Bildirim
1.5 volt mp3 playerı fişe takmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Belki bilirsiniz karasal yayınlar için eski tv antenleri vardı. Bu antenlerin tv nin üzerinde duran bir kutusu olurdu küçük ayar potansiyometresi olan. Eğer bunlardan temin etme şansınız varsa antene giden kablonun bağlantı yerine o devredeki potansiyometre aracılığı ile 0-12 volt aralığında elektrik veriyordu. Ama o kutunun trafosu çok küçük olduğu için akımı ve gücü çok düşük olur. Mp3 playeri çalıştırıp çalıştırmayacağını bilemiyorum ama denemek lazım.
Yada standart 3 voltluk bir adaptör alınız ve mp3 playerle kırmızı renkli bir led i seri bağlayınız.
Saygılar.._____________________________ -
LM 317 kullanmanı tavsiye ederim. 1.2v - 32 v ayarlı regülatördür. MP3 çaların hayatı sözkonusu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler