Şimdi Ara

02-08 Saatleri Kotaya Yansıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece bizzat denedim ve halen TTnet 02.00-08.00 saatleri arasında yapılan indirmeler kotaya yansıyor bu konuyla ilgili ttnet e yazdım ancak çözüm getireceklerini hiç sanmıyorum birlik olup bu konuyla ilgili şikayetimizi kanıtlarımızla beraber BTK ya yapmalıyız diye düşünüyorum aynı durumda olan arkadaşlar varsa iletişime geçelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TurkNet maalesef sistemlerini düzeltemedi gitti. Gece 02-08 arası downloadları aynen kotadan düşüyorlar. Sabah AKK nin yüzde80 i geçtiniz diye mail ve sms attılar.

Canlı destek hattına yazdım, aynen bu veriler doğru diyorlar. Geceleri eklemişsiniz diyorum, başka yardım edeceğimiz bir konu var mı diyorlar. İnternet veri alıverişi sayfası eklenmiş , oraya üç yıldız koymuşlar gece indirimleri ile ilgili, tamamen uydurma veriler. Zerre alakası olmayan veriler , birileri kafasına göre gece indirilenleri gün içine serpiştirmiş gibi gözüküyor.

TURKNET OİM CANLI DESTEK bölümü bence işini yapmıyor ve firma farkında değil. Kopyalanacak 15 tane cümle bulmuşlar, sadece onları kesip yapıştırıyorlar, sorduğunuz sorunun içeriği bile önemli değil. Yapıştır gitsin mantığıyla çalışıyorlar.

TURKNET'te gece 02-08 arası indirmeler kotayı yiyip bitiriyor, ve bugün 13.gün hala bunu çözemediler ya da çözmek istemiyorlar, ya da daha vahimi hakkını arayanların işini hallediyorlar, geri kalan çok konuya hakim olmayanların kotasını eritme politikası güdüyorlar.

Şuanda yüzde 80 kotam doldu , 2 gün sonra kotan doldu deyip, hızımı 16mbitten 5 e düşürecekler adım gibi eminim.
    Ayın başında aynen bunu yaptılar, kotam dolmadan hızımı düşürdüler, arıza kaydı bıraktım 5-6 gün sonra döndüler, bir daha olmayacak dediler ama hakkımı geri vermediler. Tamam dedik, hadi yeni sisteme geçiliyor, bizde yardımcı olalım, idare edelim, ama beni 2. kez öpmek üzereler.

• bende akn 50gb. kota olmuş 250gb. bende yansımamış. internet hala 24mbps.

Ram: Kingston 4gb DDR3 1333 Mhz
    Monitör: Asus Vs228h 21.5" Full HD

Monster Notebook Abra A7 v11.3.4
  • Aynı sorun bende de var. Canlı destek bilmediği konuda böyle der genelde, ona takılmayın oturum başlama ve bitiş saatleri gerçeği yansıtmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shark1907

Hangi servis sağlayıcısı kullanıyorsunuz kota tek parça olarak mı gözüküyor kota sorgulama sayfasında ?

türktelekom kategorisinde olduğumuz için söyleme gereğinde duymadım.

siz türktelekom kullanıyorsunuz, benimki farklı olsaydı zaten söylerdim.

kotaya gelince tabiki tek parça. tt henüz ayrı ayrı bilgilendirmeyi gerçekleştiremedi malesef.
    Ram: Kingston 4gb DDR3 1333 Mhz
    Monitör: Asus Vs228h 21.5" Full HD

Monster Notebook Abra A7 v11.3.4
  • Şimdi telden sorguladım kotanız dolmuştur hızınız düşürülmüştür diyor, 2-8 arası 50gb'lık oyun indirdim sadece, akşam arayıp sorucam

3 yildiz koymuslar dedgn yer neresi dostum bende yok

O zaman kotaya aslında işlemiyor ama biz ne kadarı gece indirmesi ne kadarı gündüz kullanımı bilemedikten sonra TTnet in insiyatifine kalıyoruz isterlerse hızı keserler itiraz da edemeyiz sonuçta gece yaptığımız indirmeleri kanıtlayamıyoruz!

Orijinalden alıntı: kingalonedark

3 yildiz koymuslar dedgn yer neresi dostum bende yok

Turknet OIM / tarife ve kullanım / internet paketi kullanım detayı / Son 6 aylık kullanım detayı / Dönem 2017-5-01
    02-08 haricinde geçen aydan bu döneme 25 gb fazla kullanım eklenmiş. Sizde de sorun var mı? Akk sıfırlanma tarihim 23'ü. 23 nisan-1 mayıs arası 18,94 gb bu döneme eklenmesi gerekirken 44 gb eklenmiş.

MEng & CEng & Philosophy
  • Bende de aynı durum, şimdi Twitter'dan yazdım bakalım ne diyecekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben aradığımda bana online işlemlerde kotada gözüktüğünü fakat akn'ye işlemediğini söylediler. Kota ekranını da en kısa zamanda çözeceğiz dediler.

bu sistem düzelmeli bizi ek kota almaya zorlayacak ya da 20mbit takiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Benim de 7,25 gb'dan 2,85'ini akk dışı saymış gerisini dahil etmiş. Bu düzenleme aylar önce çıktı hiçbir iss kılını kıpırdatmadı.
    Olay kullanıcı lehine olunca kaplumbağa gibi çalışırlar tam tersi olsaydı bir ay öncesinden uygulamaya koyarlardı sistemi ama şimdi kullanıcıyı arafta bırakıyorlar ben 2-8 arası ne kadar indirdiğimin hesabını yapıp genel kotadan düşüp ne kadar Akn limitimin kaldığını tahmin edeceğim yani işe bakın resmen komedi !

Orijinalden alıntı: shark1907

Olay kullanıcı lehine olunca kaplumbağa gibi çalışırlar tam tersi olsaydı bir ay öncesinden uygulamaya koyarlardı sistemi ama şimdi kullanıcıyı arafta bırakıyorlar ben 2-8 arası ne kadar indirdiğimin hesabını yapıp genel kotadan düşüp ne kadar Akn limitimin kaldığını tahmin edeceğim yani işe bakın resmen komedi !

mesela ben akn yi erkenden doldurduğum için gecede tam hız verdikleri için hiç takip etmiyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.