Şimdi Ara

0,50 USD/yıl Domain kaydı (.com .net .org .biz) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
20
Favori
11.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Network Solutions'dan aldım domaini açıldı sonrasında kredi kartında sorun var diye parayı geri yollamışlar, kapattılar domaini.

O arada dolar yükseldiğinden ödemem 1.03 geri yatırmaları 1.05 tl

Ek: Ben de kredi kartı bilgilerimi silemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reinhardt -- 21 Şubat 2014; 14:24:05 >
  • Benden 38 dolar çekti habersiz.Para iadesi istemek için ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimErkan

ns de sanal kartla aldım ama sanal kart bilgilerimi kaydetmişler silmek istedim silemedim bir türlü

Bende silemiyorum.Adi bir siteymiş. Sıcak fırsat diye atladık 37.99dolar çekmişler paypaldan bende.Nasıl iptal edeceğiz şimdi bu paypalı sen edebildinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

ns de sanal kartla aldım ama sanal kart bilgilerimi kaydetmişler silmek istedim silemedim bir türlü

Bende silemiyorum.Adi bir siteymiş. Sıcak fırsat diye atladık 37.99dolar çekmişler paypaldan bende.Nasıl iptal edeceğiz şimdi bu paypalı sen edebildinmi ?

Çekerler tabi. Otomatil yenilemeyi kapatmadıysanız. Renew öze. Kapalı olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_150

quote:

quote:

Çektiler hocam. Sizce iade alabilirmiyim? Her şeyi geçtim 38 dolara 1 yıllık domain mi olur bu nasıl kazıktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çektiler hocam. Sizce iade alabilirmiyim? Her şeyi geçtim 38 dolara 1 yıllık domain mi olur bu nasıl kazıktır.

3-4 ay önce aynısı başıma geldi ve iade aldım parayı. İngilizceniz varsa yol göstereyim. Twitter hesaplarına birkaç hakaret içerikli şey yazınca da yol göstermişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: telet abi

quote:

quote:

quote:

quote:

3-4 ay önce aynısı başıma geldi ve iade aldım parayı. İngilizceniz varsa yol göstereyim. Twitter hesaplarına birkaç hakaret içerikli şey yazınca da yol göstermişlerdi.

İngilizcem var yol gösterebilirsiniz

• Maceraya gerek yok

• bende az önce bir domain aldım 0.50$ a

Söyle birşey var paypal ile ödedim. paypale girip işlem özetine baktığımda işlem ile ilgili bir fatura sözleşmesi var orada networksolution ın para çekme yetkisi açık. ben hemen sözleşmeden o yetkiyi kapattım. Yani seneye hesabımdan para çekemezler. Paypal ile alan arkadaşlar kontrol etsinler...
  • merhaba,

ben de sipariş etmek istiyorum ancak sorularım var: aldığım domainin benim adıma olmasını istemiyorum. yani araştıranlar benim adımı bulmasınlar.
    ne şekilde yapılabilir? üyelik bilgilerimi farklı söylesem olur mu?
    ama paypal benim üstüme sonuçta? bu konuda ne yapabiliriz dostlar?

bir de süresi 10 martta bitecek bir domain var. bunu erken rezerve edebiliyor muyuz?
  • haslanmisyumurta.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: persipi

bende az önce bir domain aldım 0.50$ a

Söyle birşey var paypal ile ödedim. paypale girip işlem özetine baktığımda işlem ile ilgili bir fatura sözleşmesi var orada networksolution ın para çekme yetkisi açık. ben hemen sözleşmeden o yetkiyi kapattım. Yani seneye hesabımdan para çekemezler. Paypal ile alan arkadaşlar kontrol etsinler...

Hocam ödeme sayfasında 34$ oluyor ne yaptıysam alamadım siz nasıl aldınız?
  • 0.50 oluyor öderken 22 dolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

arkadaşlar 2 tl sanal kart açıcak bir arkadaş varmı bizde alalım ?

5 TL misli veyahut diğer şans oyunları hesabına gönderebilirim..

paypal ödemesiyle veya enpara-işbankası havale eft ile açabilirim.

Edit: Hortlanmış konuya mesaj atmışım farkında değilim. Eğer kampanya devam ediyosa bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 23 Haziran 2014; 2:57:51 >
  • Kullanabilirim

• Devam ediyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar seneye ns den transfer etmeye çalıştığımızda sorun çıkar mı?
    eğer sorun çıkma ihtimali varsa maceraya girmeyelim. uzun süre kullanılacak bi adres almak istiorum.
    onun yerine turkticarette 4.99+kdv ye kampanya var onu mu değerlendirsem?
  • 2013 yılında kullanmaya başlayan arkadaşlar bu konuda bizleri aydınlatırsa iyi olur.Çünkü sizlerin yıllık süreniz dolmak üzere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

arkadaşlar 2 tl sanal kart açıcak bir arkadaş varmı bizde alalım ?

5 TL misli veyahut diğer şans oyunları hesabına gönderebilirim..

paypal ödemesiyle veya enpara-işbankası havale eft ile açabilirim.

Edit: Hortlanmış konuya mesaj atmışım farkında değilim. Eğer kampanya devam ediyosa bilgilendirirseniz sevinirim

http://www.networksolutions.com/domain-name-registration/AF-domains.jsp?siteid=46067236&channelid=P13C46067236S532N0B156A1D582E0000V102&promo=NCDISC0040&AID=10702044&PID=4041407

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.