdugu-vakfin-donelerini-kullandik-o-zaman-bas-taciydi,988479

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyükelçiler geri adım atmadı, tam tersine sözlerinin arkasında olduklarını tekrar ettiler ama bir takım havuz medyası yine algı oyunları kasıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 26 Ekim 2021; 12:59:23 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=nbOiYN17yIk



    Milleti kerizlediler gene... 

  • Hadi ordan be.
    Senin için benim için mi yırtınıyor o aşağılık elçiler.
    Her an türk milletinin zillette olmasini isteyenlerin avukatlari bunlar

    Dogruya dogru yanlışa yanlış demesini bi bilin ya.ama nerdeee

    Bu milletin icinde osman ali ömer ismiyle çok sünnetsiz var ahh bir bilseniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaletinoğlu kullanıcısına yanıt
    ee gönderseydin ya elçileri hacıoğlu? niye göndermedin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Yolunu yapmaya başlamışlar...


    karar
    Bahçeli'den Kavala çıkışı: Vatandaşlıktan çıkarılıp, 10 ülkeden birine gönderilsin
    https://www.karar.com/guncel-haberler/bahceli-cumhurbaskanligi-sistemi-demokrasi-ile-taclandi-1637167

    "MHP lideri Bahçeli, 10 ülkenin büyükelçisinin tutuklu iş insanı Osman Kavala için yaptığı özgürlük çağrısını 'muhtıra' olarak nitelendirdi. Bahçeli, Kavala'yı kastederek, "Bu Sorosçu’nun mahkemesi karara bağlanır ve hüküm verilirse, önce cezasını Türkiye’de çekmesi, sonra da vatandaşlıktan çıkarılarak 10 büyükelçiden birisinin ülkesine gönderilmesi artık milli bir zarurettir" dedi."





  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=gJD2nt3LrRg&feature=youtu.be

    Eeee haçoğlu beygir veya aygır gözüyle haaa nasildi o buldum At gozluğü ile tek tarafli bakinca bir sey anlasilmiyor.sen ne yapilmak isteneni gormezsen ki goremezsin çunku nefret bürümüş

    https://www.youtube.com/watch?v=gJD2nt3LrRg&feature=youtu.be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    dünyanın hiç bir yerinde "ben dedim, gönderin bunları dedim" diye yapılan açıklamadan sonra , göndermemezlik yapamazsın. dünya hiç ciddiye almaz artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaletinoğlu kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Türkiye ile yaşanan Osman Kavala gerilimine ilişkin yaptığı değerlendirmede, 18 Ekim'deki Kavala çağrılarının Viyana Sözleşmesi'nin 41. Maddesiyle tutarlı olduğunu söyledi"

    kabaca türkçesi söyle, "geri adım yok, sözün arkasındayız." sen havuz medyasında zaman geçirmek yerine, başka uğraşlar edin.

    bu arada , bunlar benim fikrim değil, realite bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Ekim 2021; 16:52:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktidarı bende sevmiyorum ama bu konuda haklıyız. biz zaten ne yaparsak yapalım o ab'ye giremicez. bizi sömürdükleri ülkelerle karıştırıyorlar galiba. bu ülkede türklerin sözü geçer onların değil.

  • Adam 4 yıldır tutuklu. Hem de salıverildiği gün , talimatla geri aldılar. Suçluysa yargılar, cezasını verirsin.
    Üst mahkemeyi kabul eden antlaşmayı imzalayan da sensin.
    Suriye'nin, Mısır'ın iç işlerine karışan da...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.