Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar arabalarını her daim satabildikleri için açıkçası götleri biraz kalkmış bunun sonucunda da etik olmayan davranışlar. Çok çirkin. Küfür için özür diliyorum
    gelen aracin fiyati neyse o fiyata satiliyor onun icin onden para alip gelecek araca da fiyat bicemiyorlar
    ayrıca yıl sonu kota ve prim olayları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 29 Aralık 2007; 19:07:10 >

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

dogusoto sitesinden dogusu arayabilir veya form doldurabilirsiniz donus yapıyorlar ayrıca stokları goruyorlar
    satmadiklarını anlatin
    yalniz kimsenin satmak istemeyecegini sanmıyorum cunku zam gelsede aldigi fiyattan satmak zorunda diye biliyorum
    gelen aracin fiyati neyse o fiyata satiliyor onun icin onden para alip gelecek araca da fiyat bicemiyorlar
    ayrıca yıl sonu kota ve prim olayları var

faturanın kesileceği tarih fiyatı neyse ondan satılıyor....yanlışın war...... anlaştığına değil teslim aldığın günkü fiyat ne ise ona satıyorlar...

bu arada jetta comfortline da kaç airbag war 170 hp olan araçta (standart olarak yani)

Plantamax dostum eğer yanlış anlamazsan bir iddaa da bulunacağım;

Sen Jetta aldığın gün 2 adet azı dişimi kırmazsam terbiyesizim :)

• VW bayilerinin boyle bir politikası varsa, VW ismine ayıp oluyor.
    Ben de GOLF TSI DSG sormuştum, şu an Türkiye'de GOLF'ün otomatik vitesinin olmadığını söylemişlerdi.
    Demek o da yalan, GOLF otomatik en çok satılan otomatik araçların başında geliyor çünkü.

Yanlış hatırlamıyorsam fabrikadan çıkan 2 GOLF'ten 1'isi TSI motora,
    her 3 TSI motordan 2'si de DSG şanzımana sahip.
  • banada 1.4 122 hplik versiyonun dsg şanzımanlısı bizde yok fiyatınıda bilmiyoruz ne zaman gelir bilmiyoruz dediler.
  • Ben dün 2008 model Jetta TSI 170 hp tiptronik dgs buldum..gümüş rengi hemen aldım..pazartesi sabahtan senenin son işlemine yetiştiriyorlar satışı..plakayı özel alacağım için ve vergiden kurtulmak için perşembe , cuma gibi aracı alacağım..

bakalım benim aldığım fiyat yeni yılda ne olacak..bu fırsatı kaçırmamak için hemen aldım..

fiyatını 50.800 tl den bitirdim..

resimleri önümüzdeki haftaya çeker size gösteririm..

Allah olmayanada , isteyenede versin..amin..

Orjinalden alıntı: plantamax

walla ameeen benim araç; bulunduğum şehirde olmadığı için, ancak 8 -10 ocak gibi elimde olur... yanlız araç faturası pazartesi kesilecek....derinlikli siyah bej döşeme çok dehşet duruyor....

:)))))

Orjinalden alıntı: aslanbaba

Ben dün 2008 model Jetta TSI 170 hp tiptronik dgs buldum..gümüş rengi hemen aldım..pazartesi sabahtan senenin son işlemine yetiştiriyorlar satışı..plakayı özel alacağım için ve vergiden kurtulmak için perşembe , cuma gibi aracı alacağım..

bakalım benim aldığım fiyat yeni yılda ne olacak..bu fırsatı kaçırmamak için hemen aldım..

o fiyata jetta TSI 170hp + DSG comfort mümkün değil hocam.

• harbiden arabada anten yokya :-)))

[DH]

VOLKSWAGEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

harbiden arabada anten yokya :-)))

anten yerine gazoz açacağı.onla idare et

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Ben dün 2008 model Jetta TSI 170 hp tiptronik dgs buldum..gümüş rengi hemen aldım..pazartesi sabahtan senenin son işlemine yetiştiriyorlar satışı..plakayı özel alacağım için ve vergiden kurtulmak için perşembe , cuma gibi aracı alacağım..

değerli dostum başka bir aracım daha vardı..onuda piyasa fiyatına takasa verdim..1.700 tlde oradan indirim yaptırdım..mümkün değil diyip kalbimi kırma .. palavra atıyormuşum gibi olmasın..

• quote:

değerli dostum başka bir aracım daha vardı..onuda piyasa fiyatına takasa verdim..1.700 tlde oradan indirim yaptırdım..mümkün değil diyip kalbimi kırma .. palavra atıyormuşum gibi olmasın..

sevgili arkadaşım öyle desene araban 52.500YTL aslında.takas indirimini hesaba katma çünkü o olay farklı birşey.

takas indirimi olayında uyanık davranıp takas arabanı 1.700YTL 'ederinden' ucuza alıyorlar.biz akrabamıza 1.5ay önce aldık 170hp jetta 52.000YTLye ve bayağı biryer dolaştık.takasa vereceğimiz arabayada en iyi 3.000YTL ederinden düşük fiyat verdiler.33binYTLlik arabaya (bu fiyattan satıldı bu araba) birisi 27 verdi biri 29 verdi derken biri 30 verdi.yani takas fiyatları oynak.akrabam onlara arabasını vermedi ve 52.000YTLye aldı ve çok çok iyi fiyata aldı.sonra kendi eski arabasını 33binYTL ye sattı.onun için 'ederi' dedim.takas indirimi yapıyorlar ama onun acısını takasa verdiğinden çıkarıyorlar.

sonuçta HAYIRLISI OLSUN: GÜLE GÜLE KULLAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 31 Aralık 2007; 0:16:35 >

• quote:

quote:

quote:

hocam hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız günlerde kullan

[DH]

VOLKSWAGEN

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

harbiden arabada anten yokya :-)))

anten yerine gazoz açacağı.onla idare et

arka camda iki tane dik resistansın tellerine benzeyen tel var anten o

Orjinalden alıntı: ibhaavci
    arka camda iki tane dik resistansın tellerine benzeyen tel var anten o

benim bildiğim radyo anteni ön cama konulur.

Tam şehir içi arabası olmuş. Kıvrak ve çevik, motor çok çok iyi devirleniyo ve özellikle 2500 devirden sonra turbonun devreye girmesi ile tam bir patlama yaşıyor ve deyim yerindeyse koltuğa yapıştırıyor.206 nm lik torku hissettiriyor. Bu olay 4000 devire kadar devam ediyor.

Ayrıca DSG şanzımanıda çok çok başarılı bulduğumu söylemeliyim. Daha önce tiptronic Focus II kullanmıştım ama bu bambaşkaymış. Kesinlikle ne sarsıntı nede performans kaybı var. Vites değişimini sadece devir göstergesinin hareketlerinden ve digital vites ekranından anlayabiliyorsunuz.

Bütçesi yeten arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Benim bütçem yetse kesinlikle ilk tercihim olurdu.

Biz birkaçyıl 1,6 102 hp lik motorla idare edicez artık.

Saygılarımla.

• aracı nerede test ettiniz.zira bende dsg şanzımanlı bir test etmek istiyorumda.ist deyse hemen gidebilirim.

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

aracı nerede test ettiniz.zira bende dsg şanzımanlı bir test etmek istiyorumda.ist deyse hemen gidebilirim.

Seat Altur Otomotiv Yenibosna'da.

Adres: YENİBOSNA, BASIN EKSPRES YOLU CEMAL ULUSOY CAD. NO:1

Aynı zamanda VW bayii. Sedat bey ile görüşürseniz size yardımcı olacaktır.

Zaten ellerinde Golf için test aracı sadece TSI + DSG donanımlı araç var..

Saygılarımla..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.