|
Bildirim
|
Daha mantıksızını bulamadınız mı? 93.500tl ye donanımsız, benzinli c segment.
308 veriyorlar, active dizel otomatik o paralara. Hem motor, hem şanzıman hem donanım olarak daha iyi. |
Satış danışmanı iyi satmış aracı
|
93 bin liraya 1,0 araba
![]() |
![]() ![]() Satis danismani kesin terfi almistir sari renkli 1 motor park sensoru bile olmayan golfu 93 bine sattigi icin ![]() |
Hayırlı olsun demek düşer.
Sizin tercihinize saygı duymakla birlikte ben almış olsaydım son derece yanlış bir tercih yapmış olacaktım. Sebebine gelirsek geçenlerde 56 000 tlye sattığım 6 yıllık aracımda CC, arka park sensörü, yağmur far sensörü, yokuş kalkış desteği elektronik park freni vs. donanımlar varken iki kat para verip alacağım araçta park sensörü bile olmaması çıldırtırtıcı olurdu sanırım. Diyeceksiniz ki donanıma mı para verelim, evet! nasıl Şahin doğan toroslara para verip almıyorsak bu adamlara da "Kardeşim utanmıyor musun 100 binlik arabaya park sensörü koymaya" diyecek ve dönüp gideceğiz. |
93 bin tl park sensörü yok işçiler unutmuş olmasın
![]() |
Hocam buğün imkanım olsa bu aracı alırım piyasada bu segmentte golfden daha kalite araç yok
Biri ceed demiş en çol zarar ettiren araçlardan biri Biri demiş direksiyonunda tuş yok 2015 den sonrakilerin hepsinde var Biri demiş dsg patlar, en çok satılan otomatik şanzıman haliyle arıza oranı diğerlerine göre orantısal olarak fazla Benim çevremde şahsen ben duymadım dsğ arızası olan iftira olduğunu düşünüyorum Bu forumda golf kadar eleştirilen araç yok Bütün dünyada rakiplerine göre en çok satılan araç golf Dünya salak forumdakiler akıllı neymiş 93 bin imiş böl dörde kabaca 22000 euro ülkenin parası değersiz ise wosvagen ne yapsın |
Evet iftira, şikayet vara girin veya forumda aratın çok sayıda iftira göreceksiniz...
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|