< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakup23e -- 10 Kasım 2021; 14:43:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakup23e -- 10 Kasım 2021; 14:43:8 > |
Bence de buradan yüksek tutarlı hiç bir şey almayın.Türkiye hızlı kargo seçeneği yüksek fiyatlı ürünlerde tam bir fiyasko.
Ürün gönderilmiyor,ürünün kargoya verilişi devamlı erteleniyor.Müşteriyi ne kadar oyalarsak o kadar kardayız mantığı ile hareket ediyorlar. Konu sahibi arkadaş konuyu uçuralım,bir el atalım diye gaza getireceğine sorunlarımızla ilgilense daha iyi olacak. |
Almayın aldırmayın bizimkiler gelesiyr kadar Alım Yapmayın. YORUMU ÖNE ÇIKARALIM BAŞKALARI DA MAĞDUR OLMASIN
|
Arkadaşlar herkese merhaba alljoy lojistikten çıktım şimdi bir kamyon mal iniyor aşağıya bugün de yurtiçi kargo alımlara devam edecekmiş yarın da yine paketler gelecekmiş, pazartesiye hepsi biter dendi.
|
İnsanda azıcık utanma olur, 10-15 gün diye reklam yapıp insanları kandırmaya devam ediyorsun, sana inanlar 1 ayı geçkin zamandır bekliyor.
Haklısın gönderim yapıldı, Custom released 8 August, custom released 20 August... Gümrükten çıkalı 1 ay olmuş. Neyi talep edecektin çok merak ettim, "45 gün önce sipariş verdim, yarın elimde olur, yaşasın banggood.." demesini mi isteyecektin. Sen de haklısın, ilk siparişler zamanında ulaştıysa sorun yok, sonra sipariş verenlerin canı cehenneme. Nasolsa ilk alanlar hızlı aldı. |
Bu durumda alljoy da %100 suçlu değil, banggood da suçlu. 20 gündür insanları habersiz bıraktı. Paraları alırken her şey hoş, ama satış sonrası hizmet olarak cidden sınıfta kaldı banggood, bu tip bir uyarı/ihtarı çok önceden yapmış olması ve insanları bilgilendirmiş olması gerekirdi. Ayrıca gecikmeden dolayı verdikleri 600 puan (30 TL) komik bir sayı, insanlar 30 TL ile bu olayı unutmayacaklar, daha fazlası verilmesi gerekirdi.
Ayrıca böyle bir olay Amazon un başına gelse Amazon bu olayı hemen çözerdi ya da 30 TL gibi saçma bir ücreti iade etmektense ürünlerin paralarını iade ederdi. Bu gibi sorunlar Amazon da da yaşandı, ama Amazon ya aniden aksiyon alıp çözdü ya da ürünlerin en az yarı fiyatını iade etti. İnsanları 30 TL ile susturamayacaklar. Ben bu robotu anneme ilk maaş hediyesi olarak satın aldım, fakat annem nerde kaldı robot der hale geldi. Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Banggood Türk müşterilerini ciddi seviyede kaybetmiştir. |
Ben ürünü banggood'dan aldım alljoy'dan değil.
Bana 7-15 gün taahhüdünü banggood yaptı alljoy değil. Gümrük banggood'dan bağımsız eyvallah kurban bayramı diye sineye çektik ama o da yalan çıktı başka paketler çatır çatır geçti. alljoy'a baskı yapacak kurum banggood ben değilim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|