Şimdi Ara

2016 Leon 1.2 TSİ DSG Style Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araba araştırıyorum. Burada da 3-4 defa size danışmak için konu açtım. 2016 model Leon 1.2 Tsi Dsg buldum. 70000 km'de 7 bin civarı hasar kaydı var yarısı dolu hasarı boyasız onarım diğer yarısında da bi çamurluk boyalı. Nispeten tanıdıktan sayılır. 85000₺ civarı alacağım. Özellikle detaylı expertiz yaptırıp DSG'yi iyice kontrol ettireceğim sizce nasıl fiyat şu an ki piyasada? Aracın bir kronik sorunu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trim sesi bol , DSG bende patlamadi ama supriz tabi , motor problemleri özellikle beni bezdirdi. Sürüşü, direksiyonu hissi, performansı, yol tutuşu vs vasat ( kötü değil vasat, yani ortalama ), multimedya iyi, donanım paketine göre yetiyor genelde, tasarım fena değil (bence) ama baya apaçi arabası artık

Burda özellikle fanboylara bakınca Mercedes E serisi fln sanıyoruz ama kullanınca anlıyoruz ki sınıfının vasat (ortalama) araçlarından o kadar. Çok beklentiye girmezseniz üzmez .

Alıp geldikten sonra burda TSi 3 lt yakıyor , ZF'den daha iyi şanzımanı var diye konu açmayın bize yeter 😂
    Hocam kime anlatıyorsun ya 0.999 cc 105 HP motorlu arabaya binip DSG çok hızlı ve konforlu varsın gerekirse sorun çıkarsın veririm 3 -5 yaptırırım diyen adamlar var

Ben de kullandım bu sanzimanli Leon'u hep yüreğim agzimdaydi bu bile yeter yokuş yukarı trafik oldu mu ne yapacağını şaşırıyor insan şanzımanla, sonra konforluymus yerim öyle konforu . Ha diğer çift kavramalar da riskli ama hiç birinin fanboyu yok , özellikle ilk DSGler kronik sorunluyken forum/sanayi patlayan DSGler ile doluyken bı fanboylarin ki patlamadi ne hikmet
  • cevap soruda gizli buyuk harflerle yazmissiniz zaten...

• Çok şükür bu konuda da DSG ciler geldi

• Dsg dışında kronik sıkıntısı yok, bir de trim seslerinden muzdarip olan çok

Servis bakımlı olsun, olası arıza durumunda sadece işçilik ücreti ile kurtarma şansınız var.

• DSG’yi bugün iyice kontrol ettirirseniz ve hiçbir sorun gözükmese bile 1 hafta sonra bozulmayacağının garantisi yok. Tamamen piyango, hem alıcı hem de satıcı için.

• Araç servis bakımlı bakımı yeni yapılmış ve üzerinde 4 tane sıfır Michelin lastik var. Arkadaşında dediği gibi DSG konusunda kulaktan dolma bilgiler yüzünden düşünceliyim expertizde herhangi bir sorun çıkmazsa alacağım inşallah

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Bu DSG için yada herhangi bir şanzıman için değil alıp sattığımız herşey için geçerli değil mi 🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpknkc -- 20 Ekim 2019; 18:10:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpknkc

Bu DSG için yada herhangi bir şanzıman için değil alıp sattığımız herşey için geçerli değil mi 🙄
    Burada olasılık bilimi devreye giriyor kronik arızalı bir ürünün bahsettiğim gibi bir sıkıntı çıkarması kronik arızası olmayan bir ürüne kıyasla çok daha fazla sadece.

• 85 iyi gibi fiyat olarak. Ben evet diyorum.
  • Fena km yapmamis. 2016 temmuzda sifirini 62.600tl ye birakmislardi hey gidi hey

• Ben de DSG aracımı 70.000 kilometrede iken almıştım şu an 100.000 kilometre.. Hiç sorun yok.

Yalnız uyarayım bu dsg çok garip bir şanzımandır. Hiç dsg sahibi olmayanların dsg şanzımanı sürekli bozulur mesela...

• Trim sesi bol , DSG bende patlamadi ama supriz tabi , motor problemleri özellikle beni bezdirdi. Sürüşü, direksiyonu hissi, performansı, yol tutuşu vs vasat ( kötü değil vasat, yani ortalama ), multimedya iyi, donanım paketine göre yetiyor genelde, tasarım fena değil (bence) ama baya apaçi arabası artık

Burda özellikle fanboylara bakınca Mercedes E serisi fln sanıyoruz ama kullanınca anlıyoruz ki sınıfının vasat (ortalama) araçlarından o kadar. Çok beklentiye girmezseniz üzmez .

Alıp geldikten sonra burda TSi 3 lt yakıyor , ZF'den daha iyi şanzımanı var diye konu açmayın bize yeter 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Ben de DSG aracımı 70.000 kilometrede iken almıştım şu an 100.000 kilometre.. Hiç sorun yok.

Yalnız uyarayım bu dsg çok garip bir şanzımandır. Hiç dsg sahibi olmayanların dsg şanzımanı sürekli bozulur mesela...
    “Forumda her ay açılan DSG arıza konularını DSG sahibi olmayanlar açıyor” mu diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

“Forumda her ay açılan DSG arıza konularını DSG sahibi olmayanlar açıyor” mu diyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Hocam kime anlatıyorsun ya 0.999 cc 105 HP motorlu arabaya binip DSG çok hızlı ve konforlu varsın gerekirse sorun çıkarsın veririm 3 -5 yaptırırım diyen adamlar var

Ben de kullandım bu sanzimanli Leon'u hep yüreğim agzimdaydi bu bile yeter yokuş yukarı trafik oldu mu ne yapacağını şaşırıyor insan şanzımanla, sonra konforluymus yerim öyle konforu . Ha diğer çift kavramalar da riskli ama hiç birinin fanboyu yok , özellikle ilk DSGler kronik sorunluyken forum/sanayi patlayan DSGler ile doluyken bı fanboylarin ki patlamadi ne hikmet

• Oyle bi motor yok ama herseyin en iyisini sen bilirsin tabi ki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Oyle bi motor yok ama herseyin en iyisini sen bilirsin tabi ki :D
    Fanboy değiliz sizin gibi 5 - 10 beygir farkına kadar ezberlemiyoruz

• Elestirecegin mali iyi bileceksin ki elestirinin tutulur bi yani olsun. Yoksa seninki gibi iskembe genisligi yaratir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Elestirecegin mali iyi bileceksin ki elestirinin tutulur bi yani olsun. Yoksa seninki gibi iskembe genisligi yaratir ;)
    Birader hasta mısın sen nesin git, motora laf eden mi var okuduğunu anlayamiyor musun ?

Biz senin gibi alamayıp fanboy değiliz uzaktan . Kullandım diyorum baya uzun süre altı üstü komple vasat oğlu vasat bir araba . Sen neyden bahsediyorsun belli değil . Git Allah aşkına TSI konusunda birbirinizi övün konuyu pisletme

• Konuştuğun eski aslancıdır.

-------------

Konuya gelirsek Leon patlayan şanzımanını, trim seslerini, kalitesizliğini, 3.kalite olup 1.kalite servis parası almasını, kalitesiz malzemesini, apaçi arabası gibi durmasını ve piston kırmasını bırakırsak güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 20 Ekim 2019; 20:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Birader hasta mısın sen nesin git, motora laf eden mi var okuduğunu anlayamiyor musun ?

Biz senin gibi alamayıp fanboy değiliz uzaktan . Kullandım diyorum baya uzun süre altı üstü komple vasat oğlu vasat bir araba . Sen neyden bahsediyorsun belli değil . Git Allah aşkına TSI konusunda birbirinizi övün konuyu pisletme

Alıntıları Göster
    motor problemleri özellikle beni bezdirdi

Bu senin cumlen, yukaridan alintiladim. Hasta hatta sizofren var aramizda belli ki :)

Edit: leonu 2.5 sene kullandim, satali da 1 yil oldu. Mevcut aracim kia sportage ve eski aracim seat leonla ilgili olumlu olumsuz deneyimledigim ne varsa da yazdim bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Ekim 2019; 20:52:14 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.