Şimdi Ara

[+1 ay] Cepteteb kitapyurdu.com %50 indirim (28 mayıs-31 ekim) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
35
Favori
50.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BKM Express'ten denediniz mi ya da başka sitelerde işlem yapmayı?

@eastblood1996

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazabilio -- 21 Haziran 2018; 16:54:9 >
  • eşimin kartı tek kart hem kredi kartı hem banka kartı kampanyaya katılabilir miyim? evet ise banka kartı ile nasıl alışveriş yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnk1981 -- 21 Haziran 2018; 21:54:34 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melifkaya kullanıcısına yanıt
    Şube hesabını kapat sorun olmaz👍

• kredi kartından alışveriş yapılsa iade geliyor mu? kredi kartı var banka kartı yok, ona göre alışveriş yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alfista

kredi kartından alışveriş yapılsa iade geliyor mu? kredi kartı var banka kartı yok, ona göre alışveriş yapacağım.
    Kredi kartından yaptım gelmedi. Sadece banka kartları

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

Kredi kartından yaptım gelmedi. Sadece banka kartları

Alıntıları Göster
    çok saçma bir kampanya olmuş

• Kampanya ile alakalı değil de kitapyurdu ile alakalı bir şey söylemek istiyorum. Kpss seti ile Leyla ile Mecnun kitabını birlikte sipariş vermiştim sağolsun bir arkadaşın hesabından. Sonra bakayım dedim hesaba sipariş ne alemde diye bir baktım Kpss seti iptal edildi bulunamadı diyor Leyla ile Mecnun ise gönderilmiş. Ne bir bilgilendirme var ne başka bir şey. İnsan bir arayıp söyler ben kargoyu bedava yapmak için Leyla ile Mecnun kitabını almıştım. Çok baştan savma iş yapıyorlar. Gel de uğraş şimdi!

Orijinalden alıntı: eddy

sırf bu kampanya için başvuru yaptım kart kaç güne gelir?
    nerede oturduğuna, yoğunluğa vs. göre değişiyor. ben çankaya/ankara'da oturuyorum, bir hafta sonrasına randevu verip getirdiler kartı. izmir'de oturan bir arkadaşıma da aynı şekilde. ama istanbul'da oturanlara 2-3 gün içinde de kartı ulaştırıyorlar galiba.

Orijinalden alıntı: berkay1074

http://archive.is/TBH8l

https://archive.is/TBH8l/b4d3d1b16cf0849136094c6f45074504485643ef.jpg

hadi eyv.
    Bunu görmüştüm.Yapacak şey yok aslında, ben de düşündüm bu konuda..

Şimdi piyasada malum kesimlerin elinde olmayan yer kalmadı.Ayrıca D&R İdefix gibi yerlerde malum Demirören artık..

Yani İdefix den alacağıma buradan alırım.

• Aileden 2.kartı çıkartmak üzereyim.Zaten benim kartım vardı.

Kart gelsin her ay çifter alışveriş yapacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 27 Haziran 2018; 17:33:33 >

Orijinalden alıntı: bynoun

Arkadaşlar cebteteb kartım geldi,kampanya için herhangi bir işleme gerek yok herhalde değil mi? Direk sitede kullanabilirim.
    "Bankamızdan almış olduğunuz TEB kredi kartlarınızın ve TEB Banka kartlarınızın internet işlemlerine açık kalması için AÇIK yazıp boşluk bırakıp kartınızın son 4 hanesini yazarak 2941'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz."

https://www.teb.com.tr/haberler/internet-islemleri-bddk-yazisi/

Bu şekilde internete açmanız gerekiyor. Ben de ilk aldığımda direkt alışveriş yapmayı denedim ama karttan parayı çekemediği için sürekli hata aldım. Buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile bu şekilde sorunu aşmıştım.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas

• Arkadaslarim 25 haziranda siparis verdim, bir sonraki hakkimi ne zaman kullanabilirim? 1 temmuz mu 25 temmuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 26 Haziran 2018; 23:34:18 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.