Şimdi Ara

1.9D Fiat Doblo ne kadar yakar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar 1.9 dizel 100km. de ne kadar yakar multijet değil normal dizel tşk

• up
  • eyer almadında alacaksan turbosuz modellerden uzak dur millet çok şikayetçi onlardan
  • şu anda tam olarak hatırlamıyorum ama bir yerde yine bir alacaklı ustaya sormuştu aynı motorlu dobloyu ve dediki fiatın 1.2benzinli ve 1.9d motorlarından uzak dur demişti ona..
    şimid aynı şeyi ben diyorum uzak dur onun yerine 1.4fire benzinli motor doblo al daha iyi..
    ama aynı 1.9jtd motorun 105hp lik multijet versiyonu var onu alabilirsen al ama 1.9d kara dizel eski nesil motorlar uzak dur..
  • tşk peki kangoo 1.4 için ne söyleyebilirsiniz
  • 1.9'un yakıtı kadar vergisi de sizi yorabilir...
  • 4 sene kullandım o motordan uzak dur yeter. yük çekişi süperdir iyi de gider ancak adam gibi yağ koyulmuşunu bulmazsın hayatta. 600-650 km de yol gider bi depo ile. ben 40000 km de motor bitirdim. sonradan çözdüm olayı berlingo, kangoo, partner in 1.9D motorlarına 10w40 yağ konuluyor. bizim beyinsiz birşey bildiğini zanneden ustalarımız da nasılsa bu da 1.9D motor buna da 10w40 ı koy gitsin yapmışlar. ancak doblo 1.9D 15w40 kullanıyor. götürdüğüm ustam çubuğu çekince çaktı davayı. 40000 km de motor 1000 km de 1 litre yağ yemiş. 15w40 ı koyunca turbo takılmışa döndü araç.

sonuca gelirsek eğer dizel araç alırsan motor sıcakken yağ çubuğunu çek. buhar çıkıyorsa motor bitmiştir bulaşma sakın. ayrıca 1.3 multijet şöyle 2004 model felan çok iyi olur. kangoo da çok konforsuz ve dengesiz bir araçtır. kendiniz kullanmayıpp eleman altına vericekseniz olabilir. ancak aile arabası olarak yaramaz bana göre

saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.