< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 8 Temmuz 2019; 17:1:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 8 Temmuz 2019; 17:1:21 > |
Egea GTR Sline AMG
|
Sen birde sol şerit fatihi 1.6 CRDI Accent Blue'yu gör..
![]() ![]() |
3.viteste patinaj çeken, bol bol yüz güldüren bi motor 120 hp 320 tork multijet
Nerden vardıysam tadına, tüplü araca dönmek istiyorum dönemiyorum ![]() |
Her şey teknik veri değildir. Teknik veri 0-100 hızlanmasını veriyor sadece ve manipüle edilebilir.
Accent blue 136hp güce, 320nm torka sahip. Araba da hafif. Gerisini siz düşünün. |
Arkadaş Fatih’te Fatih diyorsunuzda teknik verileri Egeadan geride olan araç nasıl Fatih oluyor bunu izah edermisiniz?Bilmediğimiz birşey mi var
|
1.3 mj corsa 75 hp gidiyor diyenler var şaka gibi. garibim insanımız nereden bilsin iyi çeken motoru. biz 10 sene 1.3 mj çilesini çektik klimadayken. sanki atmosferik motor gibi devirli kullanmadin mi araba bayılıyor.
|
Bu arabanın bu ününü duymadan önce, 1.6 atmosferik tüplü arabamla yol istemek gibi bir gaflete düştüm. Herif önümde zaman atladı resmen. Şu az senelik şoförlük hayatımda böyle bir şey görmedim ben
![]() |
blue ile sol şeride çıkarken öncesinde abdest almayı unutma, abdestli abdestli gidersen daha sevap olur.
![]() |
Aynı motor benim Fiat 500X de vardı. Mod seçiminde sport moda aldığımda 3.viteste bile patinaj çekiyordu araç. Gerçekten yakıt ve performans olarak mükemmeldi.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 8 Temmuz 2019; 14:38:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|