Şimdi Ara

1 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
379
Cevap
18
Favori
17.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel fiyat. hayırlı satışlar. alışveriş yapacağız gibi görünüyor yeni telefonumu bir alayımda

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

güzel fiyat. hayırlı satışlar. alışveriş yapacağız gibi görünüyor yeni telefonumu bir alayımda

sabırsızlıkla bekliyoruz

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Dediginiz gibi. Fakat hala alamiyorum sanirim. Ozercakici@hotmail.de ya da hamitler@yahoo.com adreslerine mailinizi bekliyorum.

gerekli bilgi ''Ozercakici@hotmail.de'' adresine gönderilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

eee paypal hesabımız yok nolcak şimdi :D

paypal kullanmak çok zor değil,kaldıki banka havaleside kabul ediyoruz,herhangi bir atm'ye gidip havale ücreti olmadan kartsız işlem menüsünden 2dk içinde işinizi halledebilirsiniz,
    _______________Sorunsuz Alışverişerlim______________
    __hiickimse__tobepeople__azimbilgisayar__mrxpsp3__motherannorthe __Emynation__kontendoo__aykut123__kefaret__geek90__TimeBoy__kamaka__cod635__RidIey__Endeksor__ibrahim_ozbilek__linux34__superminator__
    TheAnnatar___Fena__yunus_70__OverD@Se__erdenx__Winch__
    Obsessive*__garu__şoray uzun yolda____anadolulu1__hknylmz__ __superms____
    Nessarien __djemo31__white_power__funjel0__HorgaN__TheRevolutionist58____judas
  • quote:

Orijinalden alıntı: oossmmaan

hayırlı satışlar...gerekli bir ürün...

teşekkürler.

Eşimin yeni aldığı HTC Desire S telefonu için mat renkte koruyucu elinizde mevcut mu ? PAYPAL veya havale ile ödeme yapabilirim.

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

Merhaba,

Eşimin yeni aldığı HTC Desire S telefonu için mat renkte koruyucu elinizde mevcut mu ? PAYPAL veya havale ile ödeme yapabilirim.

hocam mat koruyucular ekran görüntü kalitesini bariz şekilde bozduğu (gri tonluk) için ne biz getirtme taraftarıyız nede müşterilerimiz talep etmekte,sattığımız ürün vodafone smart'ürünündekinin aynı türündendir.

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

Problem değil, sattığınız üründen istiyorum.

hocam böyle bir talebiniz varsa en kısa zamanda özel msj bekliyorum
    referans : halit61, levent_yavuz, ertungaa,mmccss, demircibu, erdoğan alper (nickini unuttum), sugarcocuk1, vision, yugams, öztin, erencosgun, juti34, veron, Lacrymatoire, iliadin, tupcu_osman, tenahiz(rapid), bormenit, ardasarp, tonymontana3242, fantayapar, SworD1(rapid), TRQX(rapid), sener3e, levent.kirca(rapid), assi (rapid), DigitalWorld, hot_sauce, hksdejavu, Blackrua(rapid), revenger11(rapid), beethoven111(rapid), darkcondor
  • Pm cevap gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 4mylove

Pm cevap gelmiyor

pm'niz gelmedi hocam,birdaha kontrol edin lütfen.

Orijinalden alıntı: Jack_f

Ödemeyi nasıl yapıyoruz? Hangi kargo şirketi ile geliyor? Bizzat siz mi gönderiyorsunuz yoksa siz de aracı mısınız?

ödeme banka havalesi yada paypal yolu ile yapılıyor,ürünler almanyadan yola çıkıp doğrudan sizin adresinize geldiği için bize uğramıyor ve çalıştığımız firma kendi yerel posta firmasını kullandığı için ülkemizde de ptt devir alıyor.
    bizzat bizde gönderim yapabilirdik fakat,telefon sektörünün büyüklüğünü ele alırsak her marka ve modeli alamıyacağımızı düşündüğümüz için sadece sipariş edilen ürünleri temin ediyoruz,Stoklama yapmıyoruz.
    aklınıza takılan diğer soruları lütfen çekinmeden sorun.
    teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Onur E.

Pm.

teşekkürler,cevapladı.
  • ben huawei ideos x5 6x ekran koruyucu istiyorum hesap bilgileri sipariş adeti ve kargo adresi hakkında bilgi almak istiyorum pm'e cevap atamayacağım için cevapları bu sayfadan atabilirim bir de mat yada ayna değil normal koruyucu istiyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umidigo -- 13 Kasım 2011; 20:45:41 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.