Şimdi Ara

honda accord executive vs vw jetta tsi 170hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçlardan biri c sınıfı biri d sınıfı ama bu sınıf farkını yaratacak ne var ben anlamadım, hani uzunluğuna genişliğine ağırlığına vs sınıflamışlarsa fark yok, donanıma göre sınıflasalar yine fark yok, motor gücüne göre sınıflasalar yine fark yok, ne dersiniz bu işe? bu arada ikiside modelinin en üst versiyonu, aralarında 20000 ytl fiyat varkı var... bu c ve d sınıfı arasındaki farkları bilen varmı içinizde?

honda accord executive vs vw jetta tsi 170hp

[DH]

VOLKSWAGEN

• varya cok enteresan bi adamsın sen aralarında bi fark yok aslında senin jetta dan d sınıfı abi allahım ya daha senden ne gibi bombalar cıkcak ben cok merak ediyorum

Orjinalden alıntı: selim82

varya cok enteresan bi adamsın sen aralarında bi fark yok aslında senin jetta dan d sınıfı abi allahım ya daha senden ne gibi bombalar cıkcak ben cok merak ediyorum

varya bu benim başımın altından çıkmadı başka bir topikte konuşulurken farkettim durumu sizlerle paylaşayım dedim

[DH]

VOLKSWAGEN

• Şimdi iki arabaya da C sınıfı dersek, ikiside hemen hemen aynı donanımda ancak Jetta biraz daha zengin. Güç olarak biri 2.0 litre 155 HP sunarken, diğeri 1.4 ve 170 HP güç sunmakta. İyisimi şöyle sınıflandıralım. Hatta galiba böyle sınıflandırma da yapılıyor. A sınıfı arabalar kendi içlerinde A1, A2 gibi, B'ler B1, B2, B3 gibi.
    Şimdi Jetta'yı C segmenti olarak sınıflandırırsak kendi bünyesinde şöyle olabilir.
    C1 : Jetta 1.4 TSI/140-170 HP, 2.0 TDI/140 HP Comfortline
    C2 : Jetta 1.6 FSI/115 HP, 1.6/102 HP, 1.9TDI/105 HP Comfortline ve Midline
    C3 : Jetta 1.6 102 HP Premiline
    Şeklinde olabilir.

Ancak Jetta'nın TSI motorunu sunmuş olduğu performansdan dolayı D sınıfına sokarsak ve D'leri de kendi içlerinde D1, D2 diye gruplandırırsak Jetta D1 sınıfı, Honda D2 sınıfı diyebilirim. Çünkü Jetta donanım olarak Accord'dan daha zengin. Hatta performans olarak daha güçlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 27 Aralık 2007; 15:14:08 >

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975

• bmw 316 modelinin en boş olanını al, ondada yukarıdaki özelliklerin çoğu yok. jetta dan dah alt sınıfmı olacak o zaman?

Orjinalden alıntı: bayram1599

bmw 316 modelinin en boş olanını al, ondada yukarıdaki özelliklerin çoğu yok. jetta dan dah alt sınıfmı olacak o zaman?

[DH]

VOLKSWAGEN
  • BMW 316 ile Jette aynı sınıf bence. BMW 5 serisi ile Passat aynı sınıf, BMW 7 serisi ile Pheton aynı sınıf. BMW 1 ile de Golf aynı sınıf.

İstanbul - 1975
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    11 yıl önce açıldı
    opel insignia vs Volkswagen Jetta
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birisi ğer vw fanatigi ise ki formda fazlasıyla mevcuttur yakında polo c sınıfı değilmi gibi soruların gelmesi muhtemeldir bence o zaman honda typ r da d sınıfı bi arac 200 hp 2000 motor ve donanımda cok zengin nyse burası cok komik olmaya başladı
  • ASlında sınıflamalar kasaya göre boyuta göre yapılıyor. Donanıma göre de yapılırsa kendi içlerinde C1, C2, C3 gibi ayrılabilir. Tabi bu benim görüşüm. Ama bildiğim kadarı ile sınıflandırma kasaya, boyuta göre. Mesela Mercedes C, BMW 3, Jetta, Audi A4 bunlar aynı segmentin arabaları. Mercedes E, BMW 5, Audi A6, Passat bunlarda aynı segmentin arabaları. Mercedes S, BMW 7, Pheton, Audi A8 vb. bunlarda aynı segment.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 27 Aralık 2007; 15:24:36 >

İstanbul - 1975
  • neyseki accordun kendine has bir tasarımı var.jetta gibi ordan burdan çalma değil...

Orjinalden alıntı: brkcad34

ASlında sınıflamalar kasaya göre boyuta göre yapılıyor. Donanıma göre de yapılırsa kendi içlerinde C1, C2, C3 gibi ayrılabilir. Tabi bu benim görüşüm. Ama bildiğim kadarı ile sınıflandırma kasaya, boyuta göre. Mesela Mercedes C, BMW 3, Jetta, Audi A4 bunlar aynı segmentin arabaları. Mercedes E, BMW 5, Audi A6, Passat bunlarda aynı segmentin arabaları. Mercedes S, BMW 7, Pheton, Audi A8 vb. bunlarda aynı segment.

jetta ve Mercedes C , passat ve Mercedes E serisi he! yapmayın hocam, güldürmeyin allah aşkına!
  • hocam konu mersedes değil, konu yukarıdaki tablo? ne fark var sen söylermisin? yalan yazdıysam yalancı de bana, orada yazan herşey hondanın kendi web sitesinden alınma
    quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

ASlında sınıflamalar kasaya göre boyuta göre yapılıyor. Donanıma göre de yapılırsa kendi içlerinde C1, C2, C3 gibi ayrılabilir. Tabi bu benim görüşüm. Ama bildiğim kadarı ile sınıflandırma kasaya, boyuta göre. Mesela Mercedes C, BMW 3, Jetta, Audi A4 bunlar aynı segmentin arabaları. Mercedes E, BMW 5, Audi A6, Passat bunlarda aynı segmentin arabaları. Mercedes S, BMW 7, Pheton, Audi A8 vb. bunlarda aynı segment.

jetta ve Mercedes C , passat ve Mercedes E serisi he! yapmayın hocam, güldürmeyin allah aşkına!

[DH]

VOLKSWAGEN

• strep 1,4ün vergi dilimi ile 2,0 in ozel tasit vergisi birmi allah askina nasi bir konu bu ?

accordda 1,6 turbo olsaydi jettadan ucuz olurdu merak etme
  • Sana niye yalancı diyeyim Strep üstat. Ama büyük bir olaslılık Accord D segmente giriyor. Jetta'nın segmenti Civic Sedan. Accord'un segmenti de Passat. Honda'nın Legend modeli'de Pheton ile aynı segment.

İstanbul - 1975
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

strep 1,4ün vergi dilimi ile 2,0 in ozel tasit vergisi birmi allah askina nasi bir konu bu ?

accordda 1,6 turbo olsaydi jettadan ucuz olurdu merak etme

japonlar,almanlar kadar akıllı olmadıkları için yaptıkları motorlara turbo koymayı akıll edemiyolar,bilmiyolar...

bana kızmayın arkadaşlar vw yalan söylüyor, d sınıfı niyetine ucuza c sınıfı satıyor, mahkemeye verin vw i

quote:

Orjinalden alıntı: Kerem Arıkantürk

http://en.wikipedia.org/wiki/Car_classification

[DH]

VOLKSWAGEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

Biraz düşünsen ne demek istediğimi anlardın. Yukarda mesela Jetta'yı kendi içinde sınıflandırdım. C1, C2diye.

Tek bir örnek vereceğim. Tek bir segment'ten.

C SEGMENTİ ;
    VW Jetta
    Honda Civic
    Renault Megane Sedan
    Toyota Corolla Sedan
    Mercedes C serisi
    BMW 3
    Audi A4
    Ford Focus
    Citroen C4

Bu liste emsali arabalarla uzar gider. Şimdi bu belirttiğim arabaları C segmenti içerisinde ayrıcana sınıflara ayrırsın.
    C1: Mercedes C serisi, BMW 3 serisi, Audi A4
    C2 : VW Jetta, Honda Civic, Focus, Corolla, Citroen C4, Megane Sedan

İstanbul - 1975

• acaba bu araçların 2sinde de kullanılan malzeme kalitesi aynı mı??(kaporta,kasadan bahsetmiyorum.plastik,kumaş,deri kalitesi vs vs vs...)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.