Şimdi Ara

1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
18
Favori
18.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sdallioglu

HTC HD2 T8585 İcin mat varmi?
    Saygilar

müşterimize gerekli bilgiler pm ile bildirilmiştir.

Orijinalden alıntı: isosem19

Mesajim bulunsun.Fiyatlar oldukca iyi.Hayirli satislar

teşekkürler,fiyatları tutabildiğimiz kadar böyle tutmaya çalışıcaz.Ufak tefek oynamalar olabilir. şimdiden affedin

hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Kasım 2011; 8:34:31 >
    "Adminler kendi kafalarına referans mesajı siliyor.Dikkatli olun. "mahirnadir2000" nickli kullanıcıdan ürün alırken dikkatli olun.Sıfır diye 2 yıllık ürün satıyor ve DH adminleri prim veriyor." Eski Sistemden Referanslar: Authority (9800GTX)- batyaz(500gb WD SATA2) - UzunERdem (Zalman 9700LED) - WoXeD (Q6600) - carpediemtweety (Logitech MOMO) - RetRofit (EK Supreme Acetal) - nesimdural (x3 8450-gigabyte 780-s2h) - mustafa goksel (19"Samsung-4870) - cªn (Tagan 600w) - Fistan (Sapphire 4850) -atik33 (4xFan)-yaman21(9600M GS) - RaZoR23(P9500) - lord_kharon(T9800) - ynsmrmz Samsung R580 laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Ben tam olarak anlayamadım. Kılıf ya da kutu gibi birşey mi bu? :) Lg P350 için olanı var mı?

Neyi anlamadiginizi tam cozemedim ama,satilan urun olarak varsayiyorum ;tam olarak herturlu.tefon modeli icin (dokunmatik yada.numaratik) fark etmeksizin ekrani cizilmeye karsi koryucu ultra ince seffaf sticker temin ediyoruz,
    oldurabildgimizce uygun fiyata...hatam varsa lutfen.duzeltin
  • Sticker olduğunu anladım da bütün telefonlar kırmızı kutu gibi birşeyin içindeler. Ondan dolayı tam anlayamadım kusuruma bakmayın. Arkadaşlarım LG P503 kullanıyor ben de P350.En azından onlara alırız herhalde önümüzdeki günlerde. Çok teşekkürler.
    "Adminler kendi kafalarına referans mesajı siliyor.Dikkatli olun. "mahirnadir2000" nickli kullanıcıdan ürün alırken dikkatli olun.Sıfır diye 2 yıllık ürün satıyor ve DH adminleri prim veriyor." Eski Sistemden Referanslar: Authority (9800GTX)- batyaz(500gb WD SATA2) - UzunERdem (Zalman 9700LED) - WoXeD (Q6600) - carpediemtweety (Logitech MOMO) - RetRofit (EK Supreme Acetal) - nesimdural (x3 8450-gigabyte 780-s2h) - mustafa goksel (19"Samsung-4870) - cªn (Tagan 600w) - Fistan (Sapphire 4850) -atik33 (4xFan)-yaman21(9600M GS) - RaZoR23(P9500) - lord_kharon(T9800) - ynsmrmz Samsung R580 laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Sticker olduğunu anladım da bütün telefonlar kırmızı kutu gibi birşeyin içindeler. Ondan dolayı tam anlayamadım kusuruma bakmayın. Arkadaşlarım LG P503 kullanıyor ben de P350.En azından onlara alırız herhalde önümüzdeki günlerde. Çok teşekkürler.

Affedin hocam

resimler bir müşterimizin kendi telefona ürünleri uyguladıktan sonra bilgi vermek amaçlı gönderdiği resimlerdir,bu vesile ile kendisine tekrar teşekkür edelim
    örnek ve orjinallik açısından konumuzun girişine koymayı uygun gördük

Orijinalden alıntı: kdoksan

galaxy gio için 6 tane söyledim bakalım.1 Kasımda söyledim ne zaman gelecek görelim..

Malum sebeplerden ötürü firmamız gecikme süresini ilana eklemiştir,ptt'nin çalışmadığı resmi günler hariç belirtilen süre asla aşılmamaktadır,bunu yaptığımız 100e yakın alışverişten tecrübe edindik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amashe -- 3 Kasım 2011; 12:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet_614

İyi Akşamlar..
    HTC Sensation için aramaktayım.Dokunmatik ekranı tamamen kaplamaktamıdır.Yoksa kenarda boşluk var mı ? Bir de marka öğrenebilirmiyim. Kuumu ıslak mı nasıl uygulanıyor.

müşterimize gerekli bilgilendirme PM aracılığı ile yapılmıştır.

alışverişlerim:Batuhan Bayazıt(iphone 3gs aldım)/kl_emre_1905(htc wildfire s aldım)/Burakc.(sapphire hd 5770 aldım)/_CanasH_(ssd harddisk aldım128gb)/fatihli52(nokia n82 sattım)/loveco2001(ekran kartı sattım)/umit_umit2001(anakart sattım)
  • HTC Desire HD nin ekran koruyucusundan 6X olanını alacağım. Banka hesap numaranızı yollarsanız ödemenizi yapar ve kargo bilgilerini yollarım.
    referans : halit61, levent_yavuz, ertungaa,mmccss, demircibu, erdoğan alper (nickini unuttum), sugarcocuk1, vision, yugams, öztin, erencosgun, juti34, veron, Lacrymatoire, iliadin, tupcu_osman, tenahiz(rapid), bormenit, ardasarp, tonymontana3242, fantayapar, SworD1(rapid), TRQX(rapid), sener3e, levent.kirca(rapid), assi (rapid), DigitalWorld, hot_sauce, hksdejavu, Blackrua(rapid), revenger11(rapid), beethoven111(rapid), darkcondor
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

HTC Desire HD nin ekran koruyucusundan 6X olanını alacağım. Banka hesap numaranızı yollarsanız ödemenizi yapar ve kargo bilgilerini yollarım.

quote:

Orijinalden alıntı: mr.d@y

iPhone 3GS için mat varmi elinizle bide ödeme sekli filan nasıl oluyor bilgilendirme pm i alabilirmiyim

gerekli cevaplar PM'aracılığı ile müşterilerimize iletilmiştir,ilginiz için teşekkür ederiz.

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

HTC Sensetion için bilgi alabilirmiyim?

msj'alamıyorsunuz,sanırım bir terslik var

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Kafayi yiyecegim nedir bu sorun anlayamadim bir turlu. Neden ozel mesah alamiyorum muzdaribim bu sorundan

profilim/tercihler/Diğerlerinin sana özel mesaj yollamasına izin ver ?

seçeneğinin seçili olduğuna emin olun hocam..belki problem burdadır
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.