Şimdi Ara

70.000 liraya yapacağım bir iş ve iş yeri ismi arıyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dedemin vefatından sonra kardeşimle elimize toplam 70.000 lira geçti.

Kardeşim 20 yaşında bende 24 yaşındayım. Kardeşimde üniversitede okuyor bende.

Muhtemelen mezun olsak bile iş bulursak max. 2.500 lira maaş alacağım.

Aklıma bir kaç iş kolu geldi.

İlk olarak , İstanbul / Avrupa yakasında oto yıkama açmayı düşündüm. Devren de alınabilir ve en fazla 50.000 lirayı bulur açmak. Biraz önce bir kaç yer ile görüştüm. Günlük 30 araç yıkayan yerler varmış. 20 liradan cirosu 18.000 lira yapar. Kardeşim kuzenim ben çalıcağız bu yüzden eleman parasıda yok. 13-15 bin elimize geçer diye düşünüyorum ama kışın sıkıntı olabilir.

İkinci olarak Oses yada gazi çiğköftesi bayiliği almak ama kenar mahallede dükkan açmak istemiyorum. İşlek bir yerde büyük bir dükkan açabiliriz. Oses ücretsiz bayilik vermekte. 10 ila 15 bin dekorasyon yaptırıyoruz kira depozito vs derken 30 bine açılabilir. Hemde oto yıkama gibi yorucu olmayan bir iş.

Üçüncü iş ise büyük bir manav açmak. Bildiğiniz meyve sebze satan bir yer. Manav tanıdıklarım var ve aylık 10.000 lira kazandığını söyleyende var.

Lüks bir semtte yada nüfusun fazla olduğu ama lüks olmayan bir yerde açmayı düşünüyorum. Manav için çok bir para lazım değil. Sadece reyon ve kira parası lazım. 5 binliralık meyve sebze aldığımızda tüm manav dolar taşar. Tabi birde 20-25 binliraya bir doblo vs lazım.

Arkadaşlar bunlardan birisini kesinlikle bu yaz içersinde yapacağım.

Sizinde aklınıza gelen , aklınıza yatan bir iş varsa lütfen sizde yazın.

Eğer benim yazdıklarım mantıklı ise oto yıkama veya manavın ismi ne olmalı ? Zaten çiğ kfte bayisi olmuş olacağız. Çiğ köftecinin ismi belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tualeti-Tıkayan-Adam -- 15 Haziran 2017; 12:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çiğ köfteci çok fazla olmaz

Sebze meyve de her yerde bulunur

Oto yıkama en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Çiğ köfteci çok fazla olmaz

Oto yıkama en iyisi

Oto yıkamaya bir kaç isim önerisi verebilir misiniz peki. Sıradan bir isim koymak istemiyorum.

Aklımda sadece " Bright carwash "var

• Oto yıkama açarsanız bayram ve haftasonu tatillerini unutun. Doğru düzgün çalıştıracak eleman bulamazsınız. Kaliteli iş yapamazsanız müşteri gelmez. Benim tavsiyem halı yıkamacı açın, bizim buradaki halı yıkamacı iyi iş yapıyor hiç boş kaldıklarını görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

Oto yıkama en iyisi

Oto yıkamaya bir kaç isim önerisi verebilir misiniz peki. Sıradan bir isim koymak istemiyorum.

batak oto yıkama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Oto yıkama açarsanız bayram ve haftasonu tatillerini unutun. Doğru düzgün çalıştıracak eleman bulamazsınız. Kaliteli iş yapamazsanız müşteri gelmez. Benim tavsiyem halı yıkamacı açın, bizim buradaki halı yıkamacı iyi iş yapıyor hiç boş kaldıklarını görmedim.

Halı yakamacı işinide listeye alayım hocam. Bi tane 20.000 liraya servis aracı alsak 15 bin malzeme tutsa 40.000 liraya filan iyi bir merdiven altı olamayacak, yerde düzgün olacak şekilde açılabilir.

Tanıdığım tüm halı yıkamacılar merdiven altı iş yapan bir dükkanı olmayan yerler. Acaba halı yıkamadan düzgün şekilde para kazabilir miyiz bi araştırmak lazım.

• Hocam istanbul'da kiranın ne kadar olduğunu düşünüyosunuz ki 18 bin cironun 13-14 ü size kalsın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrencilerin olduğu bir yere döner ayran 5 lira yapın yeter. veya 1.5 kıymalı pide 9 lira olsun.

izmir sandiviçte olur , ayvalık tostu da ekleyin yanına. ama kesinlikle tadı çok önemli. hızlı bir kurye ile ulaşması lazım adrese. yemeksepetinde 8.5+ puan olsun tamamdır bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Hocam istanbul'da kiranın ne kadar olduğunu düşünüyosunuz ki 18 bin cironun 13-14 ü size kalsın?

Bazı devren dükkanların kirası 2000 lira. 3000 lirada diğer giderler desek 13 filan kalabilir.

• quote:

quote:

Hocam istanbul'da kiranın ne kadar olduğunu düşünüyosunuz ki 18 bin cironun 13-14 ü size kalsın?

Bazı devren dükkanların kirası 2000 lira. 3000 lirada diğer giderler desek 13 filan kalabilir.

Hocam 70 bin lira az bir para olmasa da küçük bir sıkıntı da hemen yok olacak bir para. İşi kurarken buna dikkat etmeniz lazım yoksa karlı çıkacağım derken daha da borca batarsınız. Bunun 1-2 sene iş yapamama olasılığı var. Yakın bir yere rakip biri açma riski var ... Varda var.

Bence 70 bin tl yi ilk önce bir altına yatırın banka aracılığı ile. Hem büyür hemde değer kaybetmez böylece para.

İlk önce eğitiminizi bitirin eğer batma gibi bir durum olursa en azından işiniz olur. Ve 70 bin tl yi yatıracağınız girişim tamamen kendi kendine işleyebilir olsun. Siz işinizde çalışırken o orada kendi kendine çalışsın. Ayrıca Üni bölümünüz ne hocam ?

• quote:

quote:

Oto yıkama en iyisi

Yabancı isim kullanma

• quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

quote:

quote:

Hocam 70 bin lira az bir para olmasa da küçük bir sıkıntı da hemen yok olacak bir para. İşi kurarken buna dikkat etmeniz lazım yoksa karlı çıkacağım derken daha da borca batarsınız. Bunun 1-2 sene iş yapamama olasılığı var. Yakın bir yere rakip biri açma riski var ... Varda var.

Bence 70 bin tl yi ilk önce bir altına yatırın banka aracılığı ile. Hem büyür hemde değer kaybetmez böylece para.

İlk önce eğitiminizi bitirin eğer batma gibi bir durum olursa en azından işiniz olur. Ve 70 bin tl yi yatıracağınız girişim tamamen kendi kendine işleyebilir olsun. Siz işinizde çalışırken o orada kendi kendine çalışsın. Ayrıca Üni bölümünüz ne hocam ?

Oto yikama rakip tanimaz. 3-4 yildir evimin karsisinda 20 m farkla iki yikama yeri vardi gayet de köpek gibi iş yapiyolardı.

Güzel bi iş gibi ama şehir içinde mahalle arasinda yaparsaniz hakikaten yediginiz bedduanin küfrün hesabı olmaz ciddiyim. Kendimden biliyorum tüm gün foşur foşur + müzik + calisan kekonun her arabayı kesiciye sokarken yaptigi ses. Düzgün yapacaksaniz yapin rahatsiz etmeden kimseyi. Onun disinda güzel olur geniş bi alan size ait calisiyosunuz oturuyosunuz falan bol şans

• Oto yıkama mafya işi hocam sıkıntı olabilir açtığınız mahallede bir tane daha oto yıkama varsa kesin size bir tehditte bulunur diye düşünüyorum, manavda da sizin esnaflık yeteneğinize bağlı bir de tutturmak önemli kaliteli sebzeyi en başında biraz ucuza satıp müşteri edinmen lazım ondan sonra ufak ufak zam yapmalısın. Çiğköfteyi geç zaten en saçma iş. Minik bir market bence daha mantıklı ama 70 bin lira yetmeyebilir. Şu hani tek kasası olan marketlerden yavaş yavaş büyürsünüz et reyonu peynir reyonu açarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj dikkat -- 15 Haziran 2017; 20:55:8 >
  • bimden su al sat.İsim de Bimci suları
  • Antminer al ya 700.000 tl yap ya da 3 senede paranı çıkar en kötü senaryo ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.