< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Nisan 2022; 12:40:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1 top (500 adet) kağıt 80 TL
-
-
Beğenmeyen ceylan derisine yazsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alamasanız bile raflarda var sonuçta.Ülkede bolluk var.Paranız olunca alırsınız.
Şükredin.
_____________________________ -
Kağıt fabrikalarını kapattıran akp kendi ayağına sıktı. Artık seçimlerde hile yapmak için tonla para harcayacaklar. Para bulamazlarsa kaybedecekler. Savas çıksa hesaplar dondurulsa akp 1 dakika bile dayanamaz parasız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 8 Nisan 2022; 12:54:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzam kural dışıdır! || Uymam gereken imza kurallarını okumak için tıkladım ama sonra üşendim ve bu mesajı değiştirdim. -
Bergama'da papirüs yasaklanınca Bergamalı'lar da parşömeni buldular. Sonra şu adaletiyle meşhur Ömer'in orduları Bergama Kütüphanesi'ni yaktı. Türkler gelince bir süre düzen geldi.
Going in style
...for a while.
Şimdi kağıt fabrikalarına musallat oldular.
Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak.
_____________________________ in vino veritas * -

kağıt zaten zararlı, taş tablet daha sağlıklı
_____________________________ HER ŞEY MÜSTEHAK -
20 gün önce 60 TL'ydi. Ülkenin durumunu buradan hesap edin
Bir matbaacı olarak en büyük sıkıntı kaynağı, kağıda ulaşmak. Geçen sene 4 palet mala 25 bin verirken bugünkü tutarı 138 bin civarında. ( isteyene faturalarını gönderebilirim )
Hatta yazayım
Bahsedilen birinci hamur kağıdın ton fiyatı 2000-2100 USD
Kuşe kağıtlar ton fiyatı : 1950 USD
Ambalaj ve kutularda kullanılan amerikan bristol : 1700 USD
Krome karton : 1600 Euro
Fantezi kağıtlar tabakası : 1 euro civarı
Bugün toptancımdan aldığım bilgiye göre navlun fiyatlarından dolayı bu fiyatların üzerine 200 USD daha eklencek.
Sektör olarak kağıt finansmanı ile uğraşıyoruz. Hele kolicilere çok acıyorum ortalama bir koli satış fiyatı 40 TL civarında.
benim de kağıdım bitti. eski çıktıların arkasına yazdırıyorum ne yazdırcaksam.
mahvolduk. daha kötüsü olmaz dedikçe çok daha kötüsü oluyor. müstehak mı diyim ne diyim dilim varmıyor. bu nasıl bir zulüm? neyse az kaldı kurtulacağız.
İşte çöpe gidecek yazılı kağıtları biriktirip tekrar kullanıyoruz...
-
Çizgisiz ince yaprak defterler var.Onlardan alıp sayfalarına çıktı alabilirsin.Yazıcı onları görüyor
olm 2 hafta önce 63 liraydı bu
bence yine çok ucuz.zamlar çok ağırdan geliyor.
_____________________________ SONY Playstation 5 Digital Sürüm
AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse -
yıllık artış %608 olur
_____________________________ Lucid Motors is the best.
Beni öldürmeyen; ağzıma s*çar. -
Heee yaaa dışarıdan hamuru al silindirlerden geçir bobin yap sonra ebatla, soran olursa%100yerli dersin. Bak bakalım bu saydığım kalemlerde en çok parayı ne tutuyor ? Tabiki de hamur.
www.carrefoursa.com
Gold Copy A4 80 gr Fotokopi Kağıdı Paket #30202934 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/gold-copy-a4-80-gr-fotokopi-kagidi-paket-p-30202934?utm_source=akakce&utm_medium=list&utm_campaign=standard&v=1.31.8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 8 Nisan 2022; 23:41:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Kağıt fabrikalarını kapattıran akp kendi ayağına sıktı. Artık seçimlerde hile yapmak için tonla para harcayacaklar. Para bulamazlarsa kaybedecekler. Savas çıksa hesaplar dondurulsa akp 1 dakika bile dayanamaz parasız. |
|
20 gün önce 60 TL'ydi. Ülkenin durumunu buradan hesap edin
|
|
Alamasanız bile raflarda var sonuçta.Ülkede bolluk var.Paranız olunca alırsınız. Şükredin. |
|
Bir matbaacı olarak en büyük sıkıntı kaynağı, kağıda ulaşmak. Geçen sene 4 palet mala 25 bin verirken bugünkü tutarı 138 bin civarında. ( isteyene faturalarını gönderebilirim ) Hatta yazayım Bahsedilen birinci hamur kağıdın ton fiyatı 2000-2100 USD Kuşe kağıtlar ton fiyatı : 1950 USD Ambalaj ve kutularda kullanılan amerikan bristol : 1700 USD Krome karton : 1600 Euro Fantezi kağıtlar tabakası : 1 euro civarı Bugün toptancımdan aldığım bilgiye göre navlun fiyatlarından dolayı bu fiyatların üzerine 200 USD daha eklencek. Sektör olarak kağıt finansmanı ile uğraşıyoruz. Hele kolicilere çok acıyorum ortalama bir koli satış fiyatı 40 TL civarında. |
|
Beğenmeyen ceylan derisine yazsin
|
Benzer içerikler
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- necip fazıl kısakürek atatürk
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- filistin türkiye'ye saldırdımı
- sokakta araba yıkamak yasak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı