< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 28 Ekim 2022; 15:11:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 28 Ekim 2022; 15:11:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bayılıyorum böyle genellemelere ya. Kendinize bu kadar anlam yüklemeyin olm delirirsiniz. Dünya üzerinde 7 milyar insancıktan birisin. Çok kısıtlı bir hayatın ve çevren var gelmiş burda hayatında tanıştığın 3-5 kız ile 3.5 milyar nüfusu genelliyorsun. Aynen kanka %95i öyle. Geçen bi kızla konuşcaktım mesela selam dedim paran var mı dedi olmadı yine tüh
|
kıza günaydın diyip karsilik alan elamanlar kız arkadaşım var diye geziniyor skret dogrulari yazmissin
|
Para olmadıktan sonra bir b*k olmuyor aga para her şeyin kapısını açtığı gibi arkadaşlıkların,normal ilişkilerin bile hepsini para ile satın alabiliyorsunuz yada kiralayabiliyorsunuz
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 28 Ekim 2022; 12:56:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
faydalı |
dilin çok eril hocam umarım günlük hayatta böyle değildir |
Fazla gergin ve ön yargılı görüyorum seni. İnsanlara böyle yaklaşman halinde olumsuz geri dönüşler alman muhtemel. |
Boğaziçi Hazırlıktayım. İnsanlarla çok rahat iletişime geçiliyor. Sınıfta henüz terso birisiyle tanışmadım(30 kişiyiz zaten). Hazırlıkta sadece ders saatleri ve sınıflar liseyi andırıyor. Kampüsümüz biraz rezil Marmara Üniversitesiyle ortak kullanıyoruz o biraz kötü. İkinci Haftam bitti gözlemlerim bu şekilde |