S

Teğmen
13 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, ETSTUR Günün Fırsatı Alanını herkes görmüştür sanırım ana sayfada kocaman duruyor. Bu alanda kampanyalı fiyatların hep 2-3 katı fiyat çıkıyor.

Örnek

Lago Hotel

31 Temmuz-25 Ağustos tarihlerinde Antalya'da 7.000 TL yerine 4.900 TL'den başlayan fiyatlarla...

Ancak o tarijlerin hepsine bakıldığında

24 GECE %30 448.032 TL yerine 313.622 TL

çıkıyor. Bırakın 7000 TL'yi 13.000 TL'nin altında değil.

Bu alan tamamen bir hatadan mı kaynaklanıyor? Yada müşteri temsilcilerinden falan mı alınıyor bu fiyatlar bilgisi olan var mı? "başlayan fiyatlarla dediğinin 3 katı zaten fiyatlar"

Merhaba, Öncelikle OC den hiç anlamayan biriyim :) Sorularım biraz basit olacak kusura bakmayın.

Affiliate Marketing için totalde 300 civarı sosyal medya spam hesabı için artan maliyetleri nedeniyle VPS kullanmak yerine artık kendi desktopumu kullanacagım. 7/24 Bot programları acık kalacak. Kasa olarak Zalman Z11+ aldım. 5 Fanlı kasa işimi gorur diye dusundum. Bu alanda 1-2 sorum olacaktı.

1- Ilk olarak i4790 (k sız) model OC yapılamaz diye okudum ancak OC siz modellere de fan takılabılıyor mu ?

2- Stok fan yetersiz kalırsa sıvı sogutmalı mı onerirsiniz ? Cooler Master RL-S12V-24PK-R2 Seidon 120 yada Cooler Master RR-212E-16PK-R1 Hyper 212 Evo düşünüyorum kendim birini alıp takabılırmıyım rahatca ?

3- Yogun bot kullanımında ısı yeterince artar diye düşünüyorum OC siz verim alabılırmıyım ? OC işine yeterince zaman ayırmam gerekir mi ?

Tesekkurler
Suan randevum yok hicbirseyim yok ...İstanbulda bugun telefonu gidip satın alabileceğimiz stoklu yerler ve paylaşımlarını burada toplarsak guzel olur.

1 ) Bugun Operator Bayilerinde Stok olur mu ? Taksitsiz peşin fiyatlılar alınabilir mi ? Apple yerine Avea bayiden tek çekim kredi kartı ile almayı dusunuyorum 6+ 64gb da 100tl farkediyor sonucta.

2) Apple Store randevusuz kuyruk durumu nedir ? stoklar yetişir mi ?

3) Teknoloji mağazalarında stok durumu nedir bitme ihtimali varmıdır ?
Son zamanlarda ısınma sorunuyla birlikte fanımdan ses geliyor sesi durdurmak icin baya sert bi sekilde oraya vurmam gerekiyor fanın bir yerlere takılma olayı varmıdır ? Laptopu acmaya kalktım acamadım ? Hem fan temizliği yaptırmak istiyorum hemde sorunu gostermek ıstıorumda istanbulda avrupa yakası ogrencıyım ucuza nerede bılgısayar tamiri yaptırabılırım ?
Bir iş yerinde bir slayt gosterısını sergılemek ıcın olabıldıgınce buyuk ısınmayacak tum gun acık olacak 750 tl altı ve ne kadar buyuk olursa o kdr ıyı tanınmamıs fln marka neler var :)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 950
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.398 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 330 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.