Şimdi Ara

1.6 multijet 120 bg gerçekten deli tork var. Egeayı bu motor aldırır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu motora sahip egea kullandım . 6. viteste bile torku hissediyorsunuz araba hiç bayılmıyor.Araçta kaç kişi olursa olsun çekiş düşmüyor sanki minibüs motoru mübarek

16v 120bg 1.6 mj

Bende dizel kullanıcısıyım kendi aracımda dizel ama arabanın motoruna hayran kaldım. Yapıştıra yapıştıra gidiyor. 0 bayılma hisssi var.

Ama egeayı pek beğenmedim. Yan aynalar çok küçük ve görüş açısı dar. Ön torpidoyu aşırı yüksek yapmışlar önünü göremiyorsun araca yine hakim değilsin ,resmen emanet gibi gidiyorsun. Yani aracı mekanik olarak hissedemiyorsun ezberinle yol alıyorsun.

Ama koydukları 1.6 dizel bu arabayı satış rakamlarında öne çıkartır. .Manuel vites kolu olsun geçişleri çok güzel , vites direkt yoluna oturuyor.Lokur lokur. Dedbriyaj pedal çok iyi , kavrama noktasını çok iyi ayarlıyorsun.

Yakıt çok iyi , ortalama 6 litre filan.

Frenler 4 disk , harika tutuyorlar. Zımba gibi geldi. Çok güven veriyor.

Motor şanzıman olarak fiat çok çalışmış. Ama aracın iç dizaynı olsun aynalar olsun. Sürüş zevki olsun araç adeta ben halk arabasıyım benden fazla birşey bekleme diyor. Ama bir önceki linea ile kıyaslarsam fersah fersah daha iyi bir araç ,kalite olarak lineadan 2 kat daha iyi bile diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 8 Temmuz 2019; 17:1:21 >

• Egea GTR Sline AMG

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen
  • Bizim corsa 1.3 multijet(cdti) 5 kişi bagaj dolu halde iyi çekiyor, araç bayılmıyor, ama 75 beygir araç, 5. vites 140 150 den sonrası hızlanma çok yavaşlıyor. Multijet in gerçekten iyi bir tork dağılımı var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 8 Temmuz 2019; 14:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen birde sol şerit fatihi 1.6 CRDI Accent Blue'yu gör..

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Fatih’te Fatih diyorsunuzda teknik verileri Egeadan geride olan araç nasıl Fatih oluyor bunu izah edermisiniz?Bilmediğimiz birşey mi var

• 3.viteste patinaj çeken, bol bol yüz güldüren bi motor 120 hp 320 tork multijet

Nerden vardıysam tadına, tüplü araca dönmek istiyorum dönemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Her şey teknik veri değildir. Teknik veri 0-100 hızlanmasını veriyor sadece ve manipüle edilebilir.

Accent blue 136hp güce, 320nm torka sahip. Araba da hafif. Gerisini siz düşünün.
  • Boşuna hastası değiliz yeğen

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Her şey teknik veri değildir. Teknik veri 0-100 hızlanmasını veriyor sadece ve manipüle edilebilir.

Accent blue 136hp güce, 320nm torka sahip. Araba da hafif. Gerisini siz düşünün.
    Aktarma ve şanzıman da önemli etmen

Normal şartlarda accent egea'yı geçemiyor, teknik verileri örtüşüyor yani

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    100den sonra egeanın pek şansı olmaz bence. 16hp fark az değil.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Max hız verisi de daha düşük accent'in

Pek verimli değil gibi

• Valla bendeki 105 lik olanı bile 1.5 tonluk bravoyu uçuruyor.Bu aracın rampa ve düzde gidiş farkı yok gibi.
  • Egea falan hiç beğenmediğim bi araç,

Lakin Bravoyu ve 1.6 multijeti severim. Para lazım olur da Focusu satarsam Bravo listemdeki arabalardan.

Multijet ve Crdi seri motorlar, diğerlerine göre bi o kadar da müsrifler, demek ki mazotu fazla yakıyo ki yürüyor bunlar.
    Yakıt ve serilik konusundaki dengeyi Fransızlar iyi ayarlıyor.

• Geçen denk geldi kullandım bunu motorun gidişine diyecek yok. 2bin devir üstü dip gaz yapınca ön kaldırıyor baya baya
    Dediğinizin aksine debriyajını hiç beğenmedim kavrama aralığı çok dar. Pürüzsüz kalkması zor alışmak lazım. Fren pedalınında başında boşluk var gibi tutmuyor önce sonra çok tutuyor.
    Yakıtıda ortalama 6.7 gösteriyordu bindiğim araba.
    Aynalar normaldi bence,yol tutuşuda normaldi. Önünü gerçekten görmüyorsun ama allaha emanet ön.

Beni en etkilediği şey o tork patlaması
    Ben böyle nolabilir ki kafasında bindim ilk kaldırdım 2. vitese aldım 1700 devirde dip gaz yaptım çok yavaş bir şekilde 1800 oldu yine aynı yavaşlıkla 1900 oldu 2000 oldu
    Lan bi anda 2000den 3500e fırladı
    Gülücük konduruyor gerçekten insanın yüzüne.

• 1.3 mj corsa 75 hp gidiyor diyenler var şaka gibi. garibim insanımız nereden bilsin iyi çeken motoru. biz 10 sene 1.3 mj çilesini çektik klimadayken. sanki atmosferik motor gibi devirli kullanmadin mi araba bayılıyor.

• Aynı motor benim Fiat 500X de vardı. Mod seçiminde sport moda aldığımda 3.viteste bile patinaj çekiyordu araç. Gerçekten yakıt ve performans olarak mükemmeldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.