Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: plantamax
    yarın ben o satıcının ağzına .................................... yardımların için çok sağol dostum

ben golf gt sport arıyorum ama bulamıyorum. asıl olmayan araba GOLF.tabii tsi+dsg olanları.en erken mart teslim diyorlar.
    benim araba işi yine sakata geldi ya neyse

jetta 170hp TSI + DSG derin siyah ve bej döşeme satmaya çok uğraştılar bana.sen olsaydın alırdın.
    istanbul erel rüştü saraçoğludan emre beyle görüştüm.çok yardımcı olmaya çalışan biriydi.alacaksan ondan al.benim için çok uğraştı ama ticaret yapamadık.bari senin bir faydan olsun adama

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

özel sipariş olursa alırsın tabii.ama en erken martta teslim ediyorlar.şubatta (TSI+DSG olanlarından) golf ve jetta full dolu dediler.
    ben golf gt sport peşindeyim bana en erken martta teslim olur diyorlar.
    ellerinde olanlardan alırsan sana istediğin 17" jant takarlar tabii parasıyla birde 17" lastik satarlar bayıla bayıla.arabanın üzerindekileride sana verirler.yani üzerindekilerini değiştirin fark vereyim dersen kabul etmiyorlar.

teşekkürler TheGate.
    sipariş üzerine alırsak fiyat farkı çok olurmu? bana 1 milyar dediler inandırıcı gelmedi. sonuçta lastik ve jant farkı 1 milyar edermi.

Orjinalden alıntı: edit73

teşekkürler TheGate.
    sipariş üzerine alırsak fiyat farkı çok olurmu? bana 1 milyar dediler inandırıcı gelmedi. sonuçta lastik ve jant farkı 1 milyar edermi.

normal.17" olanlarından 4 adet jant ve 4 adet lastik fiyatlarını bir araştır bakalım kaça geliyor.sen fark olarak 1000YTL ödeyeceksin.almaya kalksan en az en az 2 misli daha fazla eder.
    17" jantlar 150-400YTL arasında.alınabilir olanların ise tanesi 250YTLden aşağı değil.4 adet jant zaten en düşüğünden 1000YTL.o arabayada dandik jant gitmez.
    17" performans lastiği ise 250-450YTL arasında.michelin-continental-goodyear-dunlop filan.dandik olanlar var sumitomo filan onları bahsetmiyorum.yine kalitelisinden performans lastiğide minimum 250YTL.ondanda 4 tane lazım etti sana 1000YTL
    sonuçta kaliteli birşeyler alacağım desen EN AZINDAN 4 adet 17" jant ve 17" lastiğe 2000YTL ödersin.hatta 2000YTL ye alacaklarınıda beğenmezsin biraz daha iyi olsun dersin ve kesin 2500YTL lere rahat çıkarsın.bundan eminim.
    adam senden 1000YTL fark istemişse NORMAL
    bilmem anlatabildimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Aralık 2007; 23:36:15 >

• Orjinalden alıntı: TheGate

normal.17" olanlarından 4 adet jant ve 4 adet lastik fiyatlarını bir araştır bakalım kaça geliyor.sen fark olarak 1000YTL ödeyeceksin.almaya kalksan en az en az 2 misli daha fazla eder.
    17" jantlar 150-400YTL arasında.alınabilir olanların ise tanesi 250YTLden aşağı değil.4 adet jant zaten en düşüğünden 1000YTL.o arabayada dandik jant gitmez.
    17" performans lastiği ise 250-450YTL arasında.michelin-continental-goodyear-dunlop filan.dandik olanlar var sumitomo filan onları bahsetmiyorum.yine kalitelisinden performans lastiğide minimum 250YTL.ondanda 4 tane lazım etti sana 1000YTL
    sonuçta kaliteli birşeyler alacağım desen EN AZINDAN 4 adet 17" jant ve 17" lastiğe 2000YTL ödersin.hatta 2000YTL ye alacaklarınıda beğenmezsin biraz daha iyi olsun dersin ve kesin 2500YTL lere rahat çıkarsın.bundan eminim.
    bilmem anlatabildimmi

lastik ve jant fiyatlarını araştırdım. biliyorum.değiştirmeye kalksam 2.300 fark var.
    ancak benim bahsettiğim bu arabayı alırken 17" farkı 1000 ytl çok gibi geldi. yani 16" ile 17" arasındaki fiyat farkı 1000 ytl etmez gibi geliyor.

• ben oz racinge bakmıştım 17 jant için setine 1200 euro gibi bir fiyat biçmişlerdi. lastiklerde 1000 ytl tutar 3000 ytl gibi bir fiyat çıkar piyasadan almaya kalkarsan. özel sipariş açtırın 2 ay falan beklersiniz ama 3000ytl vermekten iyidir. elde kalanları ölmüş eşek fiyatına alırlar nede olsa standart jant+lastiği belki 1000e okutursun hiç kıpırdamazsa.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: edit73

teşekkürler TheGate.

bilmem anlatabildimmi
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• quote:

dostum bende 17 ilk grand prix jant istiyorum vw den 1000 ytl fark çok iyi ama nasıl gelecek o jantlar yani servistemi takılacak aracın üstünde mi gelecek orayı anlatırmısın bana.....

sipariş olarak verirsen üstünde gelir.fark ödersin ucuza gelir.sipariş formuna yazdığın herşey avrupadan öyle sipariş edilir ve istediğin şekilde gelir araban.
    araba geldikten sonra istersen aldığın yerin servisinde bedavadan takarlar ama üzerindeki lastik ve jantları sana iade ederler.fark işine girmezler.jant ve lastik parasını aynen alırlar.pahallıya gelir.
    daha önce arkadaş için söylediğimden farklı değil seninkide.

quote:

dostum bende 17 ilk grand prix jant istiyorum vw den 1000 ytl fark çok iyi ama nasıl gelecek o jantlar yani servistemi takılacak aracın üstünde mi gelecek orayı anlatırmısın bana.....

sipariş olarak verirsen üstünde gelir.fark ödersin ucuza gelir.sipariş formuna yazdığın herşey avrupadan öyle sipariş edilir ve istediğin şekilde gelir araban.
    araba geldikten sonra istersen aldığın yerin servisinde bedavadan takarlar ama üzerindeki lastik ve jantları sana iade ederler.fark işine girmezler.jant ve lastik parasını aynen alırlar.pahallıya gelir.
    daha önce arkadaş için söylediğimden farklı değil seninkide.
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

tabi jettalar için avrupa değil güney amerika dememiz daha doğru olur

siparişi almanyaya veriliyor.almanya yönetim merkezidir.
    üretimin meksikada olduğunu biliyorum.

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

bu arada jettalarda full olan modellerde bagaj açma yeri vw ableminden mi yoksa pilaka üstümü bilen varmı

benimki full bagaz açma yeri amblemden degil normal plakalık üstünden açılıyor işin açığı yagmurlu havalarda elin kirlenmesine sebep oluyor.............

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

hocam bence bu arabayla pilot sertifikasına gerek yok arabada sanki otomatik pilot var sanki sen gitmiyorsunda araba herşeyi ayarlıyor o virajları o kadar hızlı dönebilmenin mantıklı bir açıklaması yok elektronik diferansiyel kildi diycem çekiş kontrolü diycem asr diycem esp diycem vs vs yine bile arabanın biraz yan yatması gerekmiyormu? hemde lastiklerimde michelin energy 16lık, amerika standardı 17 ve genelde performans lastikleri var...

heyecanımı maruz görün arkadaşlar ama çok açık söylüyorum büyükte konuşmak istemiyorum ama bu arabanın yerine konacak başka bir araba için bilmem kaç katı para vermek lazım diye düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

streptozotocinus,
    Artık zorlama arabayı,motor karakter değiştirip türbin motorlar gibi çalışmaya başlayacak.
    (Zaten türbin gibi çalışan ve ses çıkaran bir kompresör var)
    Bir gün bakmışın araba havalınmış gidiyor ama unutma iniş takımları ekstra donanım olarak bile alınamıyor.
    Ayrıca pilot sertifikanda yok galiba.

elektronik diferansiyel kilidi yok diye biliyorum ben ama gerçekten varmı ??????????*

• TSI kullanıcıları için geçen aklıma bir şey geldi. Aslında arkada yazan TSI yazısını çıkaracaksınız ve Araba sanki normal 1.6/102 HP Comfortline gibi duracak ve kimse TSI olduğunu fark etmeyecek. Passat'da yol verecek size, vs. vs. diğer arabalar da ve arkanızdan bakıp "yahu nasıl geçti bu adam beni" diyecek. Eh şimdi artık TSI motorun ne anlama geldiğini arabalar ile ilgilenen meraklı biri bir yıldır biliyordur. İşte TSI yazıyı çıkarınca böyle bir esprisi olacak. Ama tabi en güzeli çıkarmamak.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • var hocam standart donanımda.EDL diye geçiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: taylans68

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

hocam bence bu arabayla pilot sertifikasına gerek yok arabada sanki otomatik pilot var sanki sen gitmiyorsunda araba herşeyi ayarlıyor o virajları o kadar hızlı dönebilmenin mantıklı bir açıklaması yok elektronik diferansiyel kildi diycem çekiş kontrolü diycem asr diycem esp diycem vs vs yine bile arabanın biraz yan yatması gerekmiyormu? hemde lastiklerimde michelin energy 16lık, amerika standardı 17 ve genelde performans lastikleri var...

heyecanımı maruz görün arkadaşlar ama çok açık söylüyorum büyükte konuşmak istemiyorum ama bu arabanın yerine konacak başka bir araba için bilmem kaç katı para vermek lazım diye düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

streptozotocinus,
    Artık zorlama arabayı,motor karakter değiştirip türbin motorlar gibi çalışmaya başlayacak.
    (Zaten türbin gibi çalışan ve ses çıkaran bir kompresör var)
    Bir gün bakmışın araba havalınmış gidiyor ama unutma iniş takımları ekstra donanım olarak bile alınamıyor.
    Ayrıca pilot sertifikanda yok galiba.

elektronik diferansiyel kilidi yok diye biliyorum ben ama gerçekten varmı ??????????*

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed

• quote:

en erken martta teslim ediyorlar.şubatta (TSI+DSG olanlarından) golf ve jetta full dolu dediler.

hocam jetta 140 comfortline modeli de ocak-subat icin full dolu mu? benim kullandigim jetta bayagi ilgi cekti, enistem de arabasini yenilemek istiyor, eger bayilerde yoksa bos yere arastirmayayim diyorum. nasilsa subatta sanzimanlari yenilenmis olarak gelecek , o zamana kadar beklesin diyorum.

Orjinalden alıntı: brave5213

quote:

en erken martta teslim ediyorlar.şubatta (TSI+DSG olanlarından) golf ve jetta full dolu dediler.

hocam jetta 140 comfortline modeli de ocak-subat icin full dolu mu? benim kullandigim jetta bayagi ilgi cekti, enistem de arabasini yenilemek istiyor, eger bayilerde yoksa bos yere arastirmayayim diyorum. nasilsa subatta sanzimanlari yenilenmis olarak gelecek , o zamana kadar beklesin diyorum.

İstanbulda bir çok bayide 140 HP var hocam,çoğu yerde Platinyum Gri var.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19928769/mpage_1/key_//tm.htm#19928769

yeni topik açtım hepinizin desteğini bekliyorum arkadaşlar

[DH]

VOLKSWAGEN
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_1975
    Hocam sen nerede oturuyorsun ya? Ben geçen hafta bayileri gezmeye başladım;tamam peynir ekmek gibi satıyorlar ama istediğin araç bulunabiliyor.Ben hemen hemen tüm bayileri gezdim (siyah bulmak için değil,uygun fiyat için).Mesela geçen hafta; full+full buldum 170 HP lik (sunroof,xenon,far yıkamalar) ama fiyat yüksek geldi.
    Bu sabah İstanbul Leventte General Motorda Granit Mavisi 170 HP Tipt. buldum (bu araç bayinin arabası,doğuştan faturalandırmış) ama almadım.Gün içinde derin siyah 170 HP DSG yi uygun fiyata bulunca aldım hemen.
    Sen nerdeyse haftalardır bekliyorsun ama haala sonuç almış değilsin,kusura bakma ama, doktorum senin hakkında haklı çıkacak galiba..

hocam şu aldığın fiyatları söylermisin? hangi donanım ve özelliklere ne fiyat verdiler?

Hocam aklımda kaldığı kadarıyla söyliyeyim (dün neredeyse tüm bayileri gezince bazı bilgiler unutulabiliyor;

Geçen hafta bulduğum 170 HP (sunroof-xenon-far yıkama) siyah (opak) için 55.000 istediler,bu özel siparişle gelmiş;xenon farlar sonradan takılanlardan çok farklı duruyor,far yıkamalar işlevsel değil ama acaip karizmatik hava veriyor,nasıl mı? Far yıkama arabayı ilk çalıştırdığında silecekleri devreye sokarsan 1 defalığına çalışıyor,her çalıştırma için arabayı stop edip tekrar çalıştırman lazım,ayrıca far silecekli değil,biraz karaşimşeğe özenmişler,ön farların hemen altında kapaklı sistem kurmuşlar,devreye girdiği anda kapaklar açılıp su püskürtücü farların üzerine su püskürtüyor ve tekrar içeriye girip kapaklar kapanıyor.Şu an üniversitede okuyor olsaydım alırdım bu arabayı,kaçırmazdım.Ama şimdi mantığımla düşündüğümde,işlevi olmayan bir şeye sırf karizma katıyor diye fazladan para ödemek işime gelmedi.Ayrıca sunroof a da ihtiyaç duymuyorum,zaten araba comfortline,tam otomatik klima varken sunroof biraz lüx benim için.Bu arabayı sipariş eden müşteri zaman içinde daha fazla bekleyememiş ve aynı bayiden başka bir araç alınca,bu araçta boşa çıkmış.Ayrıca arabanın opak olmasıda hoşuma gitmedi (derin siyah gibi süper bir rengin yanında çok mat kalıyor).Neyse dün bu araç ne oldu diye sorduğumda,geçen hafta ben baktıktan bir gün sonra satılmış,genç bir arkadaş bayıla bayıla almış hemde :) (Far yıkamaya tav olduğu kesin) :))

Benim aldığım araba Derin siyah 1.4 TSI 170 HP (aldım demiyeyim,henüz işlemler yeni başladı,gelini ata bindirmişler;ya nasipppp demiş sonuçta) Ben 52.000 e anlaştım (Ek bazı şeyleride eşantiyon olarak kabul ettirdim; boya koruma vs. gibi)

Dün başka bir bayide Grafit Mavi de vardı,hazır araba alıcısını bekliyor (belkide şu ana kadar satılmıştır),Grafit Mavi çok hoşuma gitti,ancak sunrrof lu (böylece fiyatı 54.000 i buluyor) olunca biraz düşünme fırsatı istedim,başka bir bayide istediğim Derin Siyahı buluncada anlaşmayı yaptım.

Dün bir çok bayide 140 HP Comfortline Platinyum gri ve 170 HP Comfortline Gümüş (anlattıklarımın hepsi DSG) mevcut.

Manuel Vİtes tercih edip araç bulamayanlar Kavacık Acarlar a bir baksın,orada benimle çok ilgilendiler ancak DSG yoktu,bir çok araç mecuttu ancak hepside düz vitesti.

Anlayacağınız dün Kartaldan Halkalıya kadar hemen hemen tüm bayileri gezmiş oldum (kıtalararası),şunuda gözlemledim işinize yarayabilir; Bayileri telefonla aradığınızda önünde açık olan bilgisayardan mevcut listesindeki arabalara bakıyor,ancak bayiye gidip yüzyüze görüşüp gerçek alıcı olduğunuzu gösterdiğiniz anda telefon trafiği başlıyor,bazı bayiler birbiriyle paslaşabiliyor yada (en önemli kısmı bu) bir bayinin doğuştan opsiyonladığı araç müşterisinin vazgeçmesiyle boşa çıkıyor,eğer siz bayilere istediğiniz aracı anlatır ve parada anlaşırsanız,boşa çıktığı anda araba sizindir.

Ben yinede bu kadar koşturmanın sonunda çok mutlu değilim,araba yönünde değil kimse yanlış anlamasın,zaten 2006 Jetta sahibiydim.Mutlu olamayışımın nedeni; Amerikalılar bu arabaya para veriyor da biz başka bir şey mi veriyoruz arkadaşlar?Kimse istediği renkte ve özelliklerde araba alamıyor,eğer illaki istediği olsun derse 3 ay kadar bekletiliyor,tamam arabalar Meksikadan geliyor,dünyanın bir ucu ama Türkiyeye daha fazla stok ayırmaları kanaatindeyim.Ben bir arabaya 52.000 nakit ödeyeceksem herhangi bir bayiye gittiğimde tüm işlemlerimi hallettirmeliyim,bir ALICI olarak tek tek bayileri dolaşmak çokta adil değil kanımca..

Muhabbetle..

Not: TheGate arkadaşımdan özür diliyorum,dün akşam nette problem olduğu için cevap yazamamıştım,biraz gecikmeli oldu.Selamlar..

• şubat beklendiğinde bu fiyatlara jetta tsi almak hayal olur bilginiz olsun çok mantıklı indirimler yapıldı zaten
  • bence de ucuz araba almak için en uygun zaman kasım ve aralık.yeni yılın ilk 15 günüde devam edebilir.tsı motorlu araç almak isteyenler hiç düşünmesin hemen alsın bu keyfi daha fazla ertelemesinler.

quote:

Orjinalden alıntı: taylans68

şubat beklendiğinde bu fiyatlara jetta tsi almak hayal olur bilginiz olsun çok mantıklı indirimler yapıldı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 28 Aralık 2007; 8:23:05 >

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • Aynen katılıyorum. Ben de aracımı aldıktan sonra müdürün sitem ettiğini duymuştum satış görevlisi kıza. 2 adet golf TSI 122hp aracı satmamalarını söylemiş satış görevlilerine fakat bana bakan satış görevlisinin dalgınlığına geldi sanırım. Ağızdan çıkınca artık satmak zorunda kaldılar keza diğeri de müdürün bir tanıdığına satılmış.

quote:

bu arada; araba yok yalanına kimse inanmasın... zam gelsin diye araçları saklıyorlar(kafamdan değil içerden bilgi bu....)

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.