Şimdi Ara

0'dan 80'e 8 saniyede çıkıyorsa....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarım saat önce trafiğe kapalı alanda aracımla 0-100 denemesi yapıyordum.Ama yer yetmedigi için hep 80kmde gaz kesmek zorunda kaldım.

0-80km/h 8saniyede çıktı.Aracın teknik bilgileri 0-100:15saniye olarak gösteriyor.Acaba 80'e 8 saniyede çıkıyorsa 100e kaç saniyede çıkardı çok merak ediyorum...Foruma hızlanma videosu koyucam ama yasak diye biliyorum..Yasak değilse söyleyin yükleyeyim.yasak ise pm ile isteyebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

yarım saat önce trafiğe kapalı alanda aracımla 0-100 denemesi yapıyordum.Ama yer yetmedigi için hep 80kmde gaz kesmek zorunda kaldım.

0-80km/h 8saniyede çıktı.Aracın teknik bilgileri 0-100:15saniye olarak gösteriyor.Acaba 80'e 8 saniyede çıkıyorsa 100e kaç saniyede çıkardı çok merak ediyorum...Foruma hızlanma videosu koyucam ama yasak diye biliyorum..Yasak değilse söyleyin yükleyeyim.yasak ise pm ile isteyebilirsiniz...

Yasak olduğunu ilk kez sizden duyuyorum.

Sürekli videolar ekleniyor, buluşmalarda roll denemeleri yapılıyor.

Hepsi yayınlanıyor.
  • PM isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

PM isterim.

yasak değilse üstüme mesuliyet kabul etmiyorum..insideman dedi

• quote:

quote:

PM isterim.

0-100'ü 9-10 saniyeyi rahat bulur gibi gözüküyor ama 15 saniyeye çıkmaz.

• 0-80 8 saniye ise 0-100 13-15 sn arası olur diye düşünüyorum
    0-50 50-100 100-200 değerleri lineer değildir yani 0-50 si 3 saniye olan araç 50-100 arasını da 3 saniye de tamamlamaz

• Oranlamayla yanılırsınız.

Tamamen vites süreleriyle ilgili bir durum.

Benim görüşürüm bir aracın gerçek performansını görmek istiyorsanız 0-120-130 ve 140 hızlanmalarına bakınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesin bir şey söylenemez.

Düşük hızlarda aracın üzerinde yol dirençleri büyük rol oynarken, hız arttıkça aerodinamik direnç, yol direncine karşı üstünlük kurar. Yüksek hızlarda toplam direnç kuvvetinin büyük bölümünü aerodinamik kuvvet oluşturur. Bu yüzden aerodinamik kuvvetin hızın karesiyle arttığı da göz önüne alınırsa hız arttıkça ivme azalır. 60 km/h dan 80 km/h a kadar geçen süre ile 80 km/h dan 100 km/h a kadar geçen süre aynı değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

PM isterim.

Tamam dostum kaç gün cezası varsa bana versinler burdan yöneticilere duyurulur.

Konuya gelirsek netten baktım evet 0-100 15 sn diyor ama senin videoyu izleyince de olmaz dedim.

En iyisi sen bi 0-100 denede soru işareti kalmasın aklımızda.

• yoldaki sürtünme katsayısı sabit değil, vites oranlarını bilmiyoruz hesaplanamaz
  • Ölçüm doğrudur yanlışdır o konuda çok bir yorumum yok ancak şunu çok iyi biliyorum Subaru aktarma ve motor konusunda gerçekden çok başarılı çok iyi işler çıkarıyor ah alamadım gitti bir Forester.
  • yine 0-100ü hesaplayamadık gitti...
  • Genelde fabrika verisi her zaman tutarlıdır. Çok nadiren fabrikanın verdiği değerin altında hızlanma yapabilir araçlar. iyi rodaj sayesinde. Bunun haricinde gösterge bilgileri yanıltıcı olur, özellikle denemenin yapıldığı yolun eğimi insanı yanıltabilir.

Ben yarım saniye + - farklılık gösterebilir diyorum , bunun harici bir performans çok çok zor , eğer o potansyel araçta olsa zaten fabrika emin olun bunu teknik özelliklerine eklemek isteyecektir.
  • 0-100 e 11-12 saniyede cikacagi kanaatindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

PM isterim.

80 den 100 e 1 bilemedin 2 sn de cıkacak öylemi?

tam ölçmedim videoda ama 8 sn ise 80 bence 11 12 sn de 100 ü bulur ki o viteste 100 görebiliyorsan eger..

• Oranlayarak bir sonuç çıkarılamaz ancak,tahmini olarak 13 saniyeyi bulur diyorum.
  • Rahat bulur dedim zaten kesin bi ifade belirtmedim.

Bu arada 2004 Primera ile 8 saniye de 80'i gördük. Araçta ben ve arkadaş dahil olmak üzere 2 kişiydik. Önüme kamyon geçmeseydi 0-100'ü de belirleyecektik ne güzel. Şimdilik 0-80 ile idare edelim.
  • quote:

Rahat bulur dedim zaten kesin bi ifade belirtmedim.

Bu arada 2004 Primera ile 8 saniye de 80'i gördük. Araçta ben ve arkadaş dahil olmak üzere 2 kişiydik. Önüme kamyon geçmeseydi 0-100'ü de belirleyecektik ne güzel. Şimdilik 0-80 ile idare edelim.

0-100'ü bende göremedim. Bir ara test ederiz mondi ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

3 kişi fazla olur da 2 kişi ideal. Yapalım bi ara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

3 kişi fazla olur da 2 kişi ideal. Yapalım bi ara.

Benim kastım 2 araba ile denemekti. Burakta gelsin onunkinide test ederiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.