Şimdi Ara

1 Ayda 15 Kilo İf Diyeti Deniyorum Katılmak İsteyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar doğru düzgün diyete başladım sağlıklı olan uzun süreye yaymak biliyorum ama sıkıldım ben artık bu kilodan o yüzden en azından yağ tulum görüntüsünü atana kadar hızlı verme yoluna girdim zaten derim sıkıdır yaşımda 22 sarkma olacağını sanmıyorum 10-15 kiloda.

Daha önce hızlı şekilde 20 kilo verdiğim olmuştu hiçbir sarkma olmamıştı yayvan bir derim yok o yüzden pek sarkma korkumda yok.

1.80 boy 106 kiloyum benim ideal kilom zaten 80 civarları ben hepsini böyle hızlı vermeyeceğim sadece ilk 10-15 kiloyu hemen verip şu yağ tulumu görüntüsünden çıkmak için if diyetine başlıyorum diyetin içeriğiyle ilgilide pek bişey bulamadım biraz kafama göre olacakta if diyeti dedim işte buda oruç gibi.

Plan şu

Ben kalkar kalkmaz kahvaltı yapmayı sevmem zaten iyice acıkınca yemeyi severim oda gece bişey yemediysem 11-12 gibi başlıyor bu yüzden 11-19 arası yemek sistemine geçiyorum vucud uzun süre aç kalmış olacak

Yemek kısmınıda şuan amacım hızlı vermek olduğundan düşük kalori tutacağım kahvaltı ve akşam şeklinde 2 öğün koydum zaten 2 öğün beslenen biriyim

Kahvaltıda 2 yumurtalı peynirli biberli omlet 1 dilim ekmek bal zeytinyağı

Akşam 6-7 tane köfte yanınada güzel bi salata ve yoğurt koyarım

Hergün köfte yemem o kısım tavuk göğsü biftek ton balığı vs şeklinde değişir

Spor kısmınıda günlük 10km civarı bir yürüyüşüm oluyor zaten bi sabah bi akşam şeklinde

15 kilo 1 ayda biraz zor ama 10 kilonun üstünde kesin kalır

106 kiloyum 95 bile olsam çok fark eder normale dönerim ordanda yemekleri porsiyonları arttırır kilo verme hızını azaltırım ayda 5 kiloya düşerm o kısımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ayda sporsuz kardiyosuz 15 kilo verirsen sarkma ve başka sağlık problemleri kesinlikle olur, kaçınılmaz. Sporu kesin yap.
    Aylık 15 kilo fazla, verdiğin kiloyu çabucak alırsın. Aceleye getirme.
    Sarkma olmaması için yavaş yavaş sporla beraber ver.
    Ayrıca ayda 15 değil max 6-7 kilo ver. Hızlı kilo verme saçmalıklarına, haberlerine inanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 20 Nisan 2021; 9:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gavuroglan

1 ayda sporsuz kardiyosuz 15 kilo verirsen sarkma ve başka sağlık problemleri kesinlikle olur, kaçınılmaz. Sporu kesin yap.
    Aylık 15 kilo fazla, verdiğin kiloyu çabucak alırsın. Aceleye getirme.
    Sarkma olmaması için yavaş yavaş sporla beraber ver.
    Ayrıca ayda 15 değil max 6-7 kilo ver. Hızlı kilo verme saçmalıklarına, haberlerine inanma.

sağlık problemleri de olabilir

sarkma olması kesin gibi bir şey. 1 ayda 15 kg çok fazla bence

• Bu kadar çabuk vermeye kalkma pişman olursun. Aylara böl onu.
    Sarkma olmaması imkansız ben sporla beraber 6 ayda 20ye yakın kilo verdim ona rağmen karın bölgemde sarkma vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi analitikduzlem -- 20 Nisan 2021; 10:19:22 >
  • İf'in mantığını anlamamışsınız. Bal ve ekmek yazmışsınız
    Ayrıca düşük kalori değil olması gereken makrolara odaklanmalısınız. Bu yazdığınız şekilde bu iş yürümez, yürüse bile sağlıklı olmaz. Günde 2 öğün, öğün başı 40 gram kadar protein 40-50 gram kadar da yağ olacak şekilde hesaplayın. Karbonhidrat günlük max 50 olsun. Bolca sebze yeşillik tüketin, lif ve vitamin mineral için. Meyve max günde 1 tane. Öğünlerde su dahil wıvı alımı yok, 2 saat sonrasından itibaren bolca su. Vücut bu sisteme alışınca sporu da sabah yaparsanız daha iyi yağ yakarsınız. Ama vücut alışmadan yapmaya çalışırsanız sıkıntı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    11 yıl önce açıldı
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.