Şimdi Ara

0,50 USD/yıl Domain kaydı (.com .net .org .biz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
20
Favori
11.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözleşmeleri iyi okuyun derim. 2. sene önemli. Transfer de sorun çıkarmayacak vs...
  • ns de almaya calısırken Total:$34.99 diyor :S
  • Bulunsun alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, ns den aldım 0,5 dolara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 6 Mayıs 2013; 1:34:40 >
  • Kaptım bir tane
  • ns de sanal kartla aldım ama sanal kart bilgilerimi kaydetmişler silmek istedim silemedim bir türlü
  • Yönlendirmesi ücretsizmi?
    Ucuz hosting de varmi bildiginiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Sözleşmeleri iyi okuyun derim. 2. sene önemli. Transfer de sorun çıkarmayacak vs...

ilk yıl $0.50 sonrasında $34.99

tuzak..

ama deneme amaçlı, geleceği olmayan alan adlarını kaydetmek için güzel fırsat..
  • arkadaslar paypaldan banka karti ile alamiyormuyuz..
  • networksolutions.com dan 1 ay önce paypal aracılığı ile almıştım fakat 1 ay sonra bu gün 3,99$ para çekmişler.!!!!
    hemen paypal'ı (4447701) aradım isteğim dışı çekildiğini belirttim, paypal ödemeyi iptal etti.

paypal bakiyesi olarak kaydettiler, dedim kredi kartına iade yaparmısınız? masraf olabilir mi bakiym dedi
    tamam dedi iade işlemini başlattı. masraf almayacak sanırım.

domain i alırken dikkat edin...

acaba alırken ek bir şey mi seçtim dedim ama alırken 1TL nin altında fiyat ödemiştim 1 ay önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai -- 20 Mayıs 2013; 19:16:26 >
  • ya ben bir domain aldim ikinci bir domain almaya calistigimda odeme ekraninda ucret 35 dolar oluyor... kodu giriyorum kod onaylaniyor fakat odeme ekraninda yine 3 dolar oluyor.. sebebini sorunun coyum yolunu bilen varmi acaba...
  • arkadaşlar paypal ile ödeme ekranı var fakat ödenmiyor
  • Eğer sadece 1 yıllık ihtiyacınız varsa domaine buralardan alın, uzun yıllar yenileyecekseniz ihstelekom, isimtescil'den alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 21 Mayıs 2013; 1:04:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BEN BİZZAT DENEDİM VE İNTERNET SİTEMİ KURDUM. MALİYET:1 TL!!!

ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ÖNCE BURADAN
    0.50 DOLAR YANİ 1 TL GİBİ BİR FİYATA ALAN ADI SATIN ALIYORUZ. SONRA HOSTING İÇİN BURADAN ÜCRETSİZ BİR HESAP AÇIYORUZ.

HOSTING TAMAMEN ÜCRETSİZ VE ZAMAN SINIRLAMASI YOK SÜREKLİ BEDAVA. ÜSTELİK REKLAM DA YOK. YANİ SİZ SİTENİZE NE KOYARSANIZ SADECE O GÖZÜKECEK. AYRICA DİZAYN İLE DE UĞRAŞMAYACAKSINIZ.

HAZIR WEBSİTESİ DİZAYNLARI VAR. 1.5 GB ALAN, 100 GB BANDWIDTH, CPANEL MySQL E-MAIL PHP DESTEKLERİ SUNUYOR. DENEYİN VE GÖRÜN 1 TL'YE BENİM GİBİ SİZ DE SİTE KURABİLİRSİNİZ. TOPLAM YARIM SAAT İÇİNDE 1 TL'YE SİTENİZİ KURUN.

NOT:BAZI ARKADAŞLAR YENİLEME ÜCRETİNDEN BAHSETMİŞ, BEN DENEDİM VE 1 GÜN SONRA TRANSFER KODUNU HEMEN GÖNDERDİLER. NETWORKSOLUTIONS TA YENİLEMENİZE GEREK YOK, ZAMANI GELİNCE TRANSFER EDİN VE NERDE EN UCUZSA ORDA DOMAIN RENEWAL YAPIN. BEN 1 AYDIR KULLANIYORUM SIKINTI YOK GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SİTENİZİ KURUN VE DENEYİN ARKADAŞLAR.

AYRICA PAYLAŞAN ARKADAŞA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_speed -- 21 Mayıs 2013; 2:19:02 >

• Arkadaşlar ilk ödeme yaparken hata verdi daha sonra ödeme yaparken bakmadım ne kadar diye.direk 34 dolar çektiler kredi kartımdan.Napıcam şimdi iptal etmek için bi yardım edin
  • Teşekkürler
  • Aldım siteyi ama web builder denen şeyi yapamadım . ? bunu nasıl yapıyoruz onu anlatabilirmisiniz ?
  • transfer için bekleme süresi var mı acaba? ihs ye aktaran var mı? sorun oluyor mu?
  • paypalımdan bu site 3.99 dolar daha çekmiş baktım domainin iletişim mail hesabı için ve her ay çekilecek gösteriyor.yenileme kapatma seçeneği de yok
  • Network Solutions linki hâlâ çalışıyor:https://www.networksolutions.com/domain-name-registration/PS-domains.jsp?siteid=8&channelid=P13C8S570N0B9A1D761E0000V121&promo=NCDISC0041

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.