Şimdi Ara

1.83 boyum var ameliyat ile uzatabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaç cm uzar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzasan da bu kafayla bi fayda görmezsin önce beynini geliştir

• Hepimiz toprak olacağız günün birinde. Nedendir bu kibir?

• Velev ki ameliyatla boy uzamasi yapiliyor
    Peki nereyi uzatiyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ancak bacaktan uzatabilirler. oturdugunda fark olmaz.
  • 75-80k 12-15cm arasi uzarsin en uygun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    hocam beynim zaten üst seviyede çok gelişmiş bir beynim var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum 1.90 olur mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    hocam sacim beyazlıyor ve beyaz yerleri milletin görmesini istemiyorum

• Uzamaz.

• bu şekilde bir apart ile mümkündür

1.83 boyum var ameliyat ile uzatabilir miyim
    Uzatma işleminin 8 cm kadar olması planlanıyorsa sadece uyluk ya da kaval kemiğine cerrahi uygulanabilir. 10 cm’den daha fazla bir uzatma isteniyorsa her iki kemiğin de uzatılması gerekecektir. Uzatma işlemi sadece kemiklere yönelik yapılır. Kaslar, bağlar, sinirler, damarlar ve diğer yumuşak dokular kemiklere yapışık olduğundan ve işlem yavaş yavaş aşamalı olarak yapıldığından otomatik olarak uzamaya uyum sağlarlar.

• Boyun uzun oldgunda kizlar uzerine atlamiyor yalniz bastan diyim

• Uzarsın ben ameliyatla 5 metre oldum.

• 34 yaşındayım 195 boy 130 kg tonaj emin ol keşke 175 185 arası olmak çok isterdim. Kıyafet seçme hakkın olur ayakkabı söylesem inanmaz sınız o yuzden SS de atayım BULMA şansın az oluyor. Her yerde sıkıntı yaşıyorsun araba alıyorsun arka otomatik 3 kişiden 2 kişiye düşüyor 3 kişilik arka koltukta iki kişi zar zor oturuyor her üzerine yakışanı almak zorundasın Senin beğenip beğenmeme önemli değil oyun uzun olduğu zaman illaki bedenden yana da sıkıntı çekiyorsun Şu an bekar olabilirsin yaşın genç olabilir İlerleyen zamanlarda illaki bir yerde patlak veriyor şu anki haline şükret geç kardeşim 1.83 boyum var ameliyat ile uzatabilir miyim 1.83 boyum var ameliyat ile uzatabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 19 Ekim 2019; 13:44:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

34 yaşındayım 195 boy 130 kg tonaj emin ol keşke 175 185 arası olmak çok isterdim. Kıyafet seçme hakkın olur ayakkabı söylesem inanmaz sınız o yuzden SS de atayım BULMA şansın az oluyor. Her yerde sıkıntı yaşıyorsun araba alıyorsun arka otomatik 3 kişiden 2 kişiye düşüyor 3 kişilik arka koltukta iki kişi zar zor oturuyor her üzerine yakışanı almak zorundasın Senin beğenip beğenmeme önemli değil oyun uzun olduğu zaman illaki bedenden yana da sıkıntı çekiyorsun Şu an bekar olabilirsin yaşın genç olabilir İlerleyen zamanlarda illaki bir yerde patlak veriyor şu anki haline şükret geç kardeşim
    Koca ayak sen misin Şaka bir yana kimse sizle kavgaya girmek istemez ortamların ağır abisi olur sunuz

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Ben falan 47 ile çok büyük giyiyorum demiştim lafımı geri aldım 56 ve 61 numaralı ayaklı birkaç kişi görünce hamd olsun dedim
    Çoğu yerde faydasını gördüm askerde bot ve spor ayakkabı bulma konusunda sıkıntı yaşadım, fakat ayakkabılar ve botlar sipariş verilirken herkese birer tane yazdık birer tane kışlık veriliyordu bana çifter çifter sipariş veriliyordu çifter verilen siparişleri eve getirdin hep burada sivil hayatımda kullanmak nasip olmadı ama kullanıyorum Ara sıra askerde falan böyle daha da operasyonlara gittiğimiz zaman kayalıklardan falan tırmanırken ne böyle paletli tank gibi gidiyorduk sıkıntı yaşamadım ama şöyle de bir sıkıntısı var ayakkabı numarası ne kadar büyürse hem fiyatı artıyor hem de ağırlığı artıyor lisede arkadaşlarım 40 41 ayakkabı numarası giyerken ben 44-45 giyiyordum Boyuma göre de normal diyorum Çünkü o zamanlar basketbol oynadığım için Boyum çok uzundu ve zayıf olunca çok sırık gibi duruyordum o vücudu taşıyabilecek en iyi ayakkabı numarası 44-45 zaten bir fotoğraf atsan pek o kadar uzun boylu ve kilolu görünüyorum Ama herkes şaşırıyor boyumun kilomu söylediğim zaman 1.83 boyum var ameliyat ile uzatabilir miyim 1.83 boyum var ameliyat ile uzatabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 19 Ekim 2019; 14:5:8 >

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Hocam tonaj ne yahu ağır vasıta mısınız?

• Rasyonelizm kullanıcısına yanıt
    Üç haneli kiloya ulaşanlar bizim burda tonaj lı esprisi yaparlar hocam.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    O zaman kuaföre gidip saç rengine uygun boyatman daha mantıklı değil mi?
  • 1.83 boyunda ve uzamak istiyor.. Allah akıl fikir versin ne diyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.