Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 25 Ocak 2018; 3:4:31 >

Think Different
  • periyotlara çalış birde sin-cos arası toplama çıkarma 2-3 soru gelir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Captor.

Git 15 al yani ne diyelim. Trigonometriyi bir günde mi bitirmeyi düşünüyorsun?

bitirilir yani ne varki?Trigonometride ezberlenicek sadece yarım açı formülleri var onlarda birbirinden çıkabiliyor zaten.Gerisi mantık,ben 11 im bu arada bu şekilde çalıştım zor olmadı benim için.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • bu sefer de 10 alacaksin gecmis olsun

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

bitirilir yani ne varki?Trigonometride ezberlenicek sadece yarım açı formülleri var onlarda birbirinden çıkabiliyor zaten.Gerisi mantık,ben 11 im bu arada bu şekilde çalıştım zor olmadı benim için.

Adam dersi hiç dinlemedim falan diyor.Niye akıl veriyorsunuz bırakın kalsın belki aklı başına gelir.

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Bende 11im. Trigonometri mantığını kavramadan yapılacak konu değil. 2 gün önce bile bu konuyu açmış olsaydı güzel bir çalışmayla 100 bile alabilirdi. Şu an çok geç bence. Formülleri bilse bile soru tiplerini görünce yapabileceğini sanmıyorum.
  • matematikte son gün çalışmayla başarılı olamazsın. Dersi dinleyip soru çözmüş olman gerekiyordu ki mantık kafana iyice otursun. Bu saatten sonrada yapılacak şeylerde kısıtlı, çıkacak 2-3 banko soru vardır onları öğrenmeye bak.

Orijinalden alıntı: _ZaFer_55

Ve ben hiç bişi çalışmadım, hiçbir şey bilmiyorum.10.sınıf TM bölümü.İlk sınav 07 almıştım.Şöyle en azından bir iki soru yapabileceğim veya puan alabileceğim birşeyler söyleseniz.Konu Trigonometri :(

sınıfta kalma ihtimalin varsa benim gibi, bugün uyuma çalış ki öğretmeninden not isteyebilesin.
    benimde yarın matematik yazılım var ne yapacağım bilmiyorum ama çalışmaya çalışıyorum. :/

cos60 : sin 30

sin 90 : 1 sin 270 : -1

vs vs vs vs .

Orijinalden alıntı: _ZaFer_55

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

ekolhoca.com

Mobil :(
    @Dr Dre iyice boşladım hocam.Hiç çalışma isteğim falan yok.Üzülüyorum aslında pişman oluyorum ama geçti bu sene.Bir şekilde halledicez.

Aynı ben işte, 3-4 te akıllanırsan da iş işten geçer o zaman...

Şimdi varsa sağlam şöyle final vb. yayınlarından konu anlatımları onu aç hemen yoksa derste not tutuyorsan defterin iyise onu aç o da yoksa ekol hocadan dinleyip yaza yaza çalış.Ama kafanı boşalt önce,sonra çık bi temiz hava al illa gerekirse kafein tüket fakat ayık ol dinç ol.Uykusuz bir gecenin sabahında en azından 50-60 alabilecek bir duruma gelebilirsin.Sınav öğleden sonra filansa öğleden önce yat uykunuda al adam gibi git okula.Açıların değerlerini bil.Koordinat sisteminde açıyı bulabilmeyi bil yada.En azından üçgen çizersen bulamadığın yerde.Bir şekilde kafayı verdin mi derse gerisi kolay zaten..Hadi kolay gelsin.

Think Different

• Ben de aynı şekilde çalışmamıştım. İnsanın lisede gireceği son matematik sınavı olunca çalışası gelmiyor.

Sınavdan 45 dk önce 35dk süren 2 video izledim. Gayet iyi geçti. Ben de anlamadım.

Tavsiyem ekolhoca adresinden detayhoca.

Üstelik konun Trigonometri. Cidden nispeten kolaydır. Ben 1 gece Türev-İntegral halletmeye çabaladım.

There are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.