18 yaşında sayılırım bu yaşım için kilom azmı kalıyor ?
normal
bende 1.74 düm 80 kilom ama o ayrı
tam ideal bence
70 civarına çıkarsan normal
quote:
Orijinalden alıntı: KöfteSuyu
tam ideal bence
Kısasın. :/
quote:
Orijinalden alıntı: boor
70 civarına çıkarsan normal
Biraz boyumu uzatmak ve de kilo almak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz peki?Ben bu durumdan hoşnut degilim gibi Kardeşimi örnek vereyim,kendisi 1995 dogumlu 1.80 boy 80 kilo böyle tam ızbandutumsu birşey utanıyorum bazen kendimden
quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
Biraz boyumu uzatmak ve de kilo almak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz peki?Ben bu durumdan hoşnut degilim gibi Kardeşimi örnek vereyim,kendisi 1995 dogumlu 1.80 boy 80 kilo böyle tam ızbandutumsu birşey utanıyorum bazen kendimden
Alıntıları Göster
iyisin iyi 18 yaşına giricem 2 ay sonra. 59 kiloyum
iyisin iyi 18 yaşına giricem 2 ay sonra. 59 kiloyum
Alıntıları Göster
Peki bu vücut ölçülerine sahip bir kişi giyinme konusunda nasıl ayrıntılara dikkat etmeli ? (:
quote:
Peki bu vücut ölçülerine sahip bir kişi giyinme konusunda nasıl ayrıntılara dikkat etmeli ? (:
Alıntıları Göster
boyun kısa değil, kilon normal. bu 70-75 kg lı olanlar falan sana zayıf diyor heralde. 18 yaşında birinin 75 kg normal olması ıcın, kemıklerının agır olması lazımdır.örneğin (body ile ugraşanlar) bunun harıcınde 18 yaşında biri 75 kg veya + ise bu kg sağlıksızdır, yani yağ olarak. 65 kg yağsız bir vucut 75 kg yaglı vucuttan kat kat ıyıdır.umarım anlatabılmısımdır
1.84 100 kilo normal mi?
quote:
Orijinalden alıntı: KaraKapLan34
boyun kısa değil, kilon normal. bu 70-75 kg lı olanlar falan sana zayıf diyor heralde. 18 yaşında birinin 75 kg normal olması ıcın, kemıklerının agır olması lazımdır.örneğin (body ile ugraşanlar) bunun harıcınde 18 yaşında biri 75 kg veya + ise bu kg sağlıksızdır, yani yağ olarak. 65 kg yağsız bir vucut 75 kg yaglı vucuttan kat kat ıyıdır.umarım anlatabılmısımdır
its true :)
quote:
Orijinalden alıntı: cyborg88
quote:
Orijinalden alıntı: KaraKapLan34
its true :)
Alıntıları Göster
1.90 boy 90 kilo. yağ çok yağ!
quote:
18 yaşında sayılırım bu yaşım için kilom azmı kalıyor ?
Benim de aynı sayılır yaş 14 boy 176 kilo 66
quote:
Orijinalden alıntı: rasmon
O zaman biz ölelim.
quote:
Orijinalden alıntı: Life Eternal
quote:
Orijinalden alıntı: rasmon
O zaman biz ölelim.
Alıntıları Göster
1.90/65-70 arası da kilo.bu benim.bana normal geliyor,herkesin normali kendine.
quote:
Orijinalden alıntı: SüperSiper
1.90/65-70 arası da kilo.bu benim.bana normal geliyor,herkesin normali kendine.
Alıntıları Göster
1.73 kilo 53 yaş 17 kilo almıyorum bile bile :D 3 yıl basket gidicem.1.80 olunca spora başlıcam karın kası felan yapıcam :D
quote:
Orijinalden alıntı: zmax
1.73 kilo 53 yaş 17 kilo almıyorum bile bile :D 3 yıl basket gidicem.1.80 olunca spora başlıcam karın kası felan yapıcam :D
Alıntıları Göster
Ben o yaşta 48 kiloydum..4 sene geçti aradan anca 64 olabildim..
quote:
Alıntıları Göster
Boy 1.76 Kilo 60 Yaş 17 Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: AcreaM
Boy 1.76 Kilo 60 Yaş 17 Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum.
Alıntıları Göster
böyle konu açılınca benim moralim bozuluyor 178 cm boy, 55 kg
quote: