Şimdi Ara

BMW 2017 1.18 Ekran Arızası – 165 Bin TL Çözüm Şoku

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BMW 2017 1.18 Ekran Arızası – 165 Bin TL Çözüm Şoku

Merhaba arkadaşlar,

2017 model BMW 1.18i sahibiyim.

Aracımın iDrive ekranında hiçbir darbe, sıvı teması veya kullanıcı hatası olmadan içten bir kararma oluştu.

Yetkili servise başvurduğumda, ekranın “miladını doldurduğu” gerekçesiyle

165.000 TL gibi astronomik bir fiyat teklifi aldım ve yalnızca %10 katkı sunacaklarını söylediler.

Oysa bağımsız, güvenilir özel servislerde bu arıza 7.500 TL civarında çözülebiliyor.

BMW’nin premium marka anlayışı ve müşteri memnuniyeti vizyonu bu mudur?

Benzer sorun yaşayan var mı? Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

Marka tarafına da sesleniyorum: Sadık müşteri kazanmak ve korumak, ancak adil ve makul çözümlerle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi tane android NBT alın geçin. Mümkünse KSW kodlu olsun. Bu gümrük yasalarından önce ben direkt çinden alıp kendim takmıştım. 500 dolar gibi bi fiyatı vardı. Bu bmw'lerde ekran akıllı değil. Sadece monitör işlevi gösteriyor. O yüzden aldığınız ekranı taktığınız zaman ister android sistemi ister normal BMW sistemini kullanabiliyorsunuz. Hem sizin için bi yükseltme gibi de olabilir. Android Auto, Carplay de kullanabilirsiniz.

Türkiyedeki autoshop ve garajların çoğu çakma ekranlar satıyor. Bu android ekranların en iyisi "KSW" kodlu olanlardır. Aldığınız yere dikkat edin. Eğer şirketiniz varsa(yeni gümrük yasaları yüzünden artık 30€ üstü bireysel ithalat yasak) veya yurt dışı ithalat imkanınız varsa. Çinden direkt "belsee markası" üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Ben yıllar önce onlardan almıştım. Bi sorunum yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.