Şimdi Ara

1 saat boyunca 200 km/s hizla gitmek zorunda olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
5.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

the Guardian
    French driver trapped for an hour in speeding 125mph car with no brakes
    http://www.guardian.co.uk/world/2013/feb/13/french-driver-200kmh-car-chase?CMP=SOCNETTXT6966

Ekşisozlukden türkçe çevirisi:

"fransa'da, aracinin fren pedali bozulan bir surucunun frene her dokunmasi ile hizin daha da artmasi sonucu benzinini bitirene kadar araci yavaslatamadan kullanmak zorunda kalmasini anlatan haber. en son 200km/s 'e cikmis ve orda kalmis 1 saat boyunca.

haber ozetle şu. fransa'da adamin biri renault marka arabasina binip markete giderken, cenabetin freni bozulup bir anda gaz gorevi gormeye basliyor. sonra bu cakal isler boka sarinca polisi ariyor, aga diyor, ben ya..aa yedim. durum bu. bana yardim edin... ee polis bu, durur mu? hemen gidiyor ordan otobani bosaltiyor , sonra bizim lavuk da benzini bitene kadar 1 saat boyunca 200 km/s hizin uzerinde gitmek zorunda kaliyor." --Dirtyfrank--

Artı benden bir not: Haber de okursanız eğer bu olay boyunca Renault firmasından bir teknisyen de telefonla destek sağlamış ama arabayı yavaşlatacak bir çözüm bulunamamış....

• Filmlerde görsek böle şey olur mu deriz, demek ki oluyor. Başka bir firmanında olabilirdi renaultub üstüne atmamak gerek. Artık arabaların beyini dediğimiz bilgisayarla yönetiliyor ondan böle şeyler sık yaşanmaya başladı. Birazdan fransız karşıtları burayı basar ben yerimi aliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç anahtarsız giriş oldugundan kontagi da kapatamamış ama saçma geliyor. uzun sure stop a basınca stop etmeli bence boyle araçlar.

bir de engelli vatandaş için modifye araçmış. el freni falan da yok herhalde.. absürd bir durum
  • araç bedensel özürlüler içinmiş frene basınca gaz vermiyor frenleri tutmuyormuş
    her ne kadar frene bassa da araç hızlanmaya devam etmiş çevirisi bu frene basınca hızlanmamış
    zaten öyle birşey imkansız
    yalnız haber The Guardian'ın yani ben inandım
  • vay anasını sayın seyirciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efthio

araç anahtarsız giriş oldugundan kontagi da kapatamamış ama saçma geliyor. uzun sure stop a basınca stop etmeli bence boyle araçlar.

bir de engelli vatandaş için modifye araçmış. el freni falan da yok herhalde.. absürd bir durum

Anahtarı camdan atsa durabilirdi belki de.
  • Benim anlamadığım o araç birden 200km/s hıza çıkmadı ya.Marketten anayola çıkarken falan hiç mi fren yapmadı bu adam.

Erkenden anlasa kaldırıma ağaca falan sürerdi 20-30 km/s hızla,dururdu yani bi şekilde.

İyi aksiyon yaşamıştır ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ortalama yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçmalık vitesi boşadamı atamamış motor bağırırdı ama araba hızını yavaş yavaş keserek dururdu
  • Kesinlikle sacma tam filmlik bir durum.

1) El frensiz araba olur mu?
    2) Kontagi kapatilamayan araba olur mu?
    3) Vitesi bosa alinamayan araba olur mu?
    4) O reno 200 km hiza cikabilir mi hem de gaza basmadan

• kobra takibi terk
  • reno spring miş araç El freni de yokmuş anlaşılan. Sürte sürte durdurmak da bir yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Kesinlikle sacma tam filmlik bir durum.

1) El frensiz araba olur mu?
    2) Kontagi kapatilamayan araba olur mu?
    3) Vitesi bosa alinamayan araba olur mu?
    4) O reno 200 km hiza cikabilir mi hem de gaza basmadan

Celiski icinde celiski sanki inception

• biraz asparagas gibi geldi ne yalan söyleyeyim..

birde teknisyenden yardım almış ama bir çözüm bulamamış..."videsi boşa al" da mı diyememiş..

şaka maka eğer haber doğruysa motor iyi açılmıştır..ne gaz yer şimdi
  • Sanziman otm demekki.
    Düşündümde Türkiye'de 1 saat boyunca 200 km/s hızla gidilebilecek yol var mı acaba?

• quote:

araç anahtarsız giriş oldugundan kontagi da kapatamamış ama saçma geliyor. uzun sure stop a basınca stop etmeli bence boyle araçlar.

stop edınce dıreksıyonda kılıtlenecek hıc dusundunmu.200 le gıden arabayı durana kadar nasıl kontrol edeceksın.
  • quote:

Giderken 4-5 kere stopa hızlı basıp çektiğinde stop ediyor zaten. Kaldı ki vites boşa da mı geçmemiş. Çok saçma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Sanziman otm demekki.
    Düşündümde Türkiye'de 1 saat boyunca 200 km/s hızla gidilebilecek yol var mı acaba?

Tahminimce Ankara-istanbul otobanında olabilir, en uzun mesafe o sanırım.
  • quote:

Sanziman otm demekki.

Türkiye'de bu kaza olmazdı çünkü trafik var hemen farkeder dururdu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 307 1.6xr

quote:

stop edınce dıreksıyonda kılıtlenecek hıc dusundunmu.200 le gıden arabayı durana kadar nasıl kontrol edeceksın.

Klasik kontak anahtarında direksiyon, tam kapalı konum olan lock'da kilitlenir. off veya on konumunda kilitlenmez. Start stoplu araçlarda kartı sokunca aracı lock modundan çıkartıyor olması lazım. Yani BMW'de öyleydi sanırım. Reno'da durum ne bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

Sanziman otm demekki.

Tahminimce Ankara-istanbul otobanında olabilir, en uzun mesafe o sanırım.

Evet uzun bir otoban ama 1 saat boyunca 200 km ile gidebilmek zor. Bazı virajları bazı araçlar 200 le anca doner. Belki Adana - Antep arası otobanda olabilir. İzmir Aydın arası güzel ama kısa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.