Şimdi Ara

0800'lü Numaralar Ücretli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bugün Apple müşteri hizmetleri ile bir görüşme yaptım. Apple'ın müşteri hizmetleri numarası 0800 ile başlıyor. Ben de müşteri hizmetlerini aramadan önce BTK ve Türk Telekom'un resmi web sitelerinden 0800'lü numaraların ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğunu araştırdım. Sonuç olarak, 0800'lü numaraların ücretsiz olduğunu gördüm. Ardından müşteri hizmetleri ile 15 dk bir sorun üzerine görüşmemi gerçekleştirdim. Görüşme biter bitmez, Türk Telekom'un mobil uygulamasına girdim ve 15 dk karşılığında yaklaşık 80 TL faturama ücret yansıdığını gördüm. Ardında Türk Telekom'un müşteri hizmetlerini aradım. Onlarda faturanız çıkana kadar şu an bir şey görüntüleyemiyoruz. Ancak fatura döneminiz bittikten sonra dilerseniz şikayet kaydı oluşturabileceğimi söylediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ben bizzat bu konuyu araştırdım ve 0800'lü numaraların ücretsiz olduğunu okudum. Başından buna benzer olaylar geçen arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı aşağıya yazmayı unutmayın. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• 0800 'lü numaralar sadece sabit telekom hatlarından aranabiliyordu ve aramak ücretsizdi. Diğer operatörlerden de aranamıyordu bile zaten. (Şu an bir şey değişmişse bilemiyorum.)

Siz hangi operatörden aradınız?
  • Türk Telekom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla hiçbir numara ücretsiz değil. Her yöne dakikan varsa dakikalarından gider, eğer yoksa standart ücret uygulanır. Büyük ihtimal her yöne dakikan olmadığı için mevcut tl bazlı ücretlendirilmişsin.
  • 850 dakikam vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.