Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşım dsg şanzımanda gücü hissedemezsin yaşıyamazsın ama nasıl diyeceksin düz şanzımanda vites atışlarında pratiklik ve hızlanmalar sana zevk verecektir ama dsg de araç gaza baş gider frene baş durur bence zenkli olmaz yiede kullanacak kişi sensin bu benim düşüncem doktorumuzun dedigi gibi de ister 5 den 3 e atar arabyı roketlerim bunları uygulamak istiyosan düz şanzıman en iyisi olur.normal vites geçişleri sana daha çok zevk verecektir die düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 25 Aralık 2007; 18:26:36 >

[DH]

VOLKSWAGEN
  • bu resmi daha evvel gönderdimmi? tepeden inen 2 tane kırmızı ambiyans ışığı orta bölümü harika hale getiriyor
     1.4 TSİ KULLANAN VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 26 Aralık 2007; 0:29:32 >

[DH]

VOLKSWAGEN
  • Opel dimi bu?? Almanlar biliyo bu işi...

Orjinalden alıntı: cevikism

Opel dimi bu?? Almanlar biliyo bu işi...

[DH]

VOLKSWAGEN
  • Selam ile
  • ya doktorum inan ben gece rüyamda buna yakın yani senin dedigin 2 tane loş ışık varya onu gördüm ama fasaRKLI ARABAYDI SANIRIM AKLIMA GELEN VE TAKILAN LOŞ IŞIKLARDI ŞİMDİD E BU FOTOYU GÖRÜNCE ŞOK OLDUM ÇOK GÜZEL YA MANYAK BİR ORTAM YARATIYOR DAHA KARINLIK BİR ORTAMDA MÜTTİŞ GÖRÜNÜR VALLA
    alonsooo
  • jettayı yeni aldığımda opelin kokuları boşa gitsin istemeyip taktıydım opelde çok güzel arabaydı aslında ama beni servis bezdirdi yoksa o dizel araba nasıl gidiyordu görmeniz lazımdı

[DH]

VOLKSWAGEN

• [DH]
     1.4 TSİ KULLANAN VARMI

VOLKSWAGEN
    [FAN CLUB]

bu benim imzanın açılımı arkadaşlar, volkswagen yazısına tıkaldığınızda bu topic açılıyor, image yerine başka bir resim koyarak değişiklik yapabilirsiniz, wordde insert menusünde wordart var oradan örnek golf tsi 140hp yazabilirsiniz, bu yazıyı copy yapıp photo editöre paste yapıp kaydedip küçültüp kendi imzanızı oluşturabilirsiniz, böylece sizi kim okursa bir tıklamayla bu topiğe düşer

[DH]

VOLKSWAGEN

• bu motor hakkında böyle kesin hükümlerde bulunmak bence çok yanlış vw büyük bir firma ve böyle bir aptallıgı yapacagını sanmam hem onlar bir malı pat diye piyasaya sunmuyolar

2006 Model 1.6 FSI 115HP Comfortline Jetta sahibiyim,bugün arabamı yenilemek için anlaşmayı yaptım,arabamı takasa vererek ; 1.4 TSI 170 HP Comfortline Derin Siyah modelini aldım.Araba bir kaç gün içinde teslim edilecek.
    1.4 TSI konusunda başta doktor olmak üzere bizleri bilgilendiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Arabayı kullanmaya başladığımda izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım..Muhabbetle..

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_1975

Herkese iyi akşamlar,

2006 Model 1.6 FSI 115HP Comfortline Jetta sahibiyim,bugün arabamı yenilemek için anlaşmayı yaptım,arabamı takasa vererek ; 1.4 TSI 170 HP Comfortline Derin Siyah modelini aldım.Araba bir kaç gün içinde teslim edilecek.
    1.4 TSI konusunda başta doktor olmak üzere bizleri bilgilendiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Arabayı kullanmaya başladığımda izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım..Muhabbetle..

hocam aracı nerden alıyorsun şehir ve satıcı olarak werirsen sevinirim......bende sipariş wermiştimde tarih konusunda takıntı oldu... onun için soruyorum

İstanbuldan aldım Hocam,sen kaç ay oldu sipariş verdin haala gelmedimi araban? Sen hangi modeli aldın da bekliyorsun?

• bu link tede fatih altaylı gt yi test etmiş.bayağı hoşumuza gidecek şeyler var yazıda.

http://arsiv.sabah.com.tr/2006/12/23/cp/yaz1578-60-111-20061217-102.html

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese iyi akşamlar,

hocam aracı nerden alıyorsun şehir ve satıcı olarak werirsen sevinirim......bende sipariş wermiştimde tarih konusunda takıntı oldu... onun için soruyorum

İstanbuldan aldım Hocam,sen kaç ay oldu sipariş verdin haala gelmedimi araban? Sen hangi modeli aldın da bekliyorsun?

yaw özkan hiç sorma ya 20 ocakta araç gelecek dediler..... ben de 170 hp derinlikli siyah dsg sipariş werdim......senin aldığın yerde warsa ordan getirtelim yaw

Hocam sen nerede oturuyorsun ya? Ben geçen hafta bayileri gezmeye başladım;tamam peynir ekmek gibi satıyorlar ama istediğin araç bulunabiliyor.Ben hemen hemen tüm bayileri gezdim (siyah bulmak için değil,uygun fiyat için).Mesela geçen hafta; full+full buldum 170 HP lik (sunroof,xenon,far yıkamalar) ama fiyat yüksek geldi.
    Bu sabah İstanbul Leventte General Motorda Granit Mavisi 170 HP Tipt. buldum (bu araç bayinin arabası,doğuştan faturalandırmış) ama almadım.Gün içinde derin siyah 170 HP DSG yi uygun fiyata bulunca aldım hemen.
    Sen nerdeyse haftalardır bekliyorsun ama haala sonuç almış değilsin,kusura bakma ama, doktorum senin hakkında haklı çıkacak galiba..

• quote:

Hocam sen nerede oturuyorsun ya? Ben geçen hafta bayileri gezmeye başladım;tamam peynir ekmek gibi satıyorlar ama istediğin araç bulunabiliyor.Ben hemen hemen tüm bayileri gezdim (siyah bulmak için değil,uygun fiyat için).Mesela geçen hafta; full+full buldum 170 HP lik (sunroof,xenon,far yıkamalar) ama fiyat yüksek geldi.
    Bu sabah İstanbul Leventte General Motorda Granit Mavisi 170 HP Tipt. buldum (bu araç bayinin arabası,doğuştan faturalandırmış) ama almadım.Gün içinde derin siyah 170 HP DSG yi uygun fiyata bulunca aldım hemen.
    Sen nerdeyse haftalardır bekliyorsun ama haala sonuç almış değilsin,kusura bakma ama, doktorum senin hakkında haklı çıkacak galiba..

hocam şu aldığın fiyatları söylermisin? hangi donanım ve özelliklere ne fiyat verdiler?

• quote:

yaw özkan hiç sorma ya 20 ocakta araç gelecek dediler..... ben de 170 hp derinlikli siyah dsg sipariş werdim......senin aldığın yerde warsa ordan getirtelim yaw

hocam şaka yapıyorsun herhalde. 170hp TSI + DSG veya düz vites olarak jetta ne zamandır gebze-şekerpınar deposunda 2-3 tane vardı.
    gebze-şekerpınar tüm VW bayilerinin araba aldıkları yer.rekor ve erel bilgisayardan bakıp depoda araba var diyor.sen hala araba yok diyorsun.TUHAF
    hala da var.ben fiyat altım derin siyah 170hp + DSG comfortline 52binYTL HEMEN TESLİM

senin durumun biraz ilginç geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Aralık 2007; 22:20:50 >

• Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Jetta 1.4 170 DSG araç almayı düşünüyorum. Araba alınırken 17 " Lastikler ve jant sipariş etmek mümkünmü. Fiyat farkı ne kadar olur. Teşekkürler.

dostum bana o dediğin yerlerin telefonunu wer resmen adamlar oyalıyor bizi aracın modeli 170hp jetta dsg derinlikli siyah ve döşemesi bej rengi.....dostum 1 ay war arada ya dediğin o yerlerin telefonunu wer bana lütfen...adanya getirtirim ben aracı hemen.....yardımın için çok sağol bu arada

hocam bugün konuştum daha.

olan araba/lar
    - VW Jetta
    - Comfortline donanım
    - 1.4 TSI 170 HP motor
    - DSG otomatik vites
    - Sedefli derin siyah
    - koltuk döşemesi klasik gri veya bej

istanbul erel ve istanbul rekor dan sorabilirsin.VW sitesine gir telefonları ordan ara bul.http://www.vw.com.tr/satis_servis/satis/index.htm

ayrıca sormana gerek yok.konuştuğun yer VW yetkili bayisi ise satıcı önündeki bilgisayardan gebze-şekerpınar (gümrük) deposuna girsin ve kontrol etsin. arabalar kuzu kuzu sahiplerini bekliyor.

senin durumunda bir muamma var ama bende çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Aralık 2007; 22:53:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: edit73

Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Jetta 1.4 170 DSG araç almayı düşünüyorum. Araba alınırken 17 " Lastikler ve jant sipariş etmek mümkünmü. Fiyat farkı ne kadar olur. Teşekkürler.

özel sipariş olursa alırsın tabii.ama en erken martta teslim ediyorlar.şubatta (TSI+DSG olanlarından) golf ve jetta full dolu dediler.
    ben golf gt sport peşindeyim bana en erken martta teslim olur diyorlar.
    ellerinde olanlardan alırsan sana istediğin 17" jant takarlar tabii parasıyla birde 17" lastik satarlar bayıla bayıla.arabanın üzerindekileride sana verirler.yani üzerindekilerini değiştirin fark vereyim dersen kabul etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Aralık 2007; 23:02:53 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.