Şimdi Ara

06 EUR 38 bu tacizciyi sorgulayabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu serefsiz ve yanindaki 2 kisi biri kiz annemin arabasina donuste aynasina surterek carpmis, ardindan annemin arabasinin camlarina vurmuslar, kapiyi zorlamislar ve arabayi tekmelemisler, bu serefsizin arabasini bulabilecek hatta adresini bulabilecek var mi? 3 kisi tek bir kadina suclu olduklari halde inip saldirabilme cesaretleri buluyorlar. Bakalim dayak yiyince bir daha yapabilecekler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böyle bulunmaz hocam. sadece polisler adresi görebiliyor, onlarda sana adresini vrmez zaten. sen olayın olduğu yerlere yakın yerlerde turla şanslıysan karşılaşırsın.

olay anlattığınız gibi olduysa dayağı haketmişler.
  • 2. el mavi BMW sedan.

Bundan daha fazla bilgi yasal değil,polise gidip şikayette bulunun.
  • anneniz gidiyor karakola, can güvenliğim yok şu plakalı araç trafikte bana saldırdı diyor. Karakola tıpış tıpış geliyor. hatta siz de şahit gibi gösterebilirsiniz.

Karakol çıkışı 10kişilik arkadaş timi hepsini güzelce öpüyor

Öte yandan benzerini ben yaşadım. 4kişiydik, 2kişi önümüzü kesti, aracıma koşarak, tekme attı. İnme gereği duymadım çünkü tipi tekin değil silah milah çıkarır diye. insem güzel döverim orası ayrı adamın silah, bıcak kullanacak bir tipte olduğunu görünce uğraşmadım uzaklaştım. hemen karakola gidip plaka ile şikayetçi oldum, asıp kesen arkadaş mahkemede hasarını karşılayayım o gün alkollüydüm özür mözür dilemeye başladı ve karşıladı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 1 Aralık 2014; 18:55:59 >

• Geçmiş olsun annenize. Kendiniz hiç bulaşmayın, gidip bir karakola şikayet edin annenizle birlikte. Karakolda da adam olmazlarsa bu sırada anlarsınız zaten adamlar silah kullanır mı bıçak kullanır mı ve polislerden de adaletli bir sonuç çıkmazsa ona göre hareket edip kendi adaletinizi sağlarsınız.
  • Kavga varsa soyle istanbuldaysan geliriz ama dava falan acarlar micariz o yuzden git davani ac hapse girerler ya da agir para cezasi alirlar.

Yani en iyisi hukukla hallettmek

Adalet ceza vermezse kafes fight baslasin

Edit:Ankaradaymissin maalesef elim kasinidiyodu nasik acimadan vururdum sag kroseleri ,backpunchlati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 1 Aralık 2014; 16:33:15 >
  • ya seni bıçaklarlarsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Annem sikayete yanasmiyor allahindan bulsun diyor :/ bulur, bulur... suan disardayim bakalim denk gelecek miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.com'da Ankara'dan satılık tüm 2005 BMW'leri taradım, ama yok...
  • sigortacı tanıdık varsa plakadan herşey görünür..
  • Annem araba bordo diyor, plakayi net bilmiyor anlasila. Icindeki saldiran kiz yabanci gelmemis bizim cevreden oldugu belli. Ben bunu bulurum. Plaka net olmadigi icin bulamayacagiz sanirim buradan.

• geçmiş olsun.

araç kamerası şart oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sahibinden.com'da Ankara'dan satılık tüm 2005 BMW'leri taradım, ama yok...

olaydan sonra arabayı satıp delilleri ortadan kaldırırlar diye mi düşündün

bunlar arkalarında görgü tanığı bırakacak tiplere benzemiyo
    haberleri takip ediyorum bakalım kimliği belirlenemeyen kız cesedi bulunacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 1 Aralık 2014; 16:37:15 >
  • Arac kamerasi normalde var fakat vakumu dusup kaybolmus, sans.

• hangi semt nerede olmuş olay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kameranız olsa süründürürdünüz bile ama adam dese ben o saatte orada değilde şuradaydım diye bir de şahidiniz yoksa zor

olur.

Şayet kötü yolla halletmeye niyetliyseniz size şu bilgiyi vereyim Polis dışındaki diğer devlet daireleri de adres öğrenebiliyor.

Bu SGK'dan başlar,vergi dairesine kadar gider.

Şayet elde sadece plaka varsa Vergi Dairesi bulabiliyor.

Bence mantıklı olan şikayetçi olmaktır öncelikle keşke hava yağmurlu vs. değilse anneniz anında çağırıp parmak izi aldırsaydı.

Ben olsam dava açarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

hangi semt nerede olmuş olay.

Batıkent, Carrefour'dan Gimsa tarafına doğru giderken. Ek olarak az önce kız mesleğin oraya park ettim arabayı, geri döndüğümde beyaz bir hyundai minibüs kızaklayarak fren yaptı, ardından kaydırarak kız meslek tarafına bana doğru döndü. Ne manyak var bu batıkent'te ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sahibinden.com'da Ankara'dan satılık tüm 2005 BMW'leri taradım, ama yok...

olaydan sonra arabayı satıp delilleri ortadan kaldırırlar diye mi düşündün

bunlar arkalarında görgü tanığı bırakacak tiplere benzemiyo
    haberleri takip ediyorum bakalım kimliği belirlenemeyen kız cesedi bulunacak mı

Hayır, tesadüfen satlıksa numarasını alırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Git Emniyet'e şikayet et, baskın ol. Karakol ile uğraşma ilgilenmezler.

Emniyet'den sonra git Savcılığa suç duyurusunda bulun ve can güvenliğinizin olmadığını belirt, zaten o araç sahibi illa ki Savcılık ve Emniyet'e çağırılacaktır.

Aynı artisliği orada yapamazlar hatta inkar ederler; ''kuzenim yapmış, arkadaşım yapmış'' diye kıvırırlar.

30 yıldır Ankara'dayım, Ankara'nın %90'ı geri vitese takar.

kesinlikle haklısınız.Ankaradayım bende.Azıcık diş gösterin geri dönerler hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: watchthenight

Annem sikayete yanasmiyor allahindan bulsun diyor :/ bulur, bulur... suan disardayim bakalim denk gelecek miyim

Annene şunu söyle

Bu adamlar bugün annene yaptıklarından dolayı ders almazsa o zaman başkasının annesinin canı yanar . Bunun vebali annene de olacaktır

Kötüye kötü demeyenin kötüden bir farkı olmaz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.