Şimdi Ara

10 Büyükelçinin Haklı Olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
6.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    güzel kıvırmışsınız. eski yılbaşıları hatırladım, teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradakiler adam suçlu diyip duruyor siz bile adamın suçunu biliyorsanız niye hüküm verilmiyor? Hep işinize göre konuşuyorsunuz. Malum şahıs ülkemize karşı aihme başvurduğu zaman muhtemelen böyle konuşmuyordunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda ML kullanıcısına yanıt

    Tamamda tutuklu olan adamlara af çıkmış aihm davaları ise devam ediyor. Artı Aihm daha önce hak ihlali kararı da vermiş katalanlar için ve ispanya uygulamış.


    Kavala davasında mahkum etme meselesi değil.

    Adam bir davadan beraat etti aynı gün olmayan delillerle aynı dosyaya başka suç icat edilip tekrar tutuklandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem Kavala suçlu 5 yıl tutuklu bırakmak yerine çıkar kanıtını ver hükmünü olsun bitsin ama kanıt sunamıyorlar, Kavala ile Meral Akşener kuzenmiş, Nagehan ile Akşener'in ortak noktası eski sistemi istemesi, Akşener'in kurucu kadroları belli kimler kimlerle beraber, al birini vur ötekine, olan halka oluyor ama hak ettiler akp sonrası akp v2 olan ip'i seçerler.

  • MRTFR kullanıcısına yanıt

    +HDP PKK'ya yardım ediyor

    -O zaman kapatın.

    +...


    +Kavala fetöcü pkklı

    -O zaman cezasını kesinleştirip müebbet verin.

    +...


    Beyni erimiş kitlelerini artık sadece milliyetçilik ve anti-terör söylemleriyle ayakta tutabiliyorlar da ondan yapmıyorlar. Onları da kapatıp hapse atarlarsa nerden ekmek yiyecekler  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 25 Ekim 2021; 0:15:24 >
  • İp olmadın tip olsun. Ne değişir. Eldeki malzeme bu.

    Adam okuyor yurtdisina gidiyor eğitim alıyor para kazanıyor ama turkiyeye gelince elindeki çöpü arabadan dışarı atıyor. Bir olağan örnek.

    Kültürel olarak araplarla Yunanlar arasında kalmış kendine has özellikleri kısıtlı melez bir medeniyetiz. Bundan fazlasını bizden bekleme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan adamlar istedi Türk yoğurdunun yapısını bile değiştirdiniz.
    Şimdi yoğurt diye tatsız tuzsuz bir şey yiyoruz.
    Yoğurda bile karıştırdınız adamları şimdi niye çıyaklıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam tam bu yorumu yazmak için araştırma yapacaktım siz aklımdakileri yazmışsınız. Yalnız son cümlenizi anlamadım dış işleri bu aihmden çıkmak mı istiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dış güçler adı altında ambalajlanmaya çalışılacak bir konu ve başarılı da olacaktır malesef ki çünkü halk kapatmış algılarını düşünmüyor hiçbir şey. Artık saldım ben umut etmeyi ülke adına. İngilizce vs öğrenip şansım yaver giderse "Dolarla maaş almayı" hedefliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    Ya kurtlar vadisi pusu izleyip racon kesilerek ülke yönetileceğini zannediyorsunuz. 1 dolar = 10₺ olduktan sonra istediğin kadar de işte lafı koydu reisimiz bu ülke o kadar düşmedi vs.

    Büyükelçi durup dururken kendi iradesiyle demiyor onu. Orda bir temsilci o sadece. Naralar sloganlar raconlar kesilerek tlnin değerini hiç ama hiç artıramıyorsunuz bunu anlayın artık. Bu gidip her şeye evet demek taviz vermek değil. Diplomatik dil farklıdır sen anlaşmalara öyle maddeler koyarsın ki kendi hakkını korumuş olursun. Gör bak şimdi evren liderimizin kestiği raconu sonucunu bir hafta içinde dolar 9.60'tan kaça çıkmış!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayaller kuzeykore, ıslak rüyalarda kim jong yerine rte yi görüyor vatandaş, ucu kendine dokunana kadar zevkten dörtköşe nezamanki sıra kendine gelir ozaman adalet adalet diye anırmaya başlayacak, fetöcülerde canlı örneğini gördük bunun
    adam adaleti değil aşireti savunuyor, kendini de o aşiretten görüyor, biz diyor, diğerleri karşı aşiretten, kendi rte aşiretinden, aşiret kendini koruyup kollayacak, adam hukuk adalet istemiyor aşireti baskın olsun istiyor, diğerlerini ezsin istiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 25 Ekim 2021; 11:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osman Kavala'nın suçlu olup olmasını irdelemiyorum,


    büyük elçilerin haklı olup olmasını da irdelemiyorum.


    zaten aslında irdelenecek konu çok başka ama yine ahaliye haklı - haksız kapıştırması yapıp kouyu saptırmak;


    Konu şudur:


    zamanında, kızlarım baş örtüsünden kendi ülkesinde okuyamadı diye AİHM'e dava açan başbakan, Eşimin eğitim hakkı elinden alındı diye yine AİHM'e başvuran Cumhurbaşkanı gördü bu ülke. 2 side aynı partiydi.


    adalet, yada kararın siyasi olması da değil irdelenecek durum.


    Durum Şudur; işlerine gelince kendileri başvurup, karar aldırırlar AİHM


    işlerine gelmeyen karar çıkınca da yok hükmündedir deyip bildiğini okurlar.


    Olay budur

  • Bir Ülke düşünün onlarca suç işlemiş adam yaralamış gasp hırsızlık vs sicili onlarca suçla dolu ve elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşıyor. Diğer tarafta suçu zan ile mukim birini 4 senedir mahkum ediyorsun. İsimler önemli değil şu kişi bu kişi ama insanı açıdan ve hukuk açısından doğrumu dur sormamız gereken soru budur. Büyükelçilere gelince bu duyarlılığı sadece tutup bir kişi üzerine oturtup siyasallaştırırsa kusura bakmasınlar bal gibi bu siyasi şantajdır. Eğer çok duyarlı iseler suçsuz yere içeride yatanlar içinde bu duyarlılığı gösterecekler sadece kendi işlerine gelen siyasi kişiler için değil. Aynı şeyi tutup yine siyasete alet edip Demirtaş içinde yapıyorlar Öcalan içinde yapıyorlar. Sanki sadece özel olarak bunlar haksızlığa ve adaletsizliğe tabi tutuluyorlarmış gibi. Nice generaller yattı içeride hatta can verenler oldu o zaman niye sesleri bu kadar gür değildi.





  • AO A kullanıcısına yanıt

    Tutuklu gazeteciler için de benzer bir açıklama yapmışlardı. Ne siyasetinden bahsediyorsun? Sen de açıkça diyorsun zaten ülkede adalet kalmadı. Mevcut hükümetin kararlarına karşı bir tepki gösteriyorlar. 21. yüzyılın ilk çeyreğini bitiriyoruz hala hükümetle devleti ayırmayı öğrenemediniz. Ortada hukuksuzluk var, mafyalar ülkede cirit atıyor, ağzını açana soruşturma açılıyor. Emin ol bu devletler olmasaydı bu hükümet daha da ileri gidip şeriat da ilan ederdi. O sevmediğiniz devletlerde demokrasi var, hukukun üstünlüğü var. Yani bizim ülkedeki gibi gücü olanın, parası olanın hukuku satın alabildiği bir sistemleri yok. Bu yüzden bu ülkelerin açıklamaları çok zorunuza gidiyor.

  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    Selçuk bayraktarın trollü 

  • Burak Holding kullanıcısına yanıt

    Sakin ol şampiyon aynı şeyden bahsediyoruz. Tepki göstermeleri belli spesifik kişiler yada kesimler için olmamalı bu tepkiyi sokaktaki insanların uğradığı adaletsizliğe de bekliyoruz yolsuzluklara da bekliyoruz. Belli noktalar için tepki gösterirseniz bu bir siyasi hesaplaşma olarak algılanır ve taraflar içinde siyasi polemik haline döner hele ki ABD ile polemiklerin arttığı bir dönemde lap diye ortaya bunu atarsanız tam bir siyasi cümbüş olur. Ayrıca bu tepki gösterenleri ABD de nin uyguladığı hukuksuzluklarada bekliyoruz ama.

  • Ne oldu la .. Dağdaki mayın eşeklerin kafalarına mam-l yemekten seni mi gönderdiler...


     


    @Sismancocuk

  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    Tipik bir dil bilgisi özürlü aktroll, sen ne senin gibileri artık kimse ciddiye almıyor, akp iktidardan düşünce kaçacak delik arayacaksınız, sizi allahınız bile kurtaramayacak 

  • Tamam kızma artık Mam-L atmayız. Mam-T atarız.  


    @Sismancocuk

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.