Şimdi Ara

1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
379
Cevap
18
Favori
18.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umidigo

ben huawei ideos x5 6x ekran koruyucu istiyorum hesap bilgileri sipariş adeti ve kargo adresi hakkında bilgi almak istiyorum pm'e cevap atamayacağım için cevapları bu sayfadan atabilirim bir de mat yada ayna değil normal koruyucu istiyorum teşekkürler

müşterimize gerekli bilgi pm aracılığı ile verilmiştir.
  • Ürünler ekranda renk dağılması yapıyor mu ? Bugüne kadar kullandığım 3 değişik markaya ait erkan koruyucu ( mat ve normal ) özellikle beyaz ve açık renk arka planlarda renk dağılmasına sebep oldu .. ( uygulama yaptığım telefonlar : galaxy gio, galaxy s ve ideos x5 )

Renk dağılmasından kastım nokta şeklinde bir sürü renk oluşuyor ekranda ..

Pm den yada buradan cevabınızı bekliyorum iyi satışlar

Telefon marka model : Huawei ideos x5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 14 Kasım 2011; 18:35:37 >
  • Telefonumun ekranı kolay kolay çizilmediğinden(NEONODE N2)şimdilik sizin müşteriniz olamayacağım ama yeni tlf aldığımda direk pm atacağım çünkü çalışma prensibiniz çok iyi..İyi satışlar dilerim...

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Ürünler ekranda renk dağılması yapıyor mu ? Bugüne kadar kullandığım 3 değişik markaya ait erkan koruyucu ( mat ve normal ) özellikle beyaz ve açık renk arka planlarda renk dağılmasına sebep oldu .. ( uygulama yaptığım telefonlar : galaxy gio, galaxy s ve ideos x5 )

sorunuz için öncelikle teşekkür ederiz,

işin aslı şöyle, mat koruyucular piyasaya güneş ışığını emme bahanesi ile sürüldüler fakat kullanıcılar gördüki güneş ışığını emmekle beraber ekranın görüntü kalitesinde gereksiz bir gri ton bırakmaktaydı bu yüzden biz mat koruyucu almayı ve satmayı uygun görmedik, açık renkli yani normal diye tabir edilen koruyucular ise genel anlamda 0.15mm inceliğindedir bu kulağa hoş gelsede göze öyle olmayan bir kalınlıktır ,ekranın renk ve görüntü kalitesinden ister istemek ödün vermektedir tıpkı lazer kesim gözlükle,halk arasında kavanoz dibi denilen gözlük arasındaki fark gibidir
    sattığımız koruyucuda ise bu sorun görülmüş ve incelik 0.15mm yerine 3x azaltılarak 0.5mmye indirgenmiştir buda ekranda gereksiz bir kalınlığı azaltarak görüntüyü dağa net almanıza zemin hazırlamak demektir.tıpkı lazer kesim gözlük gibi.umarım sorunuza cevap olmuşumdur,eğerki ben yanlış anlamış ve yanlış cevabı vermişsem lütfen bilgilendirin,
    soru için teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Huawei X5 için olan mat mı yoksa parmak izi bırakmayandan mı?

müşterimize gerekli bilgi PM'yolu ile verilmiştir

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Ürünler ekranda renk dağılması yapıyor mu ? Bugüne kadar kullandığım 3 değişik markaya ait erkan koruyucu ( mat ve normal ) özellikle beyaz ve açık renk arka planlarda renk dağılmasına sebep oldu .. ( uygulama yaptığım telefonlar : galaxy gio, galaxy s ve ideos x5 )

cevaplanmıştır

quote:

Orijinalden alıntı: volga tuygun

Telefonumun ekranı kolay kolay çizilmediğinden(NEONODE N2)şimdilik sizin müşteriniz olamayacağım ama yeni tlf aldığımda direk pm atacağım çünkü çalışma prensibiniz çok iyi..İyi satışlar dilerim...

sabırsızlıkla bekliyoruz hocam,iyi dilekleriniz ve görüşünüz için ayrıca teşekkür ederiz

• quote:

hocam bu soruyu pm yolu ile iletirseniz oradan uzun uzadıya cevap verebilirim,profiliniz ziyarete kapalı ben at

Orijinalden alıntı: amashe

quote:

hocam bu soruyu pm yolu ile iletirseniz oradan uzun uzadıya cevap verebilirim,profiliniz ziyarete kapalı ben at

Cevap verdiniz zaten hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wéndigo

Pm.

Müşterimize gerekli bilgi PM' aracılığı ile verilmiştir

quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

eee paypal hesabımız yok nolcak şimdi :D

paypal kullanmak çok zor değil,kaldıki banka havaleside kabul ediyoruz,herhangi bir atm'ye gidip havale ücreti olmadan kartsız işlem menüsünden 2dk içinde işinizi halledebilirsiniz,

havale ücreti var 3 tl.

Orijinalden alıntı: LaZeRiSt

yüzde 5 incelik çok güzel saç teli kadar denilebilir hayırlı satışlar lg p920 için mevcutmudur

çok teşekkürler hocam,P920 Optimus 3D'içinde ürünümüz mevcuttur

6x : 10 TL
    12x :16TL
    18x:20TL

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

eee paypal hesabımız yok nolcak şimdi :D

paypal kullanmak çok zor değil,kaldıki banka havaleside kabul ediyoruz,herhangi bir atm'ye gidip havale ücreti olmadan kartsız işlem menüsünden 2dk içinde işinizi halledebilirsiniz,

havale ücreti var 3 tl.

hocam,tam olarak ne istiyosunuz nasıl bir ödeme şekli düşünüyorsunuz pm'den iletişim kurarsanız birebir çözüm bulma yoluna gidebiliriz,Böylelikle alışverişte resmiyet kazanır

ilgi ve alakasınıza teşekkürü borç biliriz

quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

hocam xperia arc için ön+arka olsa fiyatı da 2 katı olsa 2 set alsam

az önce arayıp sordum,bu model için sadece iPhone 4'ün arka yüzeyine koruyucu üretmişler malum piyasası çok olan telefon bir ayrıcalık hak ediyor diye.onun dışında sadece ön yüz dediğimiz model mevcut fakat arka kısmı malesef
    ilginiz için teşekkür ederiz,umarım alışverişimiz olur

• hocam alacağım almasına da arka yüzde olsa tadından yenmezdi. zagg bakıyorum benim için önden çok arka kapak önemli çünkü zeminle daha çk temas eden kısım orası ve ARC larda önde zaten milimetrik uygulanmışı var. yined ön arka takım bulamazsam sizden yedek alacağım.
  • sizden ürün almıştım hatırlıyorsanız galaksy gio için. hatta uzuun uzun bir yorum yapmıştım burda beğendiğim yönleriyle beğenemediğim yönleriyle.ama siz o yorumumu sildirtmişsiniz.sadece tecrübeme dayanarak havale ücretinin var olduğunu yazıyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.