Şimdi Ara

1.6 benzinli E Serisi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yılların E200 serisi ile özdeşleşen E Class 1,6 olduya, bu günü de gördük ya.... daha ne diyeyim...Vergi sisteminden dolayı yakında 1,0 lt mercedes E class görürsek şaşırmam
  • Yil oldu 2017 hala 1.6 156 hp motor.. Bu mercedes milleti düzme konusunda vwyi doğuş otoyu filan geçti ben size söyleyim.. E220d alanlarda E250d nin 2 ay sonra gelecegini öğrenip kafalarını duvarlara vurmaya başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Yil oldu 2017 hala 1.6 156 hp motor.. Bu mercedes milleti düzme konusunda vwyi doğuş otoyu filan geçti ben size söyleyim.. E220d alanlarda E250d nin 2 ay sonra gelecegini öğrenip kafalarını duvarlara vurmaya başladı..

Yonetime duyurulur Duratec'in hesabını çalmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Yil oldu 2017 hala 1.6 156 hp motor.. Bu mercedes milleti düzme konusunda vwyi doğuş otoyu filan geçti ben size söyleyim.. E220d alanlarda E250d nin 2 ay sonra gelecegini öğrenip kafalarını duvarlara vurmaya başladı..

Ahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

arıza makinesi tidiay pasat içini ferahlatmayınca, duratec napsın yahu
  • 156 bg ne arkadaş ulan şunu 180 200 beygir yap ki adamın verdiği paraya değsin bari.hacimden çalıyon güçten çalıyon ne anladım ben bu cinsel ilişkiden.
  • quote:

E220d 4matic de, E220d alanlar için yıkıcı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

156 bg ne arkadaş ulan şunu 180 200 beygir yap ki adamın verdiği paraya değsin bari.hacimden çalıyon güçten çalıyon ne anladım ben bu cinsel ilişkiden.

9g-tronic ile tatmin etmeye çalışmışlar
  • toledox T kullanıcısına yanıt
    pahalı bir tatmin yolu
  • TurkTime kullanıcısına yanıt
    Sen yeni görüyorsun yıllardır var 1.6 motor e200 de. Yeni kasada gelmeyecek diyorlardi ama vergiden dolayi yeniden koymuşlar.
  • İşin ilginç tarafı bu aracın 200 binden aiağı gelme şansı yok, neden 1.6 da ısrar ediyorlar anlamış değilim.
  • Yine satacak yine satacak.

Alacak olan adam "aaa yine 156 lık aynı ünite" demeyecek. E serisine 1.6 motor koymuşlar vergiden yırtıp alayım da Mercedes konforu prestiji yaşayayım diyecek. Kimse de 156 bg çöp araba almış demeyecek.
  • Araç biraz hızlanmış hakkını yemeyelim. Eski kasanın 8.9 sn. de 0-100 yapması imkansızdı heleki ara hızlanmalar berbat ötesiydi. Şimdi son hızda 230 olumuş eski kasada 200 görmek için epey bir düzlük lazımdı muhtemelen ara hızlanmalarda iyileşmiştir.
  • theimperial T kullanıcısına yanıt
    Kardeş BMW 5 serisinde sadece 1.6 170 HP motor var, 1.5 136 bg motor kullanılmıyor. O motorda Merconun 156 hp lik motorundan daha iyi. Niye birden gaza geldinde böyle Mercedes onu tokatlar bunu tokatlar felan gerak yok Almanın malı için ortamı germeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

8.9 saniye mükemmel bir değer o ağırlıktaki bir otomobil için. 170 beygirlik Peugeot motorlu 520i 170 beygir olmasına rağmen 156 beygirlik yeni E180'in gerisinde kalıyor. Peugeot ile anlaşma da bitti Bmw kendi çöp 1.5 136 beygirini koysun yeni 5'e. Küfür gibi...

Tamam da 5 serisindeki 1.6 motorun peugeot ortakligiyla bi alakasi yok. 5 serisinde ki unite bmw nin 2.0 litelik motorun hacmini kicultmesiyle ortaya cikan motordur.

F30daki 170 lik motor psa bmw ortakligi sonucu meydana gelmistir.
  • Vuran tanıdığın varsa iyi bir psikiyatrist tanıyorum yönlendiririm.

Bmw nin çamurcu fanatiklerine bayılıyorum. İyi güldürüyorlar. Allah da onları güldürsün.
  • Yeni Mercedes fanboyumuz hayırlı uğurlu olsun. Konuda bir kere BMW adı geçmemiş kendisi gelene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

BMW'nin çöp 1.5 136beygir 3 silindir igrenç motorunu tokatlayan hakiki sağlam Mercedes motoru. Performansı çok yüksek. Şuan en iyi teknik veriler Mercedes'te. Dünyanın en iyi şanzımanı 9Gtronic ile bütünleşmiş ve yine piyasanın lideri olacaktır Türkiye'de hayırlı olsun.

Parası olan C450, E300 alsın kimse sizi tutmuyor.

Sakin ol şampiyon
  • Bmw nin motoru 136 değil 170 lik kendi motoru pejo değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.