R

Yüzbaşı
09 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaslar.telefon hakkında detaylı bir başlık bulamdım o yüzden;
Blackberry 9790 telefonu hakkında yorumlarınız nedir?telefondan multimedia beklentim yok.alırsam pişman olurmuyum artıları ve eksileri nelerdir.
Vodefone nun aylık 59tl*24 ay kampanyası var bis te dahil.Sizce bu şekilde almak mantıklı mı?
cevaplarınızı bekliyorum
tşkler.
arkadaşlar şöyle bir sorum olacak
Günlük ortalama 1 saat konuşma ve mail alışverişi ile en uzun şarj süresine sahip blacberry modeli hangisidir.hergün şarj problemi ile karşılaşmak istemiyorum min. 2 gün gitmeli.tabi öyle bir model var ise.
blacberry kullanan arkadaşlar ortalama kullanım süreniz model ve şarj süreniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

9900 modeli hoşuma gitti fakat şarj süresi sıkıntılı sanırsam. 9780 ile karşılaştırıldığında dokunmatik oluşunun dışında kullanım avantajları ve dezavantajları nelerdir.
20-25metrekare odayi akşamları yatana kadar 5-6 saat ısıtmak için elektrik sarfiyatı ve performans bakımından hangi tür ısıtıcıyı öneririsiniz.
ben ufo ve yağlı radyatör arasinda kaldim.
Yağlı radyatör ise kac dilim hangi marka vs..?
Ufo ise kac watt?
yeni taşındıgım icin yalıtım hakkinda bişey söyleyemeyecegim.Marmara bölgesindeyim.
durduk yere ekran boyle oldu arkadaslar problem nedir sizce?

forumu okudum alişveriş sitelerindeki yorumlari okudum iyice kafam karişti
400tl ye kadar önerebileceginiz 2.7' lik ekrana sahip dijital fotograf makinasi ariyorum.

Gözüme çarpan modeller bunlar.
fujifilm finepix a170
kodak m380
nikon coolpix s220
sony dsc w180

karar vermemde yardimci olursaniz sevinirim.
http://img134.imageshack.us/i/16082009019.jpg/

Ortadaki hariç bütün sifreler okunuyor heralde.
arkadaslar d600 cep telefonum var kızak kısmına nasil olduysa kagit sıkıştırdım onu cikartiyim derken kızak kısmını bozdum telefon acilmiyor belli ekran ile baglantisini kesmişim.garantisinin bitelide 4 gun oldu.
bunu teknik servisler kac paraya yapar malum ogrenciyiz.eski performansi saglarmi.
ayrica bana onerebileceginiz telefon varmi d600 den daha iyi olmak kosuluyla.ben e51 düşünüyorum forumdan takip ettigim kadarıyla.wireless olsun istiyorum.limit max 600ytl.
arkadaslar acer notebook kullaniyorum fan bi turlu susmuyor.ctrl alt del e bastigimda "görev yöneticisi,yöneticiniz tarafindan devre dişi birakildi" diyor.

internette arattim sorunu nasil cozerim diye bir kac yontem vermişler baslat caliştir regedit vs vs diye fakat regedit yazdigimda ise "kayıt defteri duzenleme,yöneticiniz tarafindan devre dişi birakilmiş" diyor.

ayni zamanda gizli dosyalari goremiyorum.acamiyorum.

ad aware ile tarattim bişiler buldu sildim terar baslattim sorun devam ediyor.

bu arada ayni sorun kardesimin bilgisayarindada var heralde usb bellek veya bi cd den bulasti.ama benim bilgisayarim az kaldi masadan havalancak o derecede fanı calısıyor.
acer notebook un kulaklik girişi calişmiyor.fakat kulakligi takinca sag altta kulaklik takildigina dair simge cikiyor fakat ses gelmiyor.simdiye kadar bilgisayari acip kapayinca duzeliyordu simdi oda olmuyor driver sorunu olabilirmi
arkadaslar firefox surumum 2.0.0.9 yeni yukledim 1 gun sorunsuz kullandim fakat bugun ne olduysa internet sayfasi actigimda teklemeler yasamaya basladim.bi iki yere tikladiktan sonra sayfa kitleniyor ve hiç bi işlem yapamiyorum.silip tekrar yukledim arama kısmından arattim cikan dosyalarin hepsini sildim yine olmadi(bunu yapmama ragmen arama gecmişi ve kendime gore ayarladigim sekmeler silinmedi).guvenli modda caliştirdim yine ayni.yardimlarinizi bekliyorum simdiden teşekkur.
Hakkında
Forum İmzası:
Düzce
Hakkımda:
D06BD72B2C4648FF85AF6975D11DE389.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.605
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 56.353 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.