Şimdi Ara

0,50 USD/yıl Domain kaydı (.com .net .org .biz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
20
Favori
11.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki farklı sitede iki farklı kampanya. Yıllık 0,50 dolara domain kaydı. Aşağıdaki linklerden istediğiniz siteden satın alabilirsiniz. Eğer ödeme kısmında 9,99 dolarlık özel domain kaydı seçeneği çıkarsa onu silin.

https://www.register.com/promo/domain-to-website-v2.rcmx?trkID=WST9Bd577W
    (Ödeme kısmında tutar 0,50 dolar gözükmezse reg050ek kodunu girin)

https://www.networksolutions.com/domain-name-registration/PS-domains.jsp?siteid=8&channelid=P13C8S570N0B9A1D761E0000V121&promo=NCDISC0041
    (Ödeme kısmında tutar 0,50 dolar gözükmezse NCDISC0041 kodunu girin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 22 Nisan 2013; 21:55:57 >

• başaramadım almayı. biraz genişçe açıklarsanız sevinirim. 9.90 dan tutun da 50 dolara kadar çıkıyor meblağ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürle hocam çok iyi oldu valla :D 2. lnkteki sağlıklı çalışıyor
  • Register.com dan uzak durun. Domain yenileme pahali, transferlerde sorun cikartiyor.

• Şimdi buradan aldığım domaini kendi hostuma direk yönlendirebileceğim değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Şimdi buradan aldığım domaini kendi hostuma direk yönlendirebileceğim değil mi ?

Bende bunu merak ediyorum biryererde 2 ay sonra evet cevabını okudum ama
  • aldım 1 domain fakat yönlendirmeyi nerden yapacağım kendi hostuma :S

2.siteden aldım

edit: buldum

@WrathChild

evet direk yönlendirebilirsin 2.linkten aldım ben manage account a girip my domains e tıkla edit dns i seç sonra tekrar edit dns i seç ve gir dns leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 22 Nisan 2013; 22:42:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağol çok işime yaradı.
  • ilk link kod kabul etmiyor, ikincisi tam ödeme sayfasında 34$ yapıyor fiyatı kod girme kısmıda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: behchat

Register.com dan uzak durun. Domain yenileme pahali, transferlerde sorun cikartiyor.

zaten vermedi register, ötekini deniyorum
  • evet direk yönlendirebilirsin 2.linkten aldım ben manage account a girip my domains e tıkla edit dns i seç sonra tekrar edit dns i seç ve gir dns leri

My Domain Names
    Update your DNS or set up Web Forwarding
    Transfer StatusRegister NewPre-Registered Domains

sadece bunlar var. Nereden yönledndireceğiz?
  • zamanında böyle br kampanyadan yahoo dan almıstım. 2. sene 30$ istediler yenilemeye
  • Ben yararlanamadım, luckyregister.com 'da marcom15 koduna icann fee dahil 1.7$ oluyor ordan aldım.
  • çok teşekkürler hocam 2 alan adı aldım 0.98 tl falan yapıyor tanesi.

• şu an bi daha alayım dedim network soluions tan 0.50 iken ödeme sayfasına gelince 34.90 oluyor kupon limiti doldu mu yoksa..Sıcak fırsatlar yurtdışını da çökertti galiba..

• alalım bulunsun dicem 1 sene sonra uççaklar fiyatta.1 sene sonra alan adı boşa düşüyo mu tekrar veya ne kadar sürüyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

aldım 1 domain fakat yönlendirmeyi nerden yapacağım kendi hostuma :S

2.siteden aldım

edit: buldum

@WrathChild

evet direk yönlendirebilirsin 2.linkten aldım ben manage account a girip my domains e tıkla edit dns i seç sonra tekrar edit dns i seç ve gir dns leri

Hocam ben hala bulamadım bana yardımcı olur musun?

http://about.me/username gibi bi adrese yönlendirmek istiyorum.
  • Register.com'dan almadan önce birçok kez düşünün derim. ilk yıl fiyatları güzel, ama iş yenilemeye geldi mi 39 dolar'a yenileyebiliyorsunuz. Ayrıca Auto-renew aktif ise eğer iptal ettirmek için telefon etmeniz gerekiyor. Telefon etmeden transfer, otomatik yenilemeyi kapatmak gibi basit şeyleri yapmanız imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAC mono -- 23 Nisan 2013; 1:45:27 >
  • NS den aldım bende 0,92kr tuttu
  • paypalla alan var mı? ödeme ekranında tutar gözükmüyor?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.