Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler biliyorum orayı.hafta içi uğrayıp test ederim inşallah.

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

aracı nerede test ettiniz.zira bende dsg şanzımanlı bir test etmek istiyorumda.ist deyse hemen gidebilirim.

dogus'un maslaktaki binasinda da var, ilk orada test etmistim ben de. grafit mavisi bir golf idi, halen ayni arabaysa.
  • slm arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum yaklasık 2 ay önce jetta 1.7 tsı sipariş ettim bu kadar beklememin sebebi siyah içi siyah xenon far sunroof dur .neyse sizlere yazmaktan cok yazılarını okumayı seven biri olarak cumartesi aracımı teslim aldım tabi almadan önce lastik ve jantlarıda degiştirtim 225/40/17
    yaklasık 3 gündür bu aracı kullanıyorum daha önceki bütün araclarım 2000cc olmasına ragmen sanki hic 1000cc arac üstü arac kullanmamış gibi hissettim kendimi söyleyecegim aslında daha cok sey var biraz daha aracı kullandıktan sonra zaman zaman aranıza katılıcam fakat tahmin ediyorum en az doktor kadar bu araca asık olacagım....
  • hayırlı olsun 2000 cc dedigin nedirki gülüm ben senin için tsi 170 hp aldım

Orjinalden alıntı: metak68

slm arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum yaklasık 2 ay önce jetta 1.7 tsı sipariş ettim bu kadar beklememin sebebi siyah içi siyah xenon far sunroof dur .neyse sizlere yazmaktan cok yazılarını okumayı seven biri olarak cumartesi aracımı teslim aldım tabi almadan önce lastik ve jantlarıda degiştirtim 225/40/17
    yaklasık 3 gündür bu aracı kullanıyorum daha önceki bütün araclarım 2000cc olmasına ragmen sanki hic 1000cc arac üstü arac kullanmamış gibi hissettim kendimi söyleyecegim aslında daha cok sey var biraz daha aracı kullandıktan sonra zaman zaman aranıza katılıcam fakat tahmin ediyorum en az doktor kadar bu araca asık olacagım....

hocam hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız günlerde kullan

[DH]

VOLKSWAGEN

• bu arada 10 puanlık uzmanlık sorusu, bunuı yeni öğrendim, daha evvelki arabalarım böyle değildi....

bütün vw modellerinde böylemidir bilmiyorum ama tekerlekleri bir hırsızın gece söküp çalması mümkünmü?

[DH]

VOLKSWAGEN
  • Koca tekerleri söküp çalmak zahmetli ve oldukça riskli olmalı hırsız için. Tekerlekler ve jant değeri yüksek ise iyi bir alarm sistemi taktırmak en kesin çözüm gibime geliyor. Hırsız bu aklına koydumu çalamayacağı giremeyeceği yer yok.

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

bu arada 10 puanlık uzmanlık sorusu, bunuı yeni öğrendim, daha evvelki arabalarım böyle değildi....

bütün vw modellerinde böylemidir bilmiyorum ama tekerlekleri bir hırsızın gece söküp çalması mümkünmü?

@metak68 resimleri de koyarsan memnun oluruz.

@streptozotocinus kilitli bijonlardan bahsediyorsun herhalde. Vw artık standart yapıyor bazı araçlarda, bazılarında da aksesuar olarak satıyor.
    Diğer firmalarda da var...

• kilitli değilde şifreli bijon... şifreyi araya koymadan bijonlardan biri sökülmüyor... lastikçi şifreyi sorunca dumura uğradımda gitti aldı stepnenin yanından şifreyi.. bu olmadan sökemessin dedi.. hatta yedeğini al her ihtimalle falan dedi... iyiki öğrendim... öğrenmeseydim ve lastik değiştirmek zorunda kalsaydım arardım vw yardımı birjonlardan birini yanlış takmışsınız derdim

[DH]

VOLKSWAGEN

• quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

kilitli değilde şifreli bijon... şifreyi araya koymadan bijonlardan biri sökülmüyor... lastikçi şifreyi sorunca dumura uğradımda gitti aldı stepnenin yanından şifreyi.. bu olmadan sökemessin dedi.. hatta yedeğini al her ihtimalle falan dedi... iyiki öğrendim... öğrenmeseydim ve lastik değiştirmek zorunda kalsaydım arardım vw yardımı birjonlardan birini yanlış takmışsınız derdim

Güzel bir detay.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975

• hangi markalarda var? topik açmayı düşünüyorumda
    quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

225/40/17 lastikler böyle mi oluyor?

@metak68 resimleri de koyarsan memnun oluruz.

@streptozotocinus kilitli bijonlardan bahsediyorsun herhalde. Vw artık standart yapıyor bazı araçlarda, bazılarında da aksesuar olarak satıyor.
    Diğer firmalarda da var...

[DH]

VOLKSWAGEN
  • slm.arkadaşlar sabah aracın fotosunu evden cekmiştim biraz uzak ama lastikler icin fikir verebilir mam siyah metal jantını kullandık üstünde michlen plot serisi var generalden 100 jant 900 lastik farkı ve beşeri ilişkilerimle degiştirdim.akşam foto gönderirim müsait oldugumda yeni resimlerini ve düşüncelerimi yazıcam.
  • Bende bugün 1.4 Jetta Comfortline 170 HP DSG me kavuştum,hava karlı olduğu için pür dikkat ancak eve getirebildim :) En kısa zamanda sürüş izlenimlerimi ve fotoları buraya aktaracağım arkadaşlar.İnşallah allah güle güle binmemi nasip eder..

quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_1975

Bende bugün 1.4 Jetta Comfortline 170 HP DSG me kavuştum,hava karlı olduğu için pür dikkat ancak eve getirebildim :) En kısa zamanda sürüş izlenimlerimi ve fotoları buraya aktaracağım arkadaşlar.İnşallah allah güle güle binmemi nasip eder..

[DH]

VOLKSWAGEN

• quote:

ozkan_1975

.........En kısa zamanda sürüş izlenimlerimi ve fotoları buraya aktaracağım arkadaşlar.

Herkes öyle diyor ama, daha doktor'dan başka fotoğraf koyan yok. Hoş, o da bizi cep telefonundan çektikleri ile kandırdı biz de avunduk.
    Ne yapalım el elin malını ... , nasıldı o laf yaw ???

demişler

el elin malını türkü ....

yok bu da değil

yaw adam gibi güzel resimleri koyun da bizim de gönlümüz gözümüz açılsın...

ismi lazım değil, birlerinin kulağına kurşun dökelim..
  • Arkadaşlar gaz vermeyin ya;bende Canon IXUS700 var,ama eşimde Canon eos400D kit (prof) modeli var,sonra havalandırma deliklerinden kablolu mikro objektif geçirerek çekeriz felan :) Abi foto koyacam da,nasıl fotolar istiyorsunuz? Size yardımcı olacak kısımları söyleyin onları çekeyim yarın..
    Birde fotoğraf yapıştırma konusunda,ben mesela spor forumlarına;resimlerihttp://www.imageshack.us/ adresinde yükleyip,ardından parantez içinde (hotlink1) yazanı kopyalıyorum,buraya kopyalarken dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?
    Cevap: Kısmetse yarın olacak. 170 HP Kırmızı Golf.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.