Şimdi Ara

1-2 Ayda Tyt Fen Bitirebilmek İçin Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlıktan hazirlanan biri olarak ocak sonuna kadar feni bitirmek istiyorum.Kisa sürede bitiren arkadaslarimiz programlarını bu başlık altinda paylaşırsa eminim birçok kişiye faydası olacaktır.Hangi kanalları takip ettiniz?Hangi kaynakları kullandınız?Kac günde bitirdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1-2 Ayda TYT Fen Bitirebilmek İçin Öneriler

TYT Fen sınavına kısa sürede hazırlanmak isteyenler için 1-2 aylık programlar mevcuttur. Bu programlar, sınavın kapsamındaki tüm konuları verimli bir şekilde ele alarak öğrencilere hızlı bir şekilde bilgi edinme imkanı sunar.

TYT Fen Bitirme Programlarının İçeriği

TYT Fen programları genellikle şu konuları içerir:

• Fizik
    • Kimya
    • Biyoloji

Bu programlar, konuların temel kavramlarından başlayarak, sınavda çıkabilecek tüm soru tiplerini kapsayacak şekilde tasarlanmıştır.

1 Ayda TYT Fen Bitirilebilir mi?

1 ayda TYT Fen bitirmek mümkündür, ancak bu yoğun bir çalışma gerektirir. Günde en az 8-10 saat ders çalışmanız, konuları anladığınızdan emin olmanız ve düzenli olarak soru çözmeniz gerekir.

2 Ayda TYT Fen Bitirme Programı

2 aylık bir program, 1 aylık programa göre daha rahat bir tempo sunar. Bu sürede konuları daha derinlemesine işleyebilir, soru çözme pratiği yapabilir ve eksiklerinizi giderebilirsiniz.

TYT Fen Bitirme Programlarına Hazırlanma İpuçları

• Gerçekçi bir çalışma programı oluşturun ve buna uyun.
    • Konuları sırayla ele alın ve her konuyu iyice anladığınızdan emin olun.
    • Düzenli olarak soru çözün. Kolay sorulardan başlayarak zorluğa doğru ilerleyin.
    • Soruları çözerken yanlışlarınızı analiz edin ve benzer hataları tekrar yapmamaya çalışın.
    • Çalışma arkadaşları bulun ve birbirinize destek olun.
    • Mola vermeyi unutmayın. Düzenli aralar, verimli çalışmanıza yardımcı olacaktır.

TYT Fen bitirme programları, kısa sürede sınav hazırlıklarınızı tamamlamanıza yardımcı olabilir. Ancak bu programların etkili bir şekilde kullanılması, düzenli çalışma, soru çözme ve eksiklerin giderilmesi gibi faktörlere bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • umarım vardır

• birkaç ayda tyt'de hiçbir ders bitmez. sürekli olarak aralıklarla tekrar yapmanız soru çözmeniz deneme çözmeniz gerekir. fen çok çabuk unutulabiliyor ve sosyal gibi değil yorum soruları çok az bu yüzden konulara hakim olmanız gerekiyor özellikle bu yıl çıkan kimya soruları biyoloji soruları tamamen bilgiye dayalıydı.

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt
    Bitirmek dediğiniz konu bitirmekse 2 haftada bile tyt fen biter de işte aşırı unutuluyor devamlı tekrar ve test yüklenirse biter 1 ayda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KlerhFi K kullanıcısına yanıt

bitirmek dediğim konu bitirmek değil. bitirmek dediğim konu öğrenmek karşına çıkan orta seviyenin üstündeki soruları çözebilmek.

• 1.5 aya anca biter her dersten test çözmem dersen 1 ay falan anca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 1.5 2 ayda bitirdim,kimya ve biyo full bitti tyt hatta biyo erken bitti tyt kimya calisirken az da olsa ayt biyo calismaya basladim,tyt fizik optik ve elektrik harici bitirdim kimya da full bitti.Ilk basta sadece tyt biyoloji notlari aldim(kimya ve fizik calismadim sadece mat geo turkce biyoliji calistim)selin hoca ozel ders konseptliden 1 haftada fln enzimlerden kalitima kadar notlarimi aldim (kalitim dahil degil) sonra soru bankasi biyotik cozdum kalitim ve ekoloji(tyt ayt) yide bir haftafa bitirdim tabi test cozerken de bi yandan tyt kimyaya baslamistim.Böyle bitti tyt kimyaui kimya ozel ve bilgi sarmal soru bankasi ile bitirdim.Fizigi ise vip fizik+egitim vadisi 345.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KlerhFi K kullanıcısına yanıt

Konuları bitirip denemeler üzerinden pekistirmek istiyorum.Ama sadece konu bitirmek bile bana uzun sürecekmiş gibi geldi.Youtube uzerinden kanallara baktığımda uzun playlistler var.Siz hangi kanallari ya da kaynakları tavsiye edersiniz?Video yerine konu özeti kitaplardan çalışmak ne kadar verimli olur?

• fizik icin vip fizik ve ozcan aykini oneririm kitap olarak 345 cozseniz yeter tyt icin

kimya icin benim hocam+ aydinin soru bankasi

biyo icin epey guzel kanal var ben seninbiyolojin hocamizi oneririm soru bankasi olarak biyotik bence tyt icin ideal

konular bitince de unutmamak icin brans denemesi cozersiniz zaten epey baslik var deneme onerisi icin ama ayriyeten 3dnin yeni denemeleri cikti eminim cok kalitelidirler

• Kimyacı Gülçin Hoca TYT 7 hamle videolarını izleyen var mı? Bu videolar TYT için yeterli olur mu?Forumda sıklıkla önerilen Kimya Adası,Benim Hocam gibi kanallarda liste baya uzun görünüyor.Planladığım sürede yetiştirmem zor gibi.

• fizikkci kullanıcısına yanıt

Vip Fizik kanalındaki oynatma listesini kaç günde bitirdiniz?

• Her yil cikan konular ve cok cıkan konulara bak ona göre calis komple bitirmek cok vaktini alır sınav odakli bak o yuzden kısa videolar izleyebilirsin denemelerde yapamadıklarını da analizle mutlaka temelin varsa hallolur kolay bi sekilde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben ozcan aykindan ilerliyorum ama vip fizik cok soru cozuyor belki biraz uzun surebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.