Şimdi Ara

MERCEDES VİTO HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi vito hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum bir çok modeli var ,yanlış hatırlamıyorsam 111 den 115 e kadar bir yelpaze.En tutulan modeli hangisidir,bu araç hakkında bilmem gereken püf noktaları varmıdır?Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes Vito: En Çok Tutulan Model

Ticari araçlar arasında öne çıkan Mercedes Vito, geniş iç hacmi, performansı ve güvenilirliği ile işletmelerin tercihi haline gelmiştir. Peki, Mercedes Vito'nun hangi modeli en çok tutulmaktadır?

Mercedes Vito'nun en çok tutulan modeli, Tourer versiyonudur. Bu model, yolcu taşımacılığı için özel olarak tasarlanmıştır ve konforlu koltuklara, geniş bir bagaj alanına ve yüksek güvenlik özelliklerine sahiptir.

Vito Tourer, çeşitli yolcu kapasitelerine sahip olarak sunulmaktadır. Sekiz yolcuya kadar taşıma kapasitesi ile aileler ve küçük gruplar için idealdir. Daha büyük gruplar için ise 12 veya 17 yolcu kapasiteli modeller mevcuttur.

Diğer tutulan Vito modelleri arasında şunlar yer almaktadır:

• Vito Panel Van: Yük taşımacılığı için tasarlanmıştır ve sağlam bir yapıya sahiptir.
    • Vito Mixto: Hem yolcu hem de yük taşımacılığı için uygundur.
    • Vito Kombi: Hafif ticari araç ihtiyaçlarını karşılayan çok yönlü bir modeldir.

Mercedes Vito'nun hangi modelini seçeceğin, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. En çok tutulan Vito Tourer modeli, yolcu taşımacılığı için en uygun seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En tutulanları bilmiyorum ama en eski kasaları hep çok hoşuma gitmiştir tip açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumda kimsenin net bilgisi yok anlaşılan,ben motor seçenekleri,donanım,yakıt durumu ve konforuyla,varsa kronik sıkıntılarını öğrenmek istemiştim.
  • bizde 111cdi var. bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım ;

motorların hepsi aynı hacimde yani hepsi 2.2cdi. bu 110-111-112 kodlamaları ise farklı motor güçlerini temsil ediyor ama aralarında 1-2 belki 3 beygir filan fark var. yani aslında çok da ciddiye alınır bir durum değil... yakıtı motor hacmine oranla baktığında normal sayılır ama tabii motor hacmi 2.2 olduğu için elbetteki muadili olan 1.9 ya da 1.6 dizellerden daha fazla yakıyor. ancak ona göre de güç ve tork veriyor elbette. hacmi büyük bir motor, daha düşük hacimlisine göre daha az yorulur onu da es geçmemek lazım. bu uzun vadede önemli biraz... konfor konusunda diyecek çok bir şey yok aslında, muadilleriyle aynı sayılır. yeterli konforu sunuyor anlayacağınız. vito babamın, amcamda da transporter T5 var. ikisi de 2004 model ve aralarında bariz bir konfor farkı yok.

sorun konusunda ise kronik herhangi bir sorun bugüne kadar biz duymadık ve yaşamadık. yani "vitolarda bu oluyor, normaldir" denen herhangi bir durum yaşamadık...

umarım yardımcı olabilmişimdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

bizde 111cdi var. bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım ;

motorların hepsi aynı hacimde yani hepsi 2.2cdi. bu 110-111-112 kodlamaları ise farklı motor güçlerini temsil ediyor ama aralarında 1-2 belki 3 beygir filan fark var. yani aslında çok da ciddiye alınır bir durum değil... yakıtı motor hacmine oranla baktığında normal sayılır ama tabii motor hacmi 2.2 olduğu için elbetteki muadili olan 1.9 ya da 1.6 dizellerden daha fazla yakıyor. ancak ona göre de güç ve tork veriyor elbette. hacmi büyük bir motor, daha düşük hacimlisine göre daha az yorulur onu da es geçmemek lazım. bu uzun vadede önemli biraz... konfor konusunda diyecek çok bir şey yok aslında, muadilleriyle aynı sayılır. yeterli konforu sunuyor anlayacağınız. vito babamın, amcamda da transporter T5 var. ikisi de 2004 model ve aralarında bariz bir konfor farkı yok.

sorun konusunda ise kronik herhangi bir sorun bugüne kadar biz duymadık ve yaşamadık. yani "vitolarda bu oluyor, normaldir" denen herhangi bir durum yaşamadık...

umarım yardımcı olabilmişimdir...

çok teşekkür ederim.sizi bulmuşken şunuda sorayım yakıtı lt bazında ş.içi ve ş.dışı ne kadar?

• yakıt konusunda kesin sayı vermekten biraz imtina ediyorum. çünkü araba babamın arabası ve o kullanıyor. yakıtı da net olarak o bilir. ancak bir ara bir sohbette lafı geçtiği ve bir kaba hesaplama yapıldığı için söyleyeyim, (litre bazında değil kuruş bazında) dizel olmasına rağmen benim 1.8 benzinli motorlu aracımla hemen hemen aynı yaktığını konuşmuştuk. ben kendi aracımla şehir içinde 7,5-8 litre şehir dışında ise 6,5 litre civarı yakıyorum.

bu 7,5-8 litre benzin bugünkü fiyatlarla kaça tekabül ediyor ordan hesaplayıp bir fikir edinebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

yakıt konusunda kesin sayı vermekten biraz imtina ediyorum. çünkü araba babamın arabası ve o kullanıyor. yakıtı da net olarak o bilir. ancak bir ara bir sohbette lafı geçtiği ve bir kaba hesaplama yapıldığı için söyleyeyim, (litre bazında değil kuruş bazında) dizel olmasına rağmen benim 1.8 benzinli motorlu aracımla hemen hemen aynı yaktığını konuşmuştuk. ben kendi aracımla şehir içinde 7,5-8 litre şehir dışında ise 6,5 litre civarı yakıyorum.

bu 7,5-8 litre benzin bugünkü fiyatlarla kaça tekabül ediyor ordan hesaplayıp bir fikir edinebilirsiniz...

ooooo şuan kullandığım aracın nerdeyse 2 katı tüketiyor,cevabınız ve sabrınız için tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo C30 Hakkında bilgi
    16 yıl önce açıldı
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Model olarak hatirlamiyorum ama 2006 olmasi lazim. Konfor olarak tp lardan bence assada kalir. Konfor olarak zaten mercedeste vianolar mevcut ki tp ile kiyaslanamaz. Vito alirsan otomatik alma derim. Bir sanzuman arizasi aglatir. Yanlisim yoksa bizim vito 2 kez ariza cikartmisti ama tam hatirlamiyorum acikcasi dayinin a serisi ilede karistirmis olabilir :)
    Postum hic yardimci olmadi ama net soylim konfor icin viano dusunun. Birde vitolarin torkuna hayrandim...

• quote:

Orijinalden alıntı: farks

Model olarak hatirlamiyorum ama 2006 olmasi lazim. Konfor olarak tp lardan bence assada kalir. Konfor olarak zaten mercedeste vianolar mevcut ki tp ile kiyaslanamaz. Vito alirsan otomatik alma derim. Bir sanzuman arizasi aglatir. Yanlisim yoksa bizim vito 2 kez ariza cikartmisti ama tam hatirlamiyorum acikcasi dayinin a serisi ilede karistirmis olabilir :)
    Postum hic yardimci olmadi ama net soylim konfor icin viano dusunun. Birde vitolarin torkuna hayrandim...

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.