Şimdi Ara

1. Geleneksel Formata HAYIR! Kampanyası (Not: konu ciddi..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
0
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar. bir çok arkadaşımız burada format attırmaya veya atmaya yonelmiş durumda. bizzat ben format atılmasına karşıyım.. ve kendi sistemimi 6 aydır hiç sorunsuz kullanıyorum ki 3 gunde bir yaklaşık olarak 200 tane dosyayı tarıyor. ama ben halen normal bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. Sizlerde bu kampanyaya katılın...katılımcılar buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 23 Aralık 2005 1:38:25 >

• başlık ilgimi çekti..
    1. geleneksel..Daha geleneksel olmamış yaw
  • Ben de bilgisayarımı 9 ay kadar formatsız kullandım. Daha sonra değiştirdim zaten. Ancak bu kadar süre kullanınca bilgisayar baya bi yavaşlıyor. Ne kadar temizlersen temizle. Ama kampanyayı destekliyorum. Bir sorun olduğunda arkadaşlarımız hemen FORMAT diyorlar. Formata
  • bilgisayarim yavasladi >> formatla
    abi bu dosyayi silemiyorum >>> formatla
    virus bulasti silemiyorum >>> formatla
    xp nin tipine gicigim >>>> formatla

kampanyaya katiliyorum. arastirmaci olun arkadaslar, herseye format atarak bosuna zamaninizi harcamayin cozumler buldukca gercekten gereksiz oldugunu goreceksin.
    format en son careniz olsun.
  • ben şirkette bilgisayarımı 2003 martından beri kullanıyorum, hala format atmış değilim, aynı şekilde evdeki bilgisayarımada yaklaşık 9 aydır format atmadım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresss -- 30 Kasım 2005, 12:13:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

başlık ilgimi çekti..
    1. geleneksel..Daha geleneksel olmamış yaw

dostum bizde gelenekselleştirmeye çalışıyoruz. kampanyaya katılanlar buraya....
  • söz biyardım edin bir kere formatlayım bidaha tevbe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atmadan olumo ama
  • arkadaşım öyle bir zaman gelir ki format kaçınılmaz olur...
    bazen de sorunun çözümü o kadar falza zaman ve mesai
    kaybına yol açacaktır ki format en kısa yol olur...
    bu yüzden benim oyum formattan yana!!...
  • 10 seneyi aşkın bilgisayar kullanıcısıyım ama daha format atmayı bilmiyorum
  • bence format gerekirse atılmalı, her problemde format atılırsa bilgisayarda format atmaktan öteye gidemeyiz, sorunları araştırıp çözmekte fayda var, bence bu forumun amacı bu olmalı, bilgisayardaki problemlerimizi formattan ziyade format atmadan çözmeye çalışalım, herkese kolay gelsin,
  • biLgisayarda önceLikLi oLan çaLı$an bir sistem bir $ekiLde bozuLduysa önceLikLe sistem kurtarıLmaLı. format en son çare oLarak dü$ünüLmeLi bence. 1993 yıLından beri biLgisayar dünyasının içindeyim. henüz format atıpta kurtardığım biLgisayar sayısı çok azdır. hep sistemi kurtarırım. format'a hayır kampanyasını can-ı gönüLden destekLiyorum....
  • FORMATA HAYIIIIIR.KESİNLİKLE KATILIYORUM VE EN UFAK BİR SORUNDA FORMAT AT DİYENLERİ KINIYORUM
  • ben formatlamak yerine genelde program files ve windows klasörünü uçurup ondan sonra işletim sistemini kurarım. biraz uğraştırıcı ama diğer dosyaları etkilemeden sistemi kurmak mümkün
    format ntfs yada fat32'ye geçişlerde kullanılabilir. bunu yapanda programlar var aslında partition magic gibi
    diskte bir hata varsa o zaman formata gidilebilir. hatalı kısım düzeltilir yada verinin o kısma yazılmaması sağlanabilir

formata hayır
  • imzam geçerlidir
    100 ÇİÇEK AÇSIN 100 FİKİR TARTIŞILSIN
  • arkadaşlar bu kampanyayı genelleştirelim. kabul eden herkes imzasını benim gibi değiştirsin. bu şekilde daha çok çok kullanıcıyı bu konu üzerine yoğunlaştırabiliriz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: @volki@

FORMATA HAYIIIIIR.KESİNLİKLE KATILIYORUM VE EN UFAK BİR SORUNDA FORMAT AT DİYENLERİ KINIYORUM

yapabılecegı en ıyı sey format olan baska caresı olmayan kullanıcıları nasıl yonlerdırmeyı planlıyorsun?

hdd zararlı oldugu kesın ama performansı ve ve vıruslerle bası belada olan ınsanlar ıcın vazgecılmez son format kımse format atmak zorunda kalmasın drıverler, yenıden ınstallar, updateler vs vs ama yapmadanda cok zor bılmem kac aydır yıldır format atmamıs arkadaslar belkı format makınenızın ısleyısını performansınızı ve sızınde moralını artırabılır BELKI
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

quote:

Orjinalden alıntı: @volki@

FORMATA HAYIIIIIR.KESİNLİKLE KATILIYORUM VE EN UFAK BİR SORUNDA FORMAT AT DİYENLERİ KINIYORUM

yapabılecegı en ıyı sey format olan baska caresı olmayan kullanıcıları nasıl yonlerdırmeyı planlıyorsun?

hdd zararlı oldugu kesın ama performansı ve ve vıruslerle bası belada olan ınsanlar ıcın vazgecılmez son format kımse format atmak zorunda kalmasın drıverler, yenıden ınstallar, updateler vs vs ama yapmadanda cok zor bılmem kac aydır yıldır format atmamıs arkadaslar belkı format makınenızın ısleyısını performansınızı ve sızınde moralını artırabılır BELKI

format atmadan sistemi yenilemek hakkında yakında burada konu açacağım. o zaman bu sorunu daha detaylı olarak cevaplamış olacağım.

• norton ghost yanlısı bir oluşum bu galiba
  • formattan daha zahmetsız olur ınsallah

www.windows.hekimi.com

ben bıraz yardımcı oluyum sana

ben formatı savunmuyorum kotu yanları oldugu kadar ıyı yanlarıda var demek ıstıyorum formatı sevmeyen arkdaslar bu sıteden gereklı optımızelerı yapabılır kolay gelsın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.