Şimdi Ara

0 km, 4x4 Dizel Otomatik ve 110 bin TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
6.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz merak uyandırsın diye baslıkta marka/model belirtmedim
    Ama gercekten bu piyasada şaka gibi de olsa bu fiyata, bu dedigim ozelliklerde arac satmaya calisan(calisan demek cok dogru degil, cunku bu aracin hic reklamini görmedim) bir marka var

Ben ona Gizli Kahraman diyorum.
    Cunku gerek ariza istatistigi, gerek carpisma guvenligi gibi testler ve arastirmalarda da kahramanliklari var

Gunumuzde B segmenti benzinli otomatik araclarin bile 100bin TLye dayandigi, disel otomatik fiyatlarinda ise her ay guncellenen listelerle daha da bir şok yasadigimiz piyasada, 115bin TLye bircok islevsel donanimi (far yagmur sensoru, 6 airbag, dokunmatik ekran, geri gorus kamerasi, carpisma onleyici vs vs) standart sunan 4ceker, dizel ve otomatik bir arac var gercekten.

Hatta şuan bircok markanin ekstra ucretle ballandira ballandira anlattigi carpisma onleyici ise tum donanimlarinda standart!

Neyse bu kadar lafi uzatmisken artik söyleyim ne oldugunu?
    Bugün Mazda bayilerinden fiyat aldim.

CX3 4x4 1.5 Dizel Otomatik (6 ileri Tork Konvertorlu)
    Reflex donanim(en boşu Motion) için 115 bin TL dediler.
    Motion 110bin TL

Elbette herkes tercih etmez ama yine de sizlerde bilin duyun istedim. Boyle bir arac var.
    Musteri kitlesi belli.
    Satis adetleri ne azaliyor ne cogaliyor. Standart ayda 40 adet

Keyifli forumlar hepinize..

0 km, 4x4 Dizel Otomatik ve 110 bin TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 2 Mart 2018; 23:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu araca çok baktım ikinci eli yok diye vazgeçtim ama hala içimde yaradır :D
  • Bence çok mantıklı. Hemen iş yerimin aşağısındaki Mazda bayisine gidip almalıyım bu arabadan. Bedavadan biraz pahalıymış sadece.
  • Gerçekten fiyat makul. 4 çeker dizel otomatik sıvı fiyatları 180-200 binden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 1 Mart 2018; 17:11:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offroad performansı ne olaki ? Mesut abi incelesede baksak :D belkide incelemiştir. L200 ü çok övüyordu ama biz amarokcuyuz. Gerçi dağa taşa vurmak istesem Lada yada Duster alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmarena6

Offroad performansı ne olaki ? Mesut abi incelesede baksak :D belkide incelemiştir. L200 ü çok övüyordu ama biz amarokcuyuz. Gerçi dağa taşa vurmak istesem Lada yada Duster alırım.

Bu aracla arazi yapilmaz ama karda buzda is yapacak bir cekis sistemi var.

Diagonal (capraz aski) gecisi de cok iyi

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Araç güzel gerçekten. Şehir jipi dediklerinde dediğiniz gibi offroada uymaz. Ama pıtır pıtırda karda buzda gider valla .

Öndede ufak bi xc90 havası sezdim ama cok ufak :D

Hem dizel hem otomatik dediğinz gibi bu fiyata tam bir f/p aracı. Hani alacaksın 5-6 yıl sürüp ordanda hanıma verip kendne başka macera arayacağın bir araba. 2. el harici bir sorun olacağını zannetmiyorum mazdada.

1.2 Benzinli qasqai fiyatına ben gider mazda alırdım şahsen. Heralde birde qasqai 4x2 diye biliyorum yanılmıyorsam.
    Denk bir qasqai için 1.5 Dci Tekna alınmalı. Tabiki 1.5 Dci kendini kanıtlamış bir motor ancak aradaki 17 bin tlye değer mi bilmiyorum.
  • Bu aracın mokkadan farkı yok b suv boyutlarında. 300 litre bagajı var. Mokkanın da fiyatları bu civarda değil mi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Bu aracın mokkadan farkı yok b suv boyutlarında. 300 litre bagajı var. Mokkanın da fiyatları bu civarda değil mi zaten.

Bagaji 350 lt.

Test videolarinda en ust donanimlar (power/power sense) oldugu icin BOSE ses sisteminin bagaj stepne yuvasinda subwoferi oldugu icin hacim kuculmus.

Motion ve Reflex donanimdaki bagaj yeterli denilebilir.

Mokkada 4ceker dixel otomatik var mi bilmiyorum.

Bu araci bana cazip kilan; 115bin TLye 4ceker ve dizel otomatik olmasi.

4 ceker takintisi olmayanlar icin secenek cok zaten.

• Piyasaya göre fiyat gerçekten iyi.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Motion donanımında 350 lt de powersence ve üstünde bagaj 287 litre gözüküyor sitesinde.

Bir de 4 çeker baz donanım liste fiyatı 130 bin gözüküyor.

Bunu alana kadar dizel otomatik Octavia alırım ferah ferah binerim.

Ha bayanlar çocuksuz çiftler için uygun olabilir.

• Gerçekten güzel fiyat.

Liste fiyatlarında motion ile reflex arasında 6650 TL fark var. Bu fiyat karşılığında reflex donanım seçersek, far-yağmur sensörü, karatılmış camlar, arka park sensörü ve şerit değiştirme uyarısı geliyor. Bence bu donanımlar için 6650 lira çok. Zaten park sensörü hediye olarak alınır.

Motion donanım pazarlık ile 108-109 bine alınabilir, bence daha mantıklı.

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Hocam elbette alternatifler var.

Fiyati da 130 degil. Tam olarak 115bin TL.

Ben hadi koşun CX3 alalim diye acmadimki bu konuyu

"Piyasada boyle bir arac var, fiyati ve sunduklari da budur"

anlaminda actim.

• Piyasa faktörü varken işi zor, yeni duster dci edc prestige 105 civarına geliyor opsiyonları eklenirse 110 civarı aracı burda gören sıfır suv bakan kişiler er geç dolanıp gene cebini zarara uğratmayacak bir tercih yapacak, cx3 alanlar aynı kitle olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Piyasa faktörü varken işi zor, yeni duster dci edc prestige 105 civarına geliyor opsiyonları eklenirse 110 civarı aracı burda gören sıfır suv bakan kişiler er geç dolanıp gene cebini zarara uğratmayacak bir tercih yapacak, cx3 alanlar aynı kitle olur...

Elbette öylw olacak.

2018 yilini Duater 30bin adet satisla

XC3 ise belki 500 adet satisla kapatacak.

Hayat boyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Bu aracın mokkadan farkı yok b suv boyutlarında. 300 litre bagajı var. Mokkanın da fiyatları bu civarda değil mi zaten.

Bagaji 350 lt.

Test videolarinda en ust donanimlar (power/power sense) oldugu icin BOSE ses sisteminin bagaj stepne yuvasinda subwoferi oldugu icin hacim kuculmus.

Motion ve Reflex donanimdaki bagaj yeterli denilebilir.

Mokkada 4ceker dixel otomatik var mi bilmiyorum.

Bu araci bana cazip kilan; 115bin TLye 4ceker ve dizel otomatik olmasi.

4 ceker takintisi olmayanlar icin secenek cok zaten.

güzel bir seçenekmiş gerçekten. SUV tarzı bir alacaksam 4x4 olsun isterim kesinlikle. 4x2 alcaksam gider binek araç alırım daha konforlu daha az yakıt tüketimiyle binerim.

• Hangi bayi bu fiyatı verdi?
  • Mazda enaz power donanımla alınır bence. Araç güzel

• Bende tavsiye istiyorsun sandım direk cx3 e bakın diyecektim

• Duster fiyatına alıyorsunuz.Bence fiyat çok uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.