Şimdi Ara

1 AYDA 3.TESLA MODEL S YANGINI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesla'nın Model S modeli, 1 ayda 3 defa alevler içinde kaldı. Son yangın dün meydana geldi. Model S, 1 ayda 3.kez yanınca otomobille ilgili güvenlik endişeleri ortaya çıktı.

Tesla sözcüsü Elizabeth Jarvis-Shean sorunla ilgili inceleme başlattıklarını ve yanan 3 otomobili de inceleyeceklerini açıkladı.

• yakından takip ettiğim, hayranlık duyduğum teknoloji harikası model böyle bir sorun olması çok üzücü. tesla bu yangın vakalarından sonra sorumluluğu üzerine alan bir açıklamayla araçlarla beraber kullanıcılarıda incelemeye alacağı bir bildiri yayınlamıştı. haberi olan varsa detayları bende merak ediyorum
  • Ferrarinin de okadar aracı yandı, hatta motorda kullanılan bir yapıştırıcı maddeden çıktığını söylemişlerdi.

Sen yüzbinlerce dolarlık araba yap, 404 yapıştırıcı kullan, olacak iş değil
  • Uzun süreli ve sıkıştırmalı kullanımda bataryalarla ilgili sorun mu oluyor acaba. Büyük tanıtım, büyük AR-GE çalışmaları, yeni pazar, yeni marka böyle bir sorunu çözmek için uğraşacaklardır kesin ama olmaması gereken bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Volkswagen tezgahlıyor bu işi. elektri araç modellerinde geri planda kalıp ilerleme kaydedemeyince,Tesla S alıp bilerek arabaya yandı süsü verdirtiyorlar. Maksat elektrikli araç almayin bizim premium araçlarımızı alın demektir tamamen......

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 35turka

Uzun süreli ve sıkıştırmalı kullanımda bataryalarla ilgili sorun mu oluyor acaba. Büyük tanıtım, büyük AR-GE çalışmaları, yeni pazar, yeni marka böyle bir sorunu çözmek için uğraşacaklardır kesin ama olmaması gereken bir şey.

Batarya ile sıkıntı olacağıni sanmiyorum zira bataryalar sadece şarj olduklarında ve aşırı deşarj olduklarında bir miktar ısınırlar fakat oda böyle bir yangına sebeb olamaz.

Benim tahminim bataryalar ve motorlar arasındaki iletim kablolarından veya motorun kablo bağlantı noktalarından olabilir, motor isındığımdan olabilir cünkü içinden enerji geçen her devre elemanı isınir şöyleki alternatif akım motorlarınin ideal çalışma sicaklikları 70 derece civarındadır dc motorlarda durum nasıl bilemiyorum çünkü dc motorlar ac ye göre biraz daha tefferuati var.

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Uzun süreli ve sıkıştırmalı kullanımda bataryalarla ilgili sorun mu oluyor acaba. Büyük tanıtım, büyük AR-GE çalışmaları, yeni pazar, yeni marka böyle bir sorunu çözmek için uğraşacaklardır kesin ama olmaması gereken bir şey.

Batarya ile sıkıntı olacağıni sanmiyorum zira bataryalar sadece şarj olduklarında ve aşırı deşarj olduklarında bir miktar ısınırlar fakat oda böyle bir yangına sebeb olamaz.

Benim tahminim bataryalar ve motorlar arasındaki iletim kablolarından veya motorun kablo bağlantı noktalarından olabilir, motor isındığımdan olabilir cünkü içinden enerji geçen her devre elemanı isınir şöyleki alternatif akım motorlarınin ideal çalışma sicaklikları 70 derece civarındadır dc motorlarda durum nasıl bilemiyorum çünkü dc motorlar ac ye göre biraz daha tefferuati var.

bnz boeing 787. batarya 1. derece yangın sebebidir

13' Opel Astra J 1.4 Turbo Enjoy Active

• İlk çalıştırmadan 24saat şarjda tutmamışlarsa olur öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperSantorelli -- 8 Kasım 2013; 3:57:17 >

Karşılıklı oynanan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..
  • Adamlar 10.000 araç sattıysa 3 aracında sorun var .vw 10.000 dsg li araç satıyor 7000 i sorunlu geri kalanıda garantiden çıkar korkusuyla cebinden yaptırıyor adfggxdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 8 Kasım 2013; 8:14:04 >
  • -Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Yine Yuva Yıktı

Evinin bahçesinde 135.000 €'lük Lüks aracını kaçak elektrikle dolmaya çalışan A.A (59) oluşan kısa devre sonucu aracının alev almasını engelleyemedi.
    saniyeler içinde ateştopuna dönüştü.

-Lüks Araç Saniyeler İçinde Kül Oldu

-Soğutma Çalışmaları Sürüyor

-Yetkililer'' Bize Göre Bişey Yok ''dedi.

Çin malı sigorta kullanan şirket yetkilileri ''Bize göre birşey yok ,A.A bize başvurup aracım çok elektrik yakıyor sizin Türkiyedeki elektik fiyatlarından haberiniz yok galiba aracımı tüplüye çevirmek istiyorum yardımcı olun lütfen dedi demekki çözümü kaçak elektrikte bulmuş''dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

O kadar gelecek vaad eden bir şirket ki sabote edilmiş bile olabilir o arabalar.

boyle dusunuyorum ben de. Su arabaya ÇÖP demek icin cok acimasiz olmak gerek

Isin şakası. Çok beğendigim bir araç ve piyasaya elektrikli aracin nasil yapıldığını gösteren bir firma. Bu yangın olayi muhtemelen batarya ve sarj aksamindandir. Ya da dsg gibi nemli bolgeye gelmiyordur

Orijinalden alıntı: ridleyscott

O kadar gelecek vaad eden bir şirket ki sabote edilmiş bile olabilir o arabalar.

+1 yada hava çok sıcak olabilir,araç dizel gibi gaz kökleyerek ve soğumasına fırsat bırakmadan çalıştırılmış olabilir.
    makyajı bekleselerdi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.