Merhaba arkadaşlar doğru düzgün diyete başladım sağlıklı olan uzun süreye yaymak biliyorum ama sıkıldım ben artık bu kilodan o yüzden en azından yağ tulum görüntüsünü atana kadar hızlı verme yoluna girdim zaten derim sıkıdır yaşımda 22 sarkma olacağını sanmıyorum 10-15 kiloda. Daha önce hızlı şekilde 20 kilo verdiğim olmuştu hiçbir sarkma olmamıştı yayvan bir derim yok o yüzden pek sarkma korkumda yok. 1.80 boy 106 kiloyum benim ideal kilom zaten 80 civarları ben hepsini böyle hızlı vermeyeceğim sadece ilk 10-15 kiloyu hemen verip şu yağ tulumu görüntüsünden çıkmak için if diyetine başlıyorum diyetin içeriğiyle ilgilide pek bişey bulamadım biraz kafama göre olacakta if diyeti dedim işte buda oruç gibi. Plan şu Ben kalkar kalkmaz kahvaltı yapmayı sevmem zaten iyice acıkınca yemeyi severim oda gece bişey yemediysem 11-12 gibi başlıyor bu yüzden 11-19 arası yemek sistemine geçiyorum vucud uzun süre aç kalmış olacak Yemek kısmınıda şuan amacım hızlı vermek olduğundan düşük kalori tutacağım kahvaltı ve akşam şeklinde 2 öğün koydum zaten 2 öğün beslenen biriyim Kahvaltıda 2 yumurtalı peynirli biberli omlet 1 dilim ekmek bal zeytinyağı Akşam 6-7 tane köfte yanınada güzel bi salata ve yoğurt koyarım Hergün köfte yemem o kısım tavuk göğsü biftek ton balığı vs şeklinde değişir Spor kısmınıda günlük 10km civarı bir yürüyüşüm oluyor zaten bi sabah bi akşam şeklinde 15 kilo 1 ayda biraz zor ama 10 kilonun üstünde kesin kalır 106 kiloyum 95 bile olsam çok fark eder normale dönerim ordanda yemekleri porsiyonları arttırır kilo verme hızını azaltırım ayda 5 kiloya düşerm o kısımda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim